- 16 Nisan 2008
- 2.218
- 1.460
- 333
- Konu Sahibi benim bebisim
-
- #2.661
ins canim ya allah büyük bir gun bizede nasip eder. ins sizin de sonuçlar güzel cikar. eşin tekrar denemeye ikna oldu galiba çok sevindiminsallah seninde hamilelik haberini burda alucagiz uzulme bk en azindan donmuslarin var.inan senden çok umutluyum.benimde şuan vericek bi haberim yok.eşim bu ayda hasar testini yapicak ona göre tedavi şeklinin belirlenecek.
Tesekkur ederim. Gecen ay 15 inde olmustu 2-3 gun erken olmasi gerekiyodu ama hala yok. Nekadar daha beklemeliyim malum bayramda geliyor.tup bebek deneme sonrasında gecikme yada erken gelme olabiliyor. biraz daha bekle bence
sağol canim ya inan senin gibi demiyorum inşallah iyi çıkar diye .belki sana çok tuhaf gelicek ama İNŞALLAH sorun cikarda bizde bu belirsizlikten kurtuluruz.eşim pek ikna olmuş değilde sadece hasar testini yapacakmış.zaten sorun çıkarsa mecbur tedavi olacağız.hakkımızda hayirlisi canimins canim ya allah büyük bir gun bizede nasip eder. ins sizin de sonuçlar güzel cikar. eşin tekrar denemeye ikna oldu galiba çok sevindim
canim yeni gördüm msj. ins şimdiye kadar girmussundirTesekkur ederim. Gecen ay 15 inde olmustu 2-3 gun erken olmasi gerekiyodu ama hala yok. Nekadar daha beklemeliyim malum bayramda geliyor.
sorunu bulmak istemende çok doğru anlıyorum seni. bizde de esimde hiç bir sorun yok. bende de sadece pko var. sözüm ona en kolay hamile kalan gruptaymisim. 12 senedir tik yok ama. bende bazen senin gibi düşünüyorum keske bir sorun olsa onun tedavisine başlasam diyesağol canim ya inan senin gibi demiyorum inşallah iyi çıkar diye .belki sana çok tuhaf gelicek ama İNŞALLAH sorun cikarda bizde bu belirsizlikten kurtuluruz.eşim pek ikna olmuş değilde sadece hasar testini yapacakmış.zaten sorun çıkarsa mecbur tedavi olacağız.hakkımızda hayirlisi canim
Maalesef daha gormedim sali doktora cikicam.canim yeni gördüm msj. ins şimdiye kadar girmussundir
amin canim ins. sen nasilsinRabbim bir sonraki kurban bayramini bebeklerimizle gormeyi nasip etmesi dilegiyle herkeze iyi bayramlar.
Nolsun iste adet olmak icin ilac kullaniyorum daha gelmedi.amin canim ins. sen nasilsin
slm canim,sana bir kaç sorum olucak. bir keresinde bu konuda yazılarına rast gelmiştim.şimdi diyeceksin ki konu nedir?ins canim ya allah büyük bir gun bizede nasip eder. ins sizin de sonuçlar güzel cikar. eşin tekrar denemeye ikna oldu galiba çok sevindim
canim şimdi şöyle söyleyeyim. ben erkek ve kadin daki kandan genetik bolumunde bakılan kromozom testkeri için bornova şifa hastanesini önermiştim. hem tepecik e bağlı hem diğer hastanelere göre daha sakin. ama sperm dna analizi orda yapılıyor mu bilmiyorum. ege de kesin yapiliyor dur. bence sen şöyle yap. önce kendin git ege ye üroloji bölümüne sor eğer yapılıyorsa randevunun alıp eşini öyle görürürsün. erkekler sıkılıyor ya ondan in işlemleri sen halletslm canim,sana bir kaç sorum olucak. bir keresinde bu konuda yazılarına rast gelmiştim.şimdi diyeceksin ki konu nedir?
biz,sperm Dna hasar testini ege üniversitede yapmak istiyoruz.üroloji bölümünde yapıldığını biliyorum da genetik bir test olduğunu bildiğim için nasıl randevu alınır.hiç bir fikrim yok,sanki bi ara genetik bölümün bornova tarafına taşındığını bi arkadaşa soylemistin. umarım ne demek istedigimi anlamissindir.yada anlata bilmisimdir.canim eğer bu konuda fikrin varsa lütfen cvplarini bkliyorum.malum hep ozel lerde bu işleri hallettiğimiz için araştırma hast. randevu vs hiç bilgim yok.ama artık daha fazla paramı kimseye yedirmek istemiyorum.çünkü üstüne üstelik azarimida yiyorum.biraz uzun oldu.hakkını helal et
canim çok teşekkür ederim cvp icin.canim tepecigin laboratuvarı hiç içime sinmiyor. haklısın bide eşim çalışıyor.hiç uğraşmaz.sen nasilsin,tedaviye ara mi koydun?canim şimdi şöyle söyleyeyim. ben erkek ve kadin daki kandan genetik bolumunde bakılan kromozom testkeri için bornova şifa hastanesini önermiştim. hem tepecik e bağlı hem diğer hastanelere göre daha sakin. ama sperm dna analizi orda yapılıyor mu bilmiyorum. ege de kesin yapiliyor dur. bence sen şöyle yap. önce kendin git ege ye üroloji bölümüne sor eğer yapılıyorsa randevunun alıp eşini öyle görürürsün. erkekler sıkılıyor ya ondan in işlemleri sen hallet
canim çok teşekkür ederim cvp icin.canim tepecigin laboratuvarı hiç içime sinmiyor. haklısın bide eşim çalışıyor.hiç uğraşmaz.sen nasilsin,tedaviye ara mi koydun?canim şimdi şöyle söyleyeyim. ben erkek ve kadin daki kandan genetik bolumunde bakılan kromozom testkeri için bornova şifa hastanesini önermiştim. hem tepecik e bağlı hem diğer hastanelere göre daha sakin. ama sperm dna analizi orda yapılıyor mu bilmiyorum. ege de kesin yapiliyor dur. bence sen şöyle yap. önce kendin git ege ye üroloji bölümüne sor eğer yapılıyorsa randevunun alıp eşini öyle görürürsün. erkekler sıkılıyor ya ondan in işlemleri sen hallet
en güzeli sen önce gidip bi arastir bakalım nasıl bir sonuç alcan. ben beklemedeyim. yılbaşına kadar başlamayı düşünmüyorum.canim çok teşekkür ederim cvp icin.canim tepecigin laboratuvarı hiç içime sinmiyor. haklısın bide eşim çalışıyor.hiç uğraşmaz.sen nasilsin,tedaviye ara mi koydun?
en güzeli sen önce gidip bi arastir bakalım nasıl bir sonuç alcan. ben beklemedeyim. yılbaşına kadar başlamayı düşünmüyorum.canim çok teşekkür ederim cvp icin.canim tepecigin laboratuvarı hiç içime sinmiyor. haklısın bide eşim çalışıyor.hiç uğraşmaz.sen nasilsin,tedaviye ara mi koydun?
canim yeni gördüm mesajını ismini yazdığım doktorlari tanıyorum bu yuzden yorum yapamiycagim istersen bu isimlerde sen bir topik aç. mutlaka tanıyan çıkacaktır.Arkadaşlar ben de iki düşük yaşadım ve normal yolla hamile kalmıştım. Şimdi rahim filmi çektirdim her iki tüpüm De kapalı çıktı. İkinci kürtaj sonrası oluşmuş. Bana İzmir de Prof dr Ali Baloğlu hocayı ve Serkan güçlü yü tavsiye ettiler. Bu Arada balıkesir de yaşıyorum. Bu doktorlar nasıllar ? Sizler tecrübeli ve bilgilisiniz. Bana yardımcı olun lütfen.
hayırlısı olsun tedavin sağlıklı güzel embiyolarin oluşur ins. suleyman bey özünde iyi birisidir az ve öz konusur. ins olumlu haberlerini de alirizKizlar merhaba suleyman beye gidiyorum goruslerinizi alabilirmiyim bu persembe yumurtalarim toplanacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?