izmir medical park hastanesi

• Konu Sahibi Konu Sahibi dddc
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben bu gidişimde dr uma yeni bir hastane tereddütlerimiz var ama inşallah memnun kalırız dedim.. memnun kalacaksınız merak etmeyin dedi... burada doğum yapan biride yazsada merakımız giderilse... sanırım en yakın doğum olan arkadaşlar ocakta..benimde ocağın son haftası... sağlıklı bebeklere kavuşuruz inşallah arkadaşlar...

kızlar bende bugün Medical Park' a gittim hastane gerçekten çok güzel, benim randevumda Vedat Bey' leydi açıkçası ben daha önceden çok doktor tecrübesi olan birisi değilim ve bu ilk hamileliğim. Vedat Bey sorduğunuz sorulara cevaplarını veriyor onun haricinde bu hastanelerde mi genelde böyle oluyor bilmiyorum ama ne biliyim hani şöyle beslenmelisin şunları yapmalısın falan tarzında bir durum yok, sanırım öyle bir ilgi, alaka için direk özel muayeneye gitmek gerekiyor. Bende bugün fiyatları aldım ama açıkçası epidurali sormayı düşünemedim. Yani cahillik diyeceksiniz belki ama ben normal doğum dediklerindede ağrısız gibi düşündüm. Bu durumda normal doğum bildiğimiz tarzda sancılı doğum yani dimi? Şimdi son durum epiduralli doğum fiyatı nedir. Bende 20 gün sonra tekrar gidicem ama meraklandım ve diğer doktorlara gidenler onlardamı soru sordukça cevap veriyorlar yoksa ne biliyim ekstra bilgi veriyorlarmı?

dr gitmeden önce sorularını kağıda yaz..orda sorarsın unutmazsın..ben öyle yapıyorum.. tabi özel muayene gibi olmuyor bu tür hastanelerde sen dr soracaksın.. yalnız benim beğenmediğim nokta hemşire ne tansiyonu nede kilomu ölçüyor..ben geçen gittiğimde kendim istedim kilo ölçümünü.. bu konuda bence herkes ısrarcı olursa sanırım düzeltirler uygulamayı..

slm kızlar bende hastane konusunda hala kararveremeyen anne adaylarındanım.dün gazi hastanesine gittim ayşen hanımı çok met etmişlerdi fakat çok kalabalık ve eski bir hastane üstelik ssklıysanız hastanede eski binada eski odalarda doğum yapıyosunuz eğer özel doktorunuzla gelicekseniz yeni binada temiz büyük odalarda kalıyosunuz..bu ayrımcalık bukadarda göze sokulmazki açıkcası doğum konusunda tecrübeli ve deneyimli ekip olması cazip gelirken hastanenin kalabalıklığı doktoru saatli gitmenize rağmen küçücük koridorlarda beklemek hiç hoş gelmedi..birde medicalparkı araştırayım dedim mert beye randevu aldım 28 aralıkta gidicem ama bu haftasonu cumartesi günü gidip hastaneden fiyat almayı ve yerinde görmeyi düşünüyorum..mert bey ve diğer doktorlarda doğum farkı oluyomu bilen varmı biyerde uzman ve doçent olanlar da bayabi fiyat farkı aldıklarını duymuştum..doğum yapan bi bayan yokmu bu zamana kadar bizi bilgilendirirdi..benim doğumumda kısmetse mart-nisan gibi o zamana kadar fiyatlar ne olur burda bilmiyorum bu da pek güven vermiyo bana valla düşünmekten kafayı yicem..gazi hastanesinde ssk nız varsa sezeryan yada normal doğum 450 tl ocaktan sonrada enfazla 550 civarı dediler,egepolde bi tanıdığım bikaç ayönce 750 tl sezeryan olmuş bende bu fiyatları baz alaraktan en fazla 1 milyar limit koydum eğer medical sürekli farklı fiyat artışı yaparsa sanırım en uygun olanını seçmek zorunda kalıcam..bişey aklıma takıldı diyelim bize 800 civarı fiyat verdiler ve o doktora devam ettik fakat doğuma azbişey kala fiyatlar 2-3 milyara fırlarsa yani bize verilen fiyatlardan farklı olursa doktoru bırakırsak nerde doğum yapıcaz o saatten sonra (((( bu yönden düşünen oldumu hiç nedense daha gitmeden fiyat politikalarına güven duyamıyorum..

haklsısın canım..ama biryere güvenip devam etmek lazım... eğer öyle olursa gidersin devlet hastanesine 1 kuruşta ödemezsin.. ben gaziye gidiyordum devlet hastanesinden bir farkı yok bence... randevu alıyorsun en az 1,5 saat sonra giriyorsun muayeneye..odaları hiç görmedim.. ben medical parkı bana çok yakın olduğu için tercih ettim.. diğer yerlere gitmek zorlaşıyor her geçen gün..eşim yanımda değil şimdilik... ben ocak sonu gibi doğum yapcam...sizlere yazarım artık..inşallah memnun kalırım..

aynen bende onu hiç beğenmedim yani sıradan bir kontrole gitmişsin gibi bir muamele var, şunu anlıyorum yoğunluktan dolayı tabiki de özel kontrolle aynı muameleyi görmeyebiliriz ama sonuç itibariyle burasıda özel bir hastane ve dediğin gibi kilo, tansiyon kontrolünü yapılması zor birşey değil. Bilmiyorum ya benim kafam iyiden iyiye karıştı bu doktor ve hastane seçimi ne kadar zormuş

slm senin doğum çok yakınmış allah kurtarsın mı diyim :)) allah yardımcın olsun sağlıkla kucağına al bebişini..hastane seçimii zor benim doktorum mete beydi açıkcası 1 saat beklesemde muayenesi güler yüzü değiyodu bide ultrason aletleri çok yeni bebeğimizi 4 boyutlu olarak herdefasında gösteriyodu keşke doğum imkanıda olsaydı klinikte kesin devam ederdim..gazi gerçekten banada uzak benim evim bostanlı atakent arasında gazide uzak egepol çokdaha uzakmış geriye bostanlı başkent zübeyde hastanesiyle medical park kalıyo..sen ne tarafta oturuyosun ben açıkcası bu başkent hastanesini kimseden duymuyorum hiç bilen giden yokmu doğumiçin..

evet bende katılıyorum bazı yerler 5-10 dk baştan savma muayeneyle aynı ssk hastanesi doktorları formundalar ağızlarından lafı zorla alıyosun..kilo ölçümünüde mümkünse benim için yapmasınlar ziraaa 24. haftamda 9. kiloyu devirdimmm :26::26::26::26: sizler kaç kilo aldınız??

slm kızlar konuyla pek alakası yok ama şu kilo konusuna fena canım sıkılıyo evdeyim hareketsizim sanırım çok hızlı kilo alıyorum diyet yaptım ona rağmende alıyorum..6. aydan itibaren kaçar kilo alınıyo her ay kaç alıp doğuma kadar kaç olcam düşünmek bile istemiyorum ( kontrollü olim dedikçe dahada almaya devam ediyorum..sizler kaçar kilo aldınız..son 3 ay nekadar kilo alınır..

Ben birde Merve Hanım'a gideyim diyorum buradaki yorumlara bakarak açıkçası insan biraz ilgi bekliyor ya Vedat Bey, evet öyle sert ifadeli bir doktor değil, genç, sorduğunuz sorulara cevap veriyor ama bende tamam olmayan birşeyler kaldı, yani dedim ya sanki sıradan bir kontrole gitmiş gibi hissettim. Mesela ilk Kordon Kadın Doğumda ismi Gonca Hn. sanırım ona gittiğimde gebelik durumu olduğunu söylediğimde yaklaşımı daha farklıydı ne biliyim kilom ölçüldü, hemen sağlık ocağında yaptırmam gerek testleri yazdı ve 15 gün sonra tekrar kontrole gelmemi söyledi. Vedat Bey bir sonraki kontrolü bile ben sorduktan sonra söyledi. Neyse sanırım deneme yoluyla öyle böyle bulacağız. Herkes fikrini yazarsa eminim daha kolay olur.

mrb kızlar bende medical park hastanesine 1 aralık itibari ile başladım şu an 14 hafta 4 günlük hamileyim...uzun doktor arayışlarından sonra ( sada hastanesi , gazi hastanesi , özel dr. ) karar verdik.doktor zekeriya beyin hastasıyım ben zekeriya güner..inanılmaz şeker bir insan odaya girdiğin anda eşiniz ve sizin bütün stresinizi alıyor..gerekli bilgiler neyse her şeyi söylüyor ve tahlilse gereken hemen veriyor...ben çok memnun kaldım...hastane ayrıca fiyat konusunda , normal : 302 tl , sezeryan 350 tl dedi özel oda + refakatçı için ise 147 tl dedi....ssk lı olanlara tabi bu..ama ssk nız olsa bile isteğe bağlı sezeryanda bu fiyatlar geçerli olmuyormuş onuda söyliyimm..hem hijyen hem doktor açısından çok güzel bir hastane...muayne ücreti ise 35 tl..

medical park ve zekeriya güner bey müthiş bir doktor gerçekten , ismini hiç duymadım bu yazılarda ona giden yok mu :)

bende vedat beye gidiyorum ya...sanırım tepecikten geldiği için alışamamış devlet hastanesi gibi muayene ediyo..:)) alışkanlık olmuş... benim için önemli olan şeylere cevap vermesi ve doğumumu en iyi şekilde yapması... inşallah öyle olur ... yoksa haftaya gidicem başkasındanmı randevu alsam..ama bıktım dr değiştirmekten....ben 10 kilo aldım şimdiye kadar...ama son aylarda daha fazla kilo alınıyo dikkatli olmak lazım..sonra vermekte zor oluyo...

medical park ve zekeriya güner bey müthiş bir doktor gerçekten , ismini hiç duymadım bu yazılarda ona giden yok mu :)

Benim randevum ilk gittiğimde Zekeriya Bey'leydi fakat şansıma tam randevu saatinde ameliyata girdiği için Vedat Bey'e çevirdim. Merve hn. içinde biraz önce randevu aldım bakalım umarım memnun kalırım Merve Hn.'da olmazsa Zekeriya bey'e giderim en azından farklı hastanelere gitmektense aynı hastanede farklı doktorlara gitmek daha iyidir diye düşünüyorum. Zekeriya Bey'ide tesadüfen tahlil sonuçlarını almaya gittiğimde gördüm baya genç biri:)

slm öncelikle hayırlı olsun bebeğin..benim anlamadığım şu doğum fiyatını arttıran isteğe bağlı sezeryan nedir yani ben atıyorum zekeriya beyin hastası olsam sonuna kadar doğum zamanı sezeryan istiyorum desem fiyat değişiyomu bumu kastedilen şey..bende ssk lıyım muayenede doğumda çok uygun geldi bikaç ay sonra fiyatların aşırı yükselmesinden kent hastanesi gibi fiyat çıkarmalarından korkuyorum..

slm sen kaçıncı haftandaydın bende kilodan muzdaribimdee hertürlü rejimi denedim yinede şişiyorum enson artık tuzu azaltmayı denicem..

düşüncelerınde haklısın cnm zaman zaman bende dusunuyorum ben sıfa hastanesıne gıdıyorum dogum fıyatlarını daha almadım henuz doktorum yaslı bı bayan tecrubelı ve gayet sakın sınır stres oldugunuzda hemen yardım edıyor her konuda uyarıyor sıkayetlerınızı dınlıyor normalmı dıılmı onları anlatıyor.Bende bu hafta ıkılı test ıcın gıdıcem muayene ucretı 43 lıra ıkılı testımede 74 lıra dedıler pahalı geldı bana eger ındırım yaparlarsa yaptırıcam ama yapmazlarsa testlerımı devlet hastanesınde yapıcam oyle dusunuyorum.senın dedıgın son durumda da heralde devlet hastanesınde dogurucam istege baglı sezeryanda mesela normal dogumdan korkuyosun ıstemıyosun ya normal dogum yapabılecekken sezeryan ıstıyosun ya o oluyo işte ıstege baglı dogum

Son düzenleme:
teşekkür ederim canım öncelikle iyi dileğin için, şimdi eğer ssk ya bağlıysan ve normal doğum değilde ben sezeryan istiyorum diyosan zorunlu sezeryan gibi fiyat almıyorlar , yani normal 300 tl sezeryan 350 iken sen ben illa ki sez.istiyorum dersen fiyat ssk dan çıkıp özele giriyormuş..ancak zekeriya bey durumu şöyle özetledi normal doğum yapamıcak bir bayanada illaki normal demiyoruz biz onu bi şekilde sezeryan yaptıyoruz dedi...saatlerini herşeyi hastamıza göre ayarlamaya çalışıyoruz dedi...........ayrıca 2li tarama testimi ben menemen özel sada hast.yaptırdım 29 tl ücret ile hem muayene oldum hemde testimi yaptırdım...bilgin olsun canım devletle uğraşma derim alt kata in yok olmadı bidaha in gibi şeylerle uğraşma hamişliğinde :=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…