- 16 Nisan 2008
- 2.218
- 1.460
- 333
- Konu Sahibi benim bebisim
- #2.801
anladım canim. hakkımızda hayırlı olur ins1.opuyu istanbulda
2-3. opuyu medicalde yaptırdım.
Güzel gelişiyo dedi doktor salı gününe tekrardan çağırdı kontrole
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anladım canim. hakkımızda hayırlı olur ins1.opuyu istanbulda
2-3. opuyu medicalde yaptırdım.
Güzel gelişiyo dedi doktor salı gününe tekrardan çağırdı kontrole
Amin canım inşallah inşallah bu son tedavi oluranladım canim. hakkımızda hayırlı olur ins
Transfer günüm belli oldu canım çarşamba günüanladım canim. hakkımızda hayırlı olur ins
hayırlı olsun canim cok sevindim. Allah gönlüne göre versin ins. dualarim seninleTransfer günüm belli oldu canım çarşamba günü![]()
Amin canım inşallah inşallah bu son denemem olur.hayırlı olsun canim cok sevindim. Allah gönlüne göre versin ins. dualarim seninle
Merhaba faydası oldu muslm kızlar ben medikal parkta tedavime başladım. benim gibi başlayan varsa birbirimize destek olalım dedim
benim transferim oldu canim. beklemedeyimAmin canım inşallah inşallah bu son denemem olur.
Sendeki son durum nedir
faydası oldumu derken?Merhaba faydası oldu mu
hoşgeldin canim. hayırlı olsun tedavin. ins fazla ugrastirmadan gelir bebisin.Ben de Funda hanıma başladım. Çok sevecen ve ilgiliydi. Daha ilk testlerimiz yapıldı...
HastaneninMerhaba faydası oldu mu
Hayırlısı olsun canım test günün ne zaman kaç embriyo transfer edildibenim transferim oldu canim. beklemedeyim
hastaneden genel olarak memnunum doktorum ahmet bey sağolsun oda çok iyi bir insan ama bir yerde de nasip bu işler. elimizden geleni yaptık yapıyoruz da. ilk transferinde tuttu ama dusuk yaptim ikincisi negatif üçüncü için sonuç bekliyorum.Hastanenin
sagol canim. 2 embriyo transfer edildi hafta sonu belli olucak nasipseHayırlısı olsun canım test günün ne zaman kaç embriyo transfer edildi
Herşey gönlünce olsun canım bizede haber ver sonucu :)sagol canim. 2 embriyo transfer edildi hafta sonu belli olucak nasipse
ins sonuc güzel olurda haber vermesi de kolay olur canim. seninde transferin yarin hayırlı sonuçlanır ins. bol sansHerşey gönlünce olsun canım bizede haber ver sonucu :)
Çok sağol canım Allah razı olsun inşallah Rabbim bu sefer nasip eder.ins sonuc güzel olurda haber vermesi de kolay olur canim. seninde transferin yarin hayırlı sonuçlanır ins. bol sans
nasıl geçti transferin hayırlı olsun bakalım. kacinci gün embiyosu ve kac tane konuldu. paregestan 9.9 çıktı ve iynemi 2 ye çıkardılar e2 de 400 cikmistiÇok sağol canım Allah razı olsun inşallah Rabbim bu sefer nasip eder.
Canım transferden sonraki e2 progestan değerin kaç çıkmıştı
Şükür çok güzel geçti canım inşallah sıkı sıkı tutunurlar.nasıl geçti transferin hayırlı olsun bakalım. kacinci gün embiyosu ve kac tane konuldu. paregestan 9.9 çıktı ve iynemi 2 ye çıkardılar e2 de 400 cikmisti