Tüp Bebek Merkezleri izmir medikal park ta tedavi görenler. haydi toplanin

canim senin hazırlık nasıl olmuştu? bu farkli olmustu ama, bundan öncekiler nasildi?

Arkadasım ne guzel ya o günleri bizde yasayacagız allahım Nasıp ederse ..bebelerimiz sıkı sıkı tutunsunlar ınsallah ..ne Zaman bellı olacak şimdi arkadasım ..bu arada Iyı Bayram'lar olsun...
Amin canım insallah.9 temmuz test günüm.Bugün 9.gün ama gel görki zaman oyle yavaşladiki sanki gecmek bilmiyor.Beklenti de var kor
Arkadasım ne guzel ya o günleri bizde yasayacagız allahım Nasıp ederse ..bebelerimiz sıkı sıkı tutunsunlar ınsallah ..ne Zaman bellı olacak şimdi arkadasım ..bu arada Iyı Bayram'lar olsun...
9 temmuz test günüm canim.Bugün 9.günüm zaman o kadar yavasladi ki anlatanam.Sona dogru beklemek daha da zor oldu.Sonu guzel olur insallah.

canim senin hazırlık nasıl olmuştu? bu farkli olmustu ama, bundan öncekiler nasildi?
Bundan öncekilerde baya bi ilac kullanmıştım.estrofem progestan fitil ve jel.bu kez ilaclara transfere 3 gun kala başladık dogal olarak e2 p4 takibi yapıldı yani.sonra da 3 gun kala ilaclarla desteklendi iste.Ben de transfere 10 gun kala nar suyu içtim.Rahim kalınlığıni düzenliyor nar suyu.Doktor transfere kadar bir kac muayeneye çağırıp rahim kalınlığı ve p4 yani progestan degerlerine bakiyor.benim bir muayene de 8.4 mm ölçüldü yeterli bir ölçüydü ama ben yine de nar suyu ictim 3-4 gun sonra 10.3 cikti.transfere 2 gun kalaya kadar içtim.transferde de cok iyi dedi rahim kalınlığı ama kac oldugunu söylemedi.
Bir de ara sira melisa çayı içtim cok rahatlatiyor.Düzenli beslendim kola gibi asitli iceceklerden uzak durdum.sebze meyve. Ceviz badem hurma yedim belli miktarlarda.transferden 1 gun önce ananas yemeye basladim.5.gune kadar yedim.sonra biraktim.benim seruven de böyle bakalim insallah sonu guzel olur

Bana igne ve klomen verilmedi.aslinda transfer öncesi progestan düşük olmali sanirim.ondan vermiyordur canım transferden sonra yükseltmek icin vetecektir.uygulanan protokole göre değişiyor ilaclar ve dozlar.bundan önceki denemelerde de transferden sonra e2 p4 hormon tahlili istiyor doktor.p4 ü sınırda görmüştü igneye gerek yok deyip fitilin dozunu artırmıştı.Orda tedavi gören bir tanıdık daha var aynısını ona sormustum iğne neden vermiyorlar diye.o igneler ileride kemik erimesi yapiyormus falan dedi.ne derece dogru bilmiyorum.
Ilk transferimden sonra 1 hafta yatmıştım.o tutmuştu ama kimyasal oldu düşük ile sonuçlandı.ikincide hic yatmadim o hic tutmadı.bu sefer ilk 3 gun yattim sonra yavas normal gunluk yasantima döndüm.Kendimi cok kasmiyorum agir kaldirmiyorum sıcak duş yok.fazla basamakli merdiven cikmak yok.onun dışında yürüyüşe cikiyorum.alışverişe çıkıyorum ama cok ayakta kalmamaya da calisiyorum.dinlene dinlene .. bakalim bunda sonuc ne olacak.

Son düzenleme:
Kizlar bir de c vitamini hucre yeniliyormuş yani embriyo c vitaminini seviyormuş onun icin bazen sabah taze sıkılmıs portakal suyu bazen de iki tane kivi yiyorum.aklima gelmişken ekliyim dedim:)

hayir
hayırlı sonuçlar alırsın ins. peki kendin hiç test falan yapmadın mi?

nar suyu bende icmistim opu gunu yaklastiginda ama sonra transfer iptal olunca birakmistim. beslenme cok onemli yumurtlama zamanı da elimden geldiğince dikkat etmiştim ins transfer zamanı da yapicam ins allahım yuzumuze gulsun

nar suyu bende icmistim opu gunu yaklastiginda ama sonra transfer iptal olunca birakmistim. beslenme cok onemli yumurtlama zamanı da elimden geldiğince dikkat etmiştim ins transfer zamanı da yapicam ins allahım yuzumuze gulsun
Bizel elimizden geleni yapıyoruz.Gerisi tevekkül Allah kaldi.Hayırlısı olur insallah..

Aralık ayından beri Suleyman beyin hastasıyım... 24 haziran da 2. Aşılama yaptırdım... pcos var.. Bu aşılama da tutmazsa sizlerle birlikte bu linkte olacağım... inşallah transferleriniz tutar...
Rabbim kimseye aratmasin...

Sagol cnm ..insallah aşılaman tutar da gerek kalmaz.test günün ne zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…