- 16 Nisan 2008
- 2.218
- 1.460
- 333
- Konu Sahibi benim bebisim
-
- #2.701
zor bi süreç canim ins son olur artık hepimiz için. zaman geçtikçe soguyormu insan bilmiyorum ama cesaretin yok sanki aynı kosusurturmaya hakkımızda hayırlısı canimcanim ben kararsizdim, zaten 1 sene olacak nerdeyse cesaretimi de toplayamadim karasiz kararsiz duruyordum azcik maddi sıkıntı da vardı, bayaga düşündükten sonra son bi defa daha medicalde denemeye karar verdim ama eğer duruyorsa Ahmet beyle. ne de olsa simdi benim durumumu öğrenmiş oldu bi sefer daha rahat bi tedavi plani çıkarir belki diyorum. zaten izmirde öyle aman aman cok iyi dencek alternatif bi yerde yokkibu da olmazsa istanbul yolları görünür bana...
suleyman bey herzamanki gibi bizi şaşırtıyor. gitmiş herşeyimi o biliyordu simdi tekrar bi insanı tani o seni tanısın sık baştan çok zor geldi açıkçasi hayırlısı bakalım. sen nasılsın canin nasil gidiyorÇok şaşırdım ya ben en erken martın 9unda gitmeyi planlıyorum daha erken giden varsa bilgilendirsin bizi.Acaba kadroda mı değişiklik olacak yoksa Süleyman beyle mi sınırlı bu durum. Süleyman bey doçent doktor değil miydi ya şuan opt olarak görünüyor.
Ben ilk aşılamamı medikalparkta Süleyman beyle yapmıştım. Şimdi tüp bebeğe irenbede başladım. Sorun olursa cevaplarım. İnşallah doktorun da hayırlısıyla karşılaşırız :))Merhaba kızlar ben de kararsızlık içinde aranıp duruyorum aslında medical de karar kılmışken off kafam çok karıştı. Medikalin kendi sitesinde bu saydıklarınız neden geçmiyor, farklı hekimler var orda
İrenbeye giden var mı ki?
Sakın öyle düşünüp yüreğini darlandırma.Sen demezmisin doktorlar vesile aslında,belkide sana yeni bir doktor lazım ,"her hayır görünen şey de bir hayır vardır"bence sana iyi gelecek yeni doktor bak gör arkadaşım.Peki kimi düşünürsün Ahmet beyimi Funda hanımı mı?(Bu arada Süleyman bey yard. doçentmiş şimdi yard. doçentlik kaldırıldığı için ünvanı opt. doc diye görünüyormuş)Ben çok iyiyim canım,sağolasın.suleyman bey herzamanki gibi bizi şaşırtıyor. gitmiş herşeyimi o biliyordu simdi tekrar bi insanı tani o seni tanısın sık baştan çok zor geldi açıkçasi hayırlısı bakalım. sen nasılsın canin nasil gidiyor
Canım biz iki aydır tedavi oluyoruz transfer marta kaldı. İlaçlar kişinin bünyesine göre değişiyo rahat bi 2500 tl harcadık eşine de ilaç veriyo destek gibi. 6500 net hastaneye veriyorsun yumurta toplama günü.ilk başta biz 400 lira Ahmet beye muayene ücreti vermiştik.sonra da bir kere 125 lira muayene verdik.işe başlayınca illaki extra bişeyler çıkıyo almayım bu ilacı da diyemiyorsun.ama doktorumu seviyorum güzel bir sonumuz olacak umarım inşallah sizin de tedavinizin sonu güzel olurÇok sağolsun yani toplamda ilaçlar hariç mi bu fiyat
Ege üni randevuyla genetik araştırma diye bölümü var biz orada yaptırdık.sanırım bir gün önce randevu internette n alınabiliyordu. İki ayrı test var.bir tanesi sadece eşiniz kan veriyor.bir ay sonra aldık tekrr hastaneye giderek.diğerini de ben ve eşim den alınan kanla bakıyorlar.yeşilyurt taki hastaneyi önerdiler bize çabuk çıkar sonuç diye, onu da orda yaptırdık direk internet üzerinden sitesinden aldık sonucuslm canim,sana bir kaç sorum olucak. bir keresinde bu konuda yazılarına rast gelmiştim.şimdi diyeceksin ki konu nedir?
biz,sperm Dna hasar testini ege üniversitede yapmak istiyoruz.üroloji bölümünde yapıldığını biliyorum da genetik bir test olduğunu bildiğim için nasıl randevu alınır.hiç bir fikrim yok,sanki bi ara genetik bölümün bornova tarafına taşındığını bi arkadaşa soylemistin. umarım ne demek istedigimi anlamissindir.yada anlata bilmisimdir.canim eğer bu konuda fikrin varsa lütfen cvplarini bkliyorum.malum hep ozel lerde bu işleri hallettiğimiz için araştırma hast. randevu vs hiç bilgim yok.ama artık daha fazla paramı kimseye yedirmek istemiyorum.çünkü üstüne üstelik azarimida yiyorum.biraz uzun oldu.hakkını helal et
medical sitesine bakarkende ivb polikpoliklinigi diye bak kadın dogum doktoru olarak bakarsan tup bebek doktorlar ni goremezsinMerhaba kızlar ben de kararsızlık içinde aranıp duruyorum aslında medical de karar kılmışken off kafam çok karıştı. Medikalin kendi sitesinde bu saydıklarınız neden geçmiyor, farklı hekimler var orda
İrenbeye giden var mı ki?
canimsin yaa. hakkımızda hayırlısı bakalım daha gorecek nelerimiz var bakalım. aslında hangi doktoru secmeliyim diye hiç düşünmedim bilemiyorum zaman ne gösterecek bakalım. öpüyorum seni k.i.b. musait oldugunda ariycam seniSakın öyle düşünüp yüreğini darlandırma.Sen demezmisin doktorlar vesile aslında,belkide sana yeni bir doktor lazım ,"her hayır görünen şey de bir hayır vardır"bence sana iyi gelecek yeni doktor bak gör arkadaşım.Peki kimi düşünürsün Ahmet beyimi Funda hanımı mı?(Bu arada Süleyman bey yard. doçentmiş şimdi yard. doçentlik kaldırıldığı için ünvanı opt. doc diye görünüyormuş)Ben çok iyiyim canım,sağolasın.
canim benim hic strese girme, biliyorum zor ama kajunun dedigi gibi belki böylesi hayırlı olur. funda hanimi bilmiyorum ama Ahmet beyi tavsiye ederim şahsen. eski hasta olduğun icin hekimini kendin seçme ayricaligin olur heralde. Ahmet bey beni görüntü olarak cok iyi tanisa da ne zaman gitsem bilgilerimi hatirlamak için dosyama bakiyor zaten. yani eski hastasi ya da yeni hastasi olman cok fark etmezcanimsin yaa. hakkımızda hayırlısı bakalım daha gorecek nelerimiz var bakalım. aslında hangi doktoru secmeliyim diye hiç düşünmedim bilemiyorum zaman ne gösterecek bakalım. öpüyorum seni k.i.b. musait oldugunda ariycam seni
canim çok sagol ins hepimiz için hayırlısı olur. sen naptin yakında basliyormusuncanim benim hic strese girme, biliyorum zor ama kajunun dedigi gibi belki böylesi hayırlı olur. funda hanimi bilmiyorum ama Ahmet beyi tavsiye ederim şahsen. eski hasta olduğun icin hekimini kendin seçme ayricaligin olur heralde. Ahmet bey beni görüntü olarak cok iyi tanisa da ne zaman gitsem bilgilerimi hatirlamak için dosyama bakiyor zaten. yani eski hastasi ya da yeni hastasi olman cok fark etmeztek sorun Ahmet bey simdi daha yoğun olmuş
evet cnm ben de yakinda başlayacağım. eksik bi iki testimiz vardi onlari yaptiricaz, bir de dişle ilgili bi sorunum var belki kanal tedavisi olabilir onu da halledip mart-nisan gibi baslamayi düşünüyorum.canim çok sagol ins hepimiz için hayırlısı olur. sen naptin yakında basliyormusun
Demek yaşamamız gerekiyor bazı şeyleri,Allah sonunda mutlu olanlardan eylesin inşallah.Her zaman canım arkadaşım her zaman beklerim,bende arayabilirim bir çağrı atarsan.canimsin yaa. hakkımızda hayırlısı bakalım daha gorecek nelerimiz var bakalım. aslında hangi doktoru secmeliyim diye hiç düşünmedim bilemiyorum zaman ne gösterecek bakalım. öpüyorum seni k.i.b. musait oldugunda ariycam seni
Bütün işlerini bitir öyle başla canim en guzeli belki bu tedavimizde seninle yollarimiz kesisir karşılaşırız hastane de. hayırlı si bakalimevet cnm ben de yakinda başlayacağım. eksik bi iki testimiz vardi onlari yaptiricaz, bir de dişle ilgili bi sorunum var belki kanal tedavisi olabilir onu da halledip mart-nisan gibi baslamayi düşünüyorum.
Dün hastaneyi aradim suleyman beyin gittiğini kesinleştirmek için ayrıldı dediler suan için yeni bir doktor yok ahmet bey ve funda hanım bakıyor hangisini istersen ona yazarız dediler. muhtemelen ahmet beyi sececegimDemek yaşamamız gerekiyor bazı şeyleri,Allah sonunda mutlu olanlardan eylesin inşallah.Her zaman canım arkadaşım her zaman beklerim,bende arayabilirim bir çağrı atarsan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?