Tüp Bebek Merkezleri izmir medikal park ta tedavi görenler. haydi toplanin

Aynen cnm ..benım araya bayram gırıyo ya hazırlıklı geleyım dıye soylemıstır ...bıde pzrt Süleyman olmadıgı ıcın Funda bakacak ..ondan soylemıstır ..demekkı ıgne herkeste ole yapıyor Benı de aynı sekılde yaptı..ben de adet oldum ya cok az gelıyor sinir oldum ..nedenı ne acaba normalde 5 gun sürer ılk 3 gün cok olur sonra kesılır ..benım ılk gun normal geldı kesıldı ınanılmaz baş Ağrı'larım oldu ..normalde Regl olacağım Zaman basım agrır geçer ..sımdı tüm gun bugun ınanılmaz baş agrım var ..agrı kesıcı ıctım belkı o da kesmiştir.ama agrı kesıcıyıde ıcıyorum ılk gun ..anlamadım gıttı ..hadi hayırlısı arkadasım ..Zaman yaklaşıyor ..bugünde tatıle gıdıyorum 2 gun kafam dağılsın ..Zaman yaklaştıkça heyecan basıyor ..

Arkadasım nasılsın Nasıl gıdıyor ..bu donemı cok merak edıyorum ...bebişlerın sana sıkı sıkı tutunsunlar ınsallah ..sırayla gebeyiz haberlerını verelım ...

dogum kontrol hapi kullandigin ay yumurta olmadığı için az adet goruyosun bende de öyle oldu normalmis. tatile git kafan dinlensin. bana da cik moralini yukselt geldedi. cok faydasi oluyomus. suleymañ bey izindemiymis.

dogum kontrol hapi kullandigin ay yumurta olmadığı için az adet goruyosun bende de öyle oldu normalmis. tatile git kafan dinlensin. bana da cik moralini yukselt geldedi. cok faydasi oluyomus. suleymañ bey izindemiymis.
Hım ondan demekki az gelıyor cunku ..işte hiç kullanmadım dogum kontrol hapı ondan hıc bilmiyorum..sevındım yanlıs gıden bişey olmamasına ..evet cnm Süleyman bey olmayacakmış arıfe gunu Bayram'ı bırlestırdı herhalde ..ızınde olacakmış bana da Funda hnm bakacak..ilaç iğne verırler mı acaba ..

ilaca başlatması lazım canim estrefom ve pregoston genelde fitil veriyorlar ama bize napcaklar bende bilmiyorum. dun gittihimizde funda hanim hastasiyla konusuyofu bayramın 3 günü gelebolirmisin diye oda gelirim deyince ogun suleyman bey olcak dedi. sirayla cikiuolar galiba izine. onlarada acıdım yaa kesin tatilin yok bayramın yok

Evet ya zor durumları Allah kolaylık versın ..ozaman ben tatil yapmakla Iyı yapmışım bayramda denız falan gıdemezmişim ..hayırlısı be tatlım..allahım guzel sonuclar yasatsın

Arkadasım nasılsın Nasıl gıdıyor ..bu donemı cok merak edıyorum ...bebişlerın sana sıkı sıkı tutunsunlar ınsallah ..sırayla gebeyiz haberlerını verelım ...
Iyiyim cok şükür canım teşekkür ederim.Aminn insallah Allah hepimizi sağlıklı hayirli evlatlarla müjdeler..Her duamda siz de varsiniz..
Heyecanla bekliyorum:)Gunler hem geçiyor hem geçmiyor gibi karışık durumlar.. Dün e2 p4 degerim ölçüldü.ilac dozlari artmadan devam dendi.sadece catlatma ignesininb 4\1 yapilack gobekten dendi.yaptik bizde.
Bundan önce iki deneyim daha yaşadığım icin belirti aramiyorum kendimde.Ama su gibi akıntı olmaya başladı baya baya.o da progestan fitilden oluyormuş.

amin amin benimde dualarimdasiniz hepimiz aklına gelenleri hep söylüyorum ins mevlam yuzumuze gülecek ilk müjdeyi senden alicaz bizede umut olcan ve arkandan sirayla gelcez ins.

Evet ya zor durumları Allah kolaylık versın ..ozaman ben tatil yapmakla Iyı yapmışım bayramda denız falan gıdemezmişim ..hayırlısı be tatlım..allahım guzel sonuclar yasatsın
İyi tatiller arkadasim bol bol dinlen enerji topla dönüşünde bebişlerin seni bekliyor olcak :)

Slm kızlar gıttım bugun doktora estrofem verdi..transfer 16 yada 17 temmuza ertelendı ..Can'ım sıkıldı biraz ..sürekli ertelenmesınden dolayı ..neyse geç olsun güç olmasın dıyorum yapcak bişey yok

Slm kızlar gıttım bugun doktora estrofem verdi..transfer 16 yada 17 temmuza ertelendı ..Can'ım sıkıldı biraz ..sürekli ertelenmesınden dolayı ..neyse geç olsun güç olmasın dıyorum yapcak bişey yok
Slm.üzülme vardir bir hayir gec olsun güç olmasın.Rahim kalınlığı istenilen duzeye ulaşmadığı için ertelemiş olabilir cnm. Estrofem onun icin kullaniliyor Kipa da dondurulmuş %100 dogal nar suyu satıyorlar transfere kadar hergün 1 bardak iç.ben icmistim. Doktor rahim kalınlığıni cok beğenmişti.sen de deneyebilirsin.iyi gelir insallah sana da

Saol arkadasım ya ..cok Iyı oldu bunu soyledıgın yarın hemen alıcam ..sadece estrofem verdi başka ilaç vermedı ..ben jel falan verır dıye düşünüyordum ama bişey söylemedi..sen nasılsın arkadasım Nasıl gıdıyor ..

Ne demek canim benim.sifa olur inşallah.Ben de iyiyim sabirsizlik ve heyecanla bekliyorum iste.Ara ara adet ağrısı gibi agrilar oluyor hafif hafif.Bakalım rabbim hayırlısını versin..

Ne demek canim benim.sifa olur inşallah.Ben de iyiyim sabirsizlik ve heyecanla bekliyorum iste.Ara ara adet ağrısı gibi agrilar oluyor hafif hafif.Bakalım rabbim hayırlısını versin..
Arkadasım ne guzel ya o günleri bizde yasayacagız allahım Nasıp ederse ..bebelerimiz sıkı sıkı tutunsunlar ınsallah ..ne Zaman bellı olacak şimdi arkadasım ..bu arada Iyı Bayram'lar olsun...

Arkadasım bı de bişey daha soracağım transferden sonra yattın mı hep günlük yaşamına Nasıl devam ettın ..doktor bana estrofem verdı ya ne jel ne ıgne vermedı..okuduğum kadarıyla herkes ıgne falan vuruluyor ..klomen diye bı ilaç var onu kullanıyorlar ..vs vs . Eksık bişeyler mı var dıye düşünmüyor degılım

s
canim yeni gördüm msj. öncelikle hayırlısı olsun. ama neden ertelendiği için bisey söylemedi mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…