Izmir medical parkta tup bebek yaptirip sadece pozitif sonuc alanlar

Sağol canım görüştük 1 yumurta döllenmiş. Bekletmeyip yarın transfer yapacaklar. Verdiğin bilgiler için teşekkür ederim. Bebişini sağlıkla büyüt :)

Amin inşallah. Allah seni de ebişine kavuşursun inşallah hayırlsıyla tez zamanda.

Ben de medicalparkta tedavi görüyorum. Yumurta takip aşamasındayım. İnşallah bu sefer tutar. İkinci denememiz

Ben de medikal parkta tedavi oldum funda hanımdı doktodoktorum. Çok şükür ilk denemede pozitifi görd0m. Allah isteyen herkese nasip etsin

Ben de medikal parkta tedavi oldum funda hanımdı doktodoktorum. Çok şükür ilk denemede pozitifi görd0m. Allah isteyen herkese nasip etsin

Transferde 4. günüm inşallah bende görürüm şu pozitifi. Karın içinde ağrım var bugün iyi bir şey mi bu kötü birşey mi anlamadım. Sabah gonapeptyl yaptım perşembe gunu e2 testi vericem yine arife günü sonuç geçmiyor zaman 4 hücreli 2inci gün embriyosu sansım ne kadar bilmiyorum. :-S

Canım benim de iğne batması şeklinde ağrılarım olmuştu. Rabbim istedikten sonra olur inşallah.

Canım bide her gün ceviz badem fındık falan ye. Ben bide günde bir iki dilim ananas yedim faydası olabilir belki :)

Canım bide her gün ceviz badem fındık falan ye. Ben bide günde bir iki dilim ananas yedim faydası olabilir belki :)

bende yiyiorum ananas fındık fıstık kayısı bakalım hayırlısı artık Allah sana hayırlı bir nefeslik sağlıklı doğumlar versin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…