- 4 Kasım 2014
- 764
- 732
- 53
- 39
- Konu Sahibi benim bebisim
-
Arkadasım naptın merak ettım ..guzel haberlere ınsallah ..sabırsızlıkla beklıyorum ..Aynı gün öğreneceğiz kısmetse :) Hakkımızda hayırlısı olsun insallah.
Arkadasım guzel haberlerınızı beklıyoruz ..9 temmuz
hadi ins bebegin tutunmusturda başka ugraslara gerek kalmaz.Aralık ayından beri Suleyman beyin hastasıyım... 24 haziran da 2. Aşılama yaptırdım... pcos var.. Bu aşılama da tutmazsa sizlerle birlikte bu linkte olacağım... inşallah transferleriniz tutar...
Rabbim kimseye aratmasin...
Ayyyy cok sevındım arkadasım cok sevındım ..suan ki mutluluğumu tarıf edemem sana..yüreğım kıpır kıpır oldu..insallah arkadasım allahım bızlere de Nasıp etsın..allahım hayırlısı ıle elımızde gostersın ..Sonuc cok şükür pozitif arkadaşlar Allah size de nasip etsin insallah :) 576.2.insallah katlanarak devam eder..
:) Cok teşekkür ederim canım Allah razı olsun.Darısı başınıza olsun sürekli dualarimdasınız.Ayyyy cok sevındım arkadasım cok sevındım ..suan ki mutluluğumu tarıf edemem sana..yüreğım kıpır kıpır oldu..insallah arkadasım allahım bızlere de Nasıp etsın..allahım hayırlısı ıle elımızde gostersın ..
vavvvvv çok sevindim süper bi haber. tebrikler canim. allah kucağına almayı nasip etsin. darisi başımıza olsun. sen bizim umidimizsin ins sirayla bizde olucaz.Sonuc cok şükür pozitif arkadaşlar Allah size de nasip etsin insallah :) 576.2.insallah katlanarak devam eder..
maşallah sonuçta çok güzel ikiz mi acaba? neyde yaptirdin tahlilini? ahmet beyle görüştüm mu?:) Cok teşekkür ederim canım Allah razı olsun.Darısı başınıza olsun sürekli dualarimdasınız.
Cok teşekkür ederim canım..Sira size geliyor Allah in izniyle:)Ikiz mi tek mi bilmiyorum ki.. Kese gorme aşamasına gelirsek hayırlısıyla o zaman anlaşılır.Ahmet Bey tatildeymis Suleyman bey ile görüştük tebrik ederim dedi.ilaclara aynen devam dedi.Pazartesi yine ölçülecek hayirlisiyla katlar inşallah deger.vavvvvv çok sevindim süper bi haber. tebrikler canim. allah kucağına almayı nasip etsin. darisi başımıza olsun. sen bizim umidimizsin ins sirayla bizde olucaz.
ayy ins çok sevindim senin adına. mevlam bize da yasadır ins bu sevinci bizde gidelim o gunleri.Cok teşekkür ederim canım..Sira size geliyor Allah in izniyle:)Ikiz mi tek mi bilmiyorum ki.. Kese gorme aşamasına gelirsek hayırlısıyla o zaman anlaşılır.Ahmet Bey tatildeymis Suleyman bey ile görüştük tebrik ederim dedi.ilaclara aynen devam dedi.Pazartesi yine ölçülecek hayirlisiyla katlar inşallah deger.
Amin insallah en kisa zamanda sizin de guzel haberlerinizi duycaz burda :)ayy ins çok sevindim senin adına. mevlam bize da yasadır ins bu sevinci bizde gidelim o gunleri.
Canım çok sevindim sağ salim alırsın inşallah kucağına. Allah bizde nasip etsin inşallah.Sonuc cok şükür pozitif arkadaşlar Allah size de nasip etsin insallah :) 576.2.insallah katlanarak devam eder..
:) Cok teşekkür ederim amin canım..Allah hepimize bebeklerimizin mis kokularını en kisa zamanda duyursun insallah..Canım çok sevindim sağ salim alırsın inşallah kucağına. Allah bizde nasip etsin inşallah.
canim sen ne alemdesin?Canım çok sevindim sağ salim alırsın inşallah kucağına. Allah bizde nasip etsin inşallah.
canim sonuç nasıl?9 temmuz
Canım adetinin ikinci günü iğnelere başlıycaz. Tekrar yumurta toplama işlemi olacak sonra Allah izin verirse transfer olacak sanırımcanim sen ne alemdesin?
hayırlısıyla bol bol yumuslarin olur ins. ceviz, badem, fındık, incir, yemeği ihmal etmeCanım adetinin ikinci günü iğnelere başlıycaz. Tekrar yumurta toplama işlemi olacak sonra Allah izin verirse transfer olacak sanırım
Yiyorum kuzum ☺İnşallahhayırlısıyla bol bol yumuslarin olur ins. ceviz, badem, fındık, incir, yemeği ihmal etme
sifa olsun canimYiyorum kuzum ☺İnşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?