Tüp Bebek Merkezleri izmir medikal park ta tedavi görenler. haydi toplanin

Suleyman beye giden yokmu kizlar lutfen goruslerinizi yazin benim ilk denemem olacak yapilan butun tetkikler iyi esimde ve bende bir sorun yok sadece tek yumurtaligim var mikroenjeksiyon yontemiyle yapicax dedi dr fakat benim tek yumurtaligim oldugu icin riske atmak istemiyorum ikiz olsa insallah rabbim hepimize verir diyecegim yani dr mu yada bizmi istedikmi ikiz oluyo

canim ben suleyman beyle yaklaşık 1 buçuk sene önce tanıştım. 2 başarısız tup bebekle gitmiştim ona. önceleri az konuşması ve detay anlatmamasi beni çok sikiyordu. çünkü ağzınin içine bakıyordum ne diyecek diye. ben pko hastasıyım ve esimde sorun yok. buna rağmen hiç gebelik oluşmadı ve suleyman beyde ilk transfer de ve hayatında ilk defa pozitifi gördüm tarifsiz bir duyguydu 12 sene sonra gelen mucizesi fakat bu mutluluk çok uzun sürmedi ve düşük yaptim. ama ne olursa olsun bana bu duyguyu (önce tabiki allahim) ilk defa suleyman bey yaşattığı için onun yeri bende çok ayridir. sonra tekrar dondurulmus transferim oldu ama negatif aldım. hala dondurulmuslarim da var. zamanı gelince tekrar transfer yapicagim

Canim bugun gittim suleyman bey cuma toplayalim pazartesi transfer edelim dedi simdilik alti yumurtam olustu tekyumurtamda diger yumurtaligim yok ama sence uc gun az degilmi transfer icin hem bide rahim duvarim kalinmis transfer icin incelmezsse dondurup iki ay sinra transfer ederiz sence pazartesiye kadar duzelirmi 14mm 12mm olsa bize yeter dedi

canim 6 yumurta olduğu için ve bunlar toplandıktan sonra açıklanacağı için 3 günü transferi olur diye düşünmüş olabilir. az yumurta da riskke girmek istemiyorlar. rahim duvarida benim bildiğim dahada kalinlasir. opu gunu de bakmasını ışte eger pazartesiyide transfere cagirirsa önce baktir gerekirse ertelemesini isteyebilirsin.

Mrh medikal parkta tedavi görenler tedavi ücretleri ne kadar bana yardımcı olabilirmisinjz birde tedavi sureci nasıl isliyor

Mrh medikal parkta tedavi görenler tedavi ücretleri ne kadar bana yardımcı olabilirmisinjz birde tedavi sureci nasıl isliyor
Meraba bende medicalde tedavi goruyorum genelde muayene ucreti almiyorlar yumurta toplama ve transfer ucreti ivin 6500 tl odedim dondurulmus embriyo transferi icinde + 700 lira odeniyor cozulme islemi icin ilac kullaniliyormus onun icinmis bu ucret. + 900 lira rahim filmi. Histeroskopi olacaksa + 1750 lira. Muayene ucreti 80-100 lira gibi bisey benden birkere alindi simdiye kadar. Tabi suleyman hocanin muayene ucreti bu. + bide eczane ucretleri ( devede kulak kaliyor) yardimci olabilmisimdir insallah.

Çok sağolsun yani toplamda ilaçlar hariç mi bu fiyat

Kizlar lutfen yardimci olun ben suleyman akarsuya gidiyorum dort yumurtadan sadece biri dollendi ucuncu gun embriyosu ve dondurduk yeni iki aya yakin bir sure sonra transfer ilacak ama bugun gittim kontrole olumsuz konustu dr yani tek embriyo var dusuk dedi tekrar toplayalim iki tane koyalim dedi bende maddi yonden cok yorulduk tahmin edersiniz ve cok korkuyorum gerginim tek embriyo koydurma karari aldik sizce tutarmi 3 gun embriyosu cok stres yapiyorum zaten soyle bir durumda var ben oglumu kaybettim henuz dokuz ay oldu o illet hastaliktan dikuz yasindaydi cok yoruldum cok cok gerginim

Tabi ki olur Allah in izniyle)kalitesi nasıl? 3.gün embiriyosuyla yüzlerce bebek dünyaya gelmiştir.Biliyorum üzülmemek elde degil,ama sakin ol lütfen.İNŞALLAH kucagin boş kalmaz cnim...

Merhaba arkadasim nasılsın. ben bekleme surecindeyim fakat biraz önce öğrendiğime göre suleyman bey ayrılmış bilgisi olan varmi yerine kim geldi
Aaaa ben şok... Hiç duymamistim cnm. Insallah Ahmet bey de ayrılmaz ben yeni tedaviye basliyacagim yakinda. senin donmus transerin olacak dimi cnm?

Aaaa ben şok... Hiç duymamistim cnm. Insallah Ahmet bey de ayrılmaz ben yeni tedaviye basliyacagim yakinda. senin donmus transerin olacak dimi cnm?
sen tekrar denemeyeceksin diye biliyordum burda. kararın değişti sanırım hayırlı olsun. kim olacaktı doktorun? suleyman bey biraz önce faceden paylaştı ankara ya geri dönmüş. evet benim dönmüş transfer olucskti ve suleyman beyin hastasıydim bende sok oldum

canim ben kararsizdim, zaten 1 sene olacak nerdeyse cesaretimi de toplayamadim karasiz kararsiz duruyordum azcik maddi sıkıntı da vardı, bayaga düşündükten sonra son bi defa daha medicalde denemeye karar verdim ama eğer duruyorsa Ahmet beyle. ne de olsa simdi benim durumumu öğrenmiş oldu bi sefer daha rahat bi tedavi plani çıkarir belki diyorum. zaten izmirde öyle aman aman cok iyi dencek alternatif bi yerde yokki bu da olmazsa istanbul yolları görünür bana...

Ben de aynı fikirdeyim. Medikalpark Süleyman bey de negatif aşılamam oldu. İrenbede ilk tüp bebeği deneyeceğim bu ay. Olmazsa ikinciye İstanbul diye düşünüyorum bende. İzmir maalesef sağlık sektöründe yetersiz kalıyor. Sen hangi hastanedesin şimdi

Instagramdan paylaştı ankaraya dönmüş cnm
Çok şaşırdım ya ben en erken martın 9unda gitmeyi planlıyorum daha erken giden varsa bilgilendirsin bizi.Acaba kadroda mı değişiklik olacak yoksa Süleyman beyle mi sınırlı bu durum. Süleyman bey doçent doktor değil miydi ya şuan opt olarak görünüyor.

ben de tekrar medicalde denemeyi düşünüyorum. irenbede aklimdaydi ama bazi sebeplerden medicalde devam etmeye karar verdim, Ahmet beyin iyi bir doktor olduğunu düşünüyorum ondan bi kere daha onunla denemek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…