Tüp Bebek Merkezleri izmir medikal park ta tedavi görenler. haydi toplanin

insallah seninde hamilelik haberini burda alucagiz uzulme bk en azindan donmuslarin var.inan senden çok umutluyum.benimde şuan vericek bi haberim yok.eşim bu ayda hasar testini yapicak ona göre tedavi şeklinin belirlenecek.
ins canim ya allah büyük bir gun bizede nasip eder. ins sizin de sonuçlar güzel cikar. eşin tekrar denemeye ikna oldu galiba çok sevindim

ins canim ya allah büyük bir gun bizede nasip eder. ins sizin de sonuçlar güzel cikar. eşin tekrar denemeye ikna oldu galiba çok sevindim
sağol canim ya inan senin gibi demiyorum inşallah iyi çıkar diye .belki sana çok tuhaf gelicek ama İNŞALLAH sorun cikarda bizde bu belirsizlikten kurtuluruz.eşim pek ikna olmuş değilde sadece hasar testini yapacakmış.zaten sorun çıkarsa mecbur tedavi olacağız.hakkımızda hayirlisi canim

sorunu bulmak istemende çok doğru anlıyorum seni. bizde de esimde hiç bir sorun yok. bende de sadece pko var. sözüm ona en kolay hamile kalan gruptaymisim. 12 senedir tik yok ama. bende bazen senin gibi düşünüyorum keske bir sorun olsa onun tedavisine başlasam diye

slm canim,sana bir kaç sorum olucak. bir keresinde bu konuda yazılarına rast gelmiştim.şimdi diyeceksin ki konu nedir?

biz,sperm Dna hasar testini ege üniversitede yapmak istiyoruz.üroloji bölümünde yapıldığını biliyorum da genetik bir test olduğunu bildiğim için nasıl randevu alınır.hiç bir fikrim yok,sanki bi ara genetik bölümün bornova tarafına taşındığını bi arkadaşa soylemistin. umarım ne demek istedigimi anlamissindir.yada anlata bilmisimdir.canim eğer bu konuda fikrin varsa lütfen cvplarini bkliyorum.malum hep ozel lerde bu işleri hallettiğimiz için araştırma hast. randevu vs hiç bilgim yok.ama artık daha fazla paramı kimseye yedirmek istemiyorum.çünkü üstüne üstelik azarimida yiyorum.biraz uzun oldu.hakkını helal et

canim şimdi şöyle söyleyeyim. ben erkek ve kadin daki kandan genetik bolumunde bakılan kromozom testkeri için bornova şifa hastanesini önermiştim. hem tepecik e bağlı hem diğer hastanelere göre daha sakin. ama sperm dna analizi orda yapılıyor mu bilmiyorum. ege de kesin yapiliyor dur. bence sen şöyle yap. önce kendin git ege ye üroloji bölümüne sor eğer yapılıyorsa randevunun alıp eşini öyle görürürsün. erkekler sıkılıyor ya ondan in işlemleri sen hallet

canim çok teşekkür ederim cvp icin.canim tepecigin laboratuvarı hiç içime sinmiyor. haklısın bide eşim çalışıyor.hiç uğraşmaz.sen nasilsin,tedaviye ara mi koydun?

canim çok teşekkür ederim cvp icin.canim tepecigin laboratuvarı hiç içime sinmiyor. haklısın bide eşim çalışıyor.hiç uğraşmaz.sen nasilsin,tedaviye ara mi koydun?

en güzeli sen önce gidip bi arastir bakalım nasıl bir sonuç alcan. ben beklemedeyim. yılbaşına kadar başlamayı düşünmüyorum.

en güzeli sen önce gidip bi arastir bakalım nasıl bir sonuç alcan. ben beklemedeyim. yılbaşına kadar başlamayı düşünmüyorum.

Arkadaşlar ben de iki düşük yaşadım ve normal yolla hamile kalmıştım. Şimdi rahim filmi çektirdim her iki tüpüm De kapalı çıktı. İkinci kürtaj sonrası oluşmuş. Bana İzmir de Prof dr Ali Baloğlu hocayı ve Serkan güçlü yü tavsiye ettiler. Bu Arada balıkesir de yaşıyorum. Bu doktorlar nasıllar ? Sizler tecrübeli ve bilgilisiniz. Bana yardımcı olun lütfen.

canim yeni gördüm mesajını ismini yazdığım doktorlari tanıyorum bu yuzden yorum yapamiycagim istersen bu isimlerde sen bir topik aç. mutlaka tanıyan çıkacaktır.

Evet cok az konusur ama gerekli bisey oldugunda iturur anlatir suzlerin kac yumurtasi toplandi benim bir yumurtaligim var bu arada ameliyatla alinmisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…