- 16 Nisan 2008
- 2.218
- 1.460
- 333
- Konu Sahibi benim bebisim
-
Buzdolabı kapağındakızlar bu jeli ve pregostona nerde tutuyorsunuz? disardami b uzdolabindami? sormayı unuttum kararsız kaldim
suleyman bey bana transfer günü dus al gel makyaj parfüm kullanma ilaclarinida alma dedi. sonra eczaneden ilaçları aldım geldim hemşirenin yanına transfer günü jelini kullan gel dedi sormadım bende kafam karıştı hangisini yapicam bilemedim. sende yikattilar diyosun ben kapsam kiTransfer öncesinde vücudumdaki kremi yıkamami istediler koku yasakmış... nedenini bilen var mı? ?
Hayırlı olsun insallah guzel sonuclar alırsınız..Selamlar arkadaşlar... ben de transfer işlemini gerceklestirdim bugün süleyman bey ile...
Embriyolar kokuya duyarlıymış gelişimi durabilirmiş o yüzden koku yasakTransfer öncesinde vücudumdaki kremi yıkamami istediler koku yasakmış... nedenini bilen var mı? ?
Canım hadi hayırlısı olsun stres yapmamaya çalış kasma kendini Allah ın izniyle bebeklerini al gel :)suleyman bey bana transfer günü dus al gel makyaj parfüm kullanma ilaclarinida alma dedi. sonra eczaneden ilaçları aldım geldim hemşirenin yanına transfer günü jelini kullan gel dedi sormadım bende kafam karıştı hangisini yapicam bilemedim. sende yikattilar diyosun ben kapsam ki
pardon canim krem deyince jel zannettim.Ben sabah jel kullandım.. mesaneM dolu gittim.. tek yanlışım ellerime ve ayaklarima krem sürmek oldu
Yıkamışsınız sorun olacağını sanmıyorum.Öğrenmekte geç kaldım galiba..
vallaha heyecandan nasıl stres yapmicam bende bilmiyorum. hayirlisiyka bende atlatsam su gunu çok rahatlicamCanım hadi hayırlısı olsun stres yapmamaya çalış kasma kendini Allah ın izniyle bebeklerini al gel :)
Benim dışarda duruyorkızlar bu jeli ve pregostona nerde tutuyorsunuz? disardami b uzdolabindami? sormayı unuttum kararsız kaldim
biraz transferi anlatirmisin. kolay oldu mu?Öğrenmekte geç kaldım galiba..
pazartesi aldım eve geldim aklına geldi nerde saklicagim. şimdilik dışarda duruyo ve bu akşam baslicam kullanmaya. size sorayım dedim nerde tuttuğumuzu.Benim dışarda duruyor
Transfer yapılırken bildigim duaları okumuştum rahatlatmisti benivallaha heyecandan nasıl stres yapmicam bende bilmiyorum. hayirlisiyka bende atlatsam su gunu çok rahatlicam
Ben hic buzdolabına koymadım sabah aksam iki kez kullandığım icin cabuk bitiyor zatenpazartesi aldım eve geldim aklına geldi nerde saklicagim. şimdilik dışarda duruyo ve bu akşam baslicam kullanmaya. size sorayım dedim nerde tuttuğumuzu.
aynen bende oyle yapıyorum hep. aslında bu 3 transferim olacak ama ilk gibi heyecan yaptimTransfer yapılırken bildigim duaları okumuştum rahatlatmisti beni
işlem bittikten sonra idrarini nasıl yaptın. kaldırdılar kendin mi gittin yoksa onlarmi boşalttı sondaylaToplamadan daha kolay...
3 yerden birden baskı var...
Idar baskısı USG baskısı spekulum baskısı
Onun disinda hiç birşey yok.. işlem sonrası bilgi veriyorlar ilaç kullanım bilgisi kan tahliller vs.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?