Tüp Bebek Merkezleri izmir medikal park ta tedavi görenler. haydi toplanin

hadi ins bebegin tutunmusturda başka ugraslara gerek kalmaz.

Sonuc cok şükür pozitif arkadaşlar Allah size de nasip etsin insallah :) 576.2.insallah katlanarak devam eder..
Ayyyy cok sevındım arkadasım cok sevındım ..suan ki mutluluğumu tarıf edemem sana..yüreğım kıpır kıpır oldu..insallah arkadasım allahım bızlere de Nasıp etsın..allahım hayırlısı ıle elımızde gostersın ..

:) Cok teşekkür ederim canım Allah razı olsun.Darısı başınıza olsun sürekli dualarimdasınız.

vavvvvv çok sevindim süper bi haber. tebrikler canim. allah kucağına almayı nasip etsin. darisi başımıza olsun. sen bizim umidimizsin ins sirayla bizde olucaz.
Cok teşekkür ederim canım..Sira size geliyor Allah in izniyle:)Ikiz mi tek mi bilmiyorum ki.. Kese gorme aşamasına gelirsek hayırlısıyla o zaman anlaşılır.Ahmet Bey tatildeymis Suleyman bey ile görüştük tebrik ederim dedi.ilaclara aynen devam dedi.Pazartesi yine ölçülecek hayirlisiyla katlar inşallah deger.

ayy ins çok sevindim senin adına. mevlam bize da yasadır ins bu sevinci bizde gidelim o gunleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…