Canim bende o hastanede tedavi gördüm cuma günü transferim oldu suan 3gün agrilarim var 2tane transfer koydurttum doktorum ahmet işik cok agrim var diye cok korkuyorum insallah tutar insallahKızlar merhaba.izmir medical parkta tedavi olup pozitif sonuc alanlar yazabilir mi ?
Canimm benimmm insallaah tutsun bebislerin seninle olsun.benim de doktorum ahmet bey .haftaya baslicaz tedaviye. Ayip olmazsa tedavi masraflari ne kadar tuttu ? Bu arada bende haftaya baslicam diyorum ama su an aşilama sonucum belli degil umarim pozitif olur.yarin test yaptircamCanim bende o hastanede tedavi gördüm cuma günü transferim oldu suan 3gün agrilarim var 2tane transfer koydurttum doktorum ahmet işik cok agrim var diye cok korkuyorum insallah tutar insallah
Masraf izmirde 5.500 ama ilac bilmem neler 15milyari gene buluyorCanimm benimmm insallaah tutsun bebislerin seninle olsun.benim de doktorum ahmet bey .haftaya baslicaz tedaviye. Ayip olmazsa tedavi masraflari ne kadar tuttu ? Bu arada bende haftaya baslicam diyorum ama su an aşilama sonucum belli degil umarim pozitif olur.yarin test yaptircam
Sizin sorun ne canım ? Sanirim izmirde degilsin .5500un disindaki ucret ilaclarsa çok pahali geldi.ilaclarin disinda baska bisey var mi? Kusura bakma zamanını aliyorsam :)Masraf izmirde 5.500 ama ilac bilmem neler 15milyari gene buluyor
Yok kadin doktor muhanesi ilaclar yani toplam gene buluyor okadar inanin bana.bizim sorun eşimde spSizin sorun ne canım ? Sanirim izmirde degilsin .5500un disindaki ucret ilaclarsa çok pahali geldi.ilaclarin disinda baska bisey var mi? Kusura bakma zamanını aliyorsam :)
Ama ahmet bey en iyi doktor bu konuda ben cok memnunum yani emin ellerdeyiz önce allah sonra doktorumuz cok selam söyle ahmet beye banu almanyadanSizin sorun ne canım ? Sanirim izmirde degilsin .5500un disindaki ucret ilaclarsa çok pahali geldi.ilaclarin disinda baska bisey var mi? Kusura bakma zamanını aliyorsam :)
350 tl muayne parası 5000 opu günü 1500 tl histeroskopi parası 500 tl embriyo çözdürme parası+ilaç parası benim 1500 gibi tutmuştu ilaç parası.yani canım 10.000 tl gibi tuttu benim tedavim.sonuç negatifCanimm benimmm insallaah tutsun bebislerin seninle olsun.benim de doktorum ahmet bey .haftaya baslicaz tedaviye. Ayip olmazsa tedavi masraflari ne kadar tuttu ? Bu arada bende haftaya baslicam diyorum ama su an aşilama sonucum belli degil umarim pozitif olur.yarin test yaptircam
Canim nezaman ya3
350 tl muayne parası 5000 opu günü 1500 tl histeroskopi parası 500 tl embriyo çözdürme parası+ilaç parası benim 1500 gibi tutmuştu ilaç parası.yani canım 10.000 tl gibi tuttu benim tedavim.sonuç negatif
29 aralık transfer tarihimdi canım.10 ocak negatif sonucumu öğrendimCanim nezaman ya
Kac tane koyuldu cok üzüldüm canim benimde pek umudum yok sorun sendemi eşindemi canim bide belirtin oldumu olmadimi kusura bakma rahatsizlik veriyorsam maksat bilgi paylasip dertlesmek simdik nezaman gene transfer olcan29 aralık transfer tarihimdi canım.10 ocak negatif sonucumu öğrendim
Yok canım ne rahatsızlığı.seni çok iyi anlıyorum.biximki sebepsizdi ama emBriyolar kalitesiz oldu.3 tane 3. Gün donduruldu bende ohss oldu.bir ay sonra çözdürüldü.bir tanesinin kalitesi bozulmuş kalan 2 si transfer oldu sonuç negatif canım.dün ahmet beyle görüşrük.nisanda ikinci tedaviye başlıyacağızKac tane koyuldu cok üzüldüm canim benimde pek umudum yok sorun sendemi eşindemi canim bide belirtin oldumu olmadimi kusura bakma rahatsizlik veriyorsam maksat bilgi paylasip dertlesmek simdik nezaman gene transfer olcan
Kızlar, merhaba belki biraz geç ama ben Ahmet hocanın hastasıydım. İlk transferimdi, 14 şubat yapıldı sonuç pozitif şükürler olsun. Hepiniz için dua ediyorum. İki kez tedavi gördüm 1.sinde yumurtalarım gelişmediği için tedaviyi 9.gününde sonlandırdık. 1 ay sonra ikincisine başladık, 8 tane yumurtam toplandı 2 tanesi döllendi ve transfer edildi. Bebişlerimin 1 tanesi beni bırakmadı şükürler olsun.
2 ilaç tedavisi + 1 transfer dahil bütün masraflar 10 bini geçmedi. Fiyat verirken kendi özel durumunuzla ilgili masrafları çıkarmanız gerekiyor diye düşünüyorum. Bende çözdürme dondurma histeroskopi gibi işlemler yok mesela. Tüp bebek 5500 + 2000 civarı ilaçlar tutuyor. (kişiden kişiye değişiyor) Onun haricinde size uygulanan her uygulama sizin kendi özel durumunuzla ilgili masraflar.
Bende bir şey sorabilir miyim Ahmet hocayı nasıl sectiniz ne zmn yani biz medikal parka gittik bizimle funda hanım ilgilendi suanda yumurta takip aşamasındayız hala funda hanim ilgileniyor.
Nasıl seçtiniz derken ne demek istediğinizi anlamadım. Ama Ahmet hocadan randevu alıp gittiğim için Ahmet hocanın hastasıydım, bazı yumurta takip muayenelerimi funda hanım yaptı ama sadece bir iki tanesini onun dışında hep Ahmet Hocam ilgilendi bizimle.
Şöyle ki ben Çanakkale'de oturuyorum. Medikal'de yaptırmaya karar verince telefonla görüştüm. Burhan bey diye birinin cep telefonun verdiler. Onunla görüştüm. Ön görüşmeye gidecektim fakat rapor çıkartmıştım fakat rapor 1 aylıkmış onun için adet olur olmaz Burhan bey'i tekrar aradım. Yarın gelin dedi. Gittik. Aşağıdan giriş yapın dediler. Giriş yaptık. Ama bize şu doktor bu doktor bir şey demediler. İlk gittiğimizde Funda hanım ilgilendi. Hala da o ilgileniyor. Yarın Opu var kim yapacak onu bile bilmiyorum :/
Cnm Ahmet hocanın hastalarına da opu yu Funda hanım yapabiliyor bize de Funda hanım yapabilir dediler ama Ahmet hoca girdi opuya. bence yarın görüş transferde Ahmet hocayı iste varsa öle bi ihtimal.
dün opumu funda hanım yaptı. haber bekliyorum döllenmeyle ilgili 3 yumurta toplandı hbr gelmedikçe korkuyorum aradıklarında soracagım döllendi derlerse. Ne zmn haber verirler sence ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?