- 16 Nisan 2008
- 2.218
- 1.460
- 333
- Konu Sahibi benim bebisim
-
canim senin hazırlık nasıl olmuştu? bu farkli olmustu ama, bundan öncekiler nasildi?Slm.üzülme vardir bir hayir gec olsun güç olmasın.Rahim kalınlığı istenilen duzeye ulaşmadığı için ertelemiş olabilir cnm. Estrofem onun icin kullaniliyor Kipa da dondurulmuş %100 dogal nar suyu satıyorlar transfere kadar hergün 1 bardak iç.ben icmistim. Doktor rahim kalınlığıni cok beğenmişti.sen de deneyebilirsin.iyi gelir insallah sana da
iyi bayramlar canimBu arada iyi bayramlar :)
Amin canım insallah.9 temmuz test günüm.Bugün 9.gün ama gel görki zaman oyle yavaşladiki sanki gecmek bilmiyor.Beklenti de var korArkadasım ne guzel ya o günleri bizde yasayacagız allahım Nasıp ederse ..bebelerimiz sıkı sıkı tutunsunlar ınsallah ..ne Zaman bellı olacak şimdi arkadasım ..bu arada Iyı Bayram'lar olsun...
9 temmuz test günüm canim.Bugün 9.günüm zaman o kadar yavasladi ki anlatanam.Sona dogru beklemek daha da zor oldu.Sonu guzel olur insallah.Arkadasım ne guzel ya o günleri bizde yasayacagız allahım Nasıp ederse ..bebelerimiz sıkı sıkı tutunsunlar ınsallah ..ne Zaman bellı olacak şimdi arkadasım ..bu arada Iyı Bayram'lar olsun...
Bundan öncekilerde baya bi ilac kullanmıştım.estrofem progestan fitil ve jel.bu kez ilaclara transfere 3 gun kala başladık dogal olarak e2 p4 takibi yapıldı yani.sonra da 3 gun kala ilaclarla desteklendi iste.Ben de transfere 10 gun kala nar suyu içtim.Rahim kalınlığıni düzenliyor nar suyu.Doktor transfere kadar bir kac muayeneye çağırıp rahim kalınlığı ve p4 yani progestan degerlerine bakiyor.benim bir muayene de 8.4 mm ölçüldü yeterli bir ölçüydü ama ben yine de nar suyu ictim 3-4 gun sonra 10.3 cikti.transfere 2 gun kalaya kadar içtim.transferde de cok iyi dedi rahim kalınlığı ama kac oldugunu söylemedi.canim senin hazırlık nasıl olmuştu? bu farkli olmustu ama, bundan öncekiler nasildi?
Bana igne ve klomen verilmedi.aslinda transfer öncesi progestan düşük olmali sanirim.ondan vermiyordur canım transferden sonra yükseltmek icin vetecektir.uygulanan protokole göre değişiyor ilaclar ve dozlar.bundan önceki denemelerde de transferden sonra e2 p4 hormon tahlili istiyor doktor.p4 ü sınırda görmüştü igneye gerek yok deyip fitilin dozunu artırmıştı.Orda tedavi gören bir tanıdık daha var aynısını ona sormustum iğne neden vermiyorlar diye.o igneler ileride kemik erimesi yapiyormus falan dedi.ne derece dogru bilmiyorum.Arkadasım bı de bişey daha soracağım transferden sonra yattın mı hep günlük yaşamına Nasıl devam ettın ..doktor bana estrofem verdı ya ne jel ne ıgne vermedı..okuduğum kadarıyla herkes ıgne falan vuruluyor ..klomen diye bı ilaç var onu kullanıyorlar ..vs vs . Eksık bişeyler mı var dıye düşünmüyor degılım
hayırlı sonuçlar alırsın ins. peki kendin hiç test falan yapmadın mi?Amin canım insallah.9 temmuz test günüm.Bugün 9.gün ama gel görki zaman oyle yavaşladiki sanki gecmek bilmiyor.Beklenti de var kor
9 temmuz test günüm canim.Bugün 9.günüm zaman o kadar yavasladi ki anlatanam.Sona dogru beklemek daha da zor oldu.Sonu guzel olur insallah.
nar suyu bende icmistim opu gunu yaklastiginda ama sonra transfer iptal olunca birakmistim. beslenme cok onemli yumurtlama zamanı da elimden geldiğince dikkat etmiştim ins transfer zamanı da yapicam ins allahım yuzumuze gulsunBundan öncekilerde baya bi ilac kullanmıştım.estrofem progestan fitil ve jel.bu kez ilaclara transfere 3 gun kala başladık dogal olarak e2 p4 takibi yapıldı yani.sonra da 3 gun kala ilaclarla desteklendi iste.Ben de transfere 10 gun kala nar suyu içtim.Rahim kalınlığıni düzenliyor nar suyu.Doktor transfere kadar bir kac muayeneye çağırıp rahim kalınlığı ve p4 yani progestan degerlerine bakiyor.benim bir muayene de 8.4 mm ölçüldü yeterli bir ölçüydü ama ben yine de nar suyu ictim 3-4 gun sonra 10.3 cikti.transfere 2 gun kalaya kadar içtim.transferde de cok iyi dedi rahim kalınlığı ama kac oldugunu söylemedi.
Bir de ara sira melisa çayı içtim cok rahatlatiyor.Düzenli beslendim kola gibi asitli iceceklerden uzak durdum.sebze meyve. Ceviz badem hurma yedim belli miktarlarda.transferden 1 gun önce ananas yemeye basladim.5.gune kadar yedim.sonra biraktim.benim seruven de böyle bakalim insallah sonu guzel olur
İlk gebelikte 8.gün yapmaya baslamistim.yükseldi yükseldi sonra yavas yavas dustu ve kimyasal oldu.o yuzden bunu zamanında yapalim diyorum.hayir
hayırlı sonuçlar alırsın ins. peki kendin hiç test falan yapmadın mi?
Bizel elimizden geleni yapıyoruz.Gerisi tevekkül Allah kaldi.Hayırlısı olur insallah..nar suyu bende icmistim opu gunu yaklastiginda ama sonra transfer iptal olunca birakmistim. beslenme cok onemli yumurtlama zamanı da elimden geldiğince dikkat etmiştim ins transfer zamanı da yapicam ins allahım yuzumuze gulsun
allah bu sefer yüzünü guldursun. başta seni sonra da bizleri insİlk gebelikte 8.gün yapmaya baslamistim.yükseldi yükseldi sonra yavas yavas dustu ve kimyasal oldu.o yuzden bunu zamanında yapalim diyorum.
ewt canim elimizden gelenin yapıyoruz ins hayırlı s onuclarimizi alirizBizel elimizden geleni yapıyoruz.Gerisi tevekkül Allah kaldi.Hayırlısı olur insallah..
ewt
ewt canim elimizden gelenin yapıyoruz ins hayırlı s onuclarimizi aliriz
Sagol cnm ..insallah aşılaman tutar da gerek kalmaz.test günün ne zamanAralık ayından beri Suleyman beyin hastasıyım... 24 haziran da 2. Aşılama yaptırdım... pcos var.. Bu aşılama da tutmazsa sizlerle birlikte bu linkte olacağım... inşallah transferleriniz tutar...
Rabbim kimseye aratmasin...
9 temmuzSagol cnm ..insallah aşılaman tutar da gerek kalmaz.test günün ne zaman
Aynı gün öğreneceğiz kısmetse :) Hakkımızda hayırlısı olsun insallah.9 temmuz
Hayırlısı olsun tatlım ..ınsallah aşılaman tutarda tüp bebeğe gerek kalmaz ..guzel haberlerınızı beklıyoruz9 temmuz
Insallah guzel haberlerınızı sabırsızlıkla beklıyoruz ...Aynı gün öğreneceğiz kısmetse :) Hakkımızda hayırlısı olsun insallah.
Insallah canım insallah..Insallah guzel haberlerınızı sabırsızlıkla beklıyoruz ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?