Tüp Bebek Merkezleri izmir medikal park ta tedavi görenler. haydi toplanin

Bilmiyorum en son haziran ayında aşılama sonucu belli olduğunda görüştüm.rapor işlemleri için evraklarımı istedi.bende düzenledim verdim.öğretmenim ben.yaz tatilinde dinlenmek istediğimi söyledim.oda eylülde adetin 21.günü gel tüp bebeğe başlayalım dedi.hatta bana raporu o söyledi.çokmu zenginsin neden rapor çıkartmıyoruz sana dedi☺

Bilmiyorum en son haziran ayında aşılama sonucu belli olduğunda görüştüm.rapor işlemleri için evraklarımı istedi.bende düzenledim verdim.öğretmenim ben.yaz tatilinde dinlenmek istediğimi söyledim.oda eylülde adetin 21.günü gel tüp bebeğe başlayalım dedi.hatta bana raporu o söyledi.çokmu zenginsin neden rapor çıkartmıyoruz sana dedi☺

Kızlar bugün randevum vardı cok şükür keseleri gördük ve kalp atışlarıni duyduk bebeklerim ikizmiş cok şükür:)En kısa zamanda Allah hepinize nasip etsin inşallah.
canim çok sevindim tebrik ederim. ay ne güzel ikiz olması. sağ salim kucağına almayı nasip etsin mevlam. erken duyuldu deme kalp atışları maşallah kac haftaliksin simdi

canim çok sevindim tebrik ederim. ay ne güzel ikiz olması. sağ salim kucağına almayı nasip etsin mevlam. erken duyuldu deme kalp atışları maşallah kac haftaliksin simdi
Cok teşekkür ederim canım Allah size de nasip etsin insallah.Biri 6+3 biri 6+2 gelisimleri iyi dedi doktor.Transferin 14.gününden sonra 2 hafta bekledik erken mi oldu bilmiyorum ki.Ama cok guzel bir duygu kalp sesini duyunca ben aglamaya başladım doktor sen hıçkırdikca onlar hareket ediyor duyamayiz bak aglama dedi:) hepinize cok dua ediyorum Allahim onlara da duyur nasip et diye .

Kızlar bugün randevum vardı cok şükür keseleri gördük ve kalp atışlarıni duyduk bebeklerim ikizmiş cok şükür:)En kısa zamanda Allah hepinize nasip etsin inşallah.
Arkadasım cok cok sevındım ..allahım saglıkla kucağına almayı Nasıp etsın ınsallah ..Rabbim bizlere de gostersın ınsallah.ınan cok ama cok Mutlu oldum .bizler içinde dua eder Mısın tatlım

Arkadasım cok cok sevındım ..allahım saglıkla kucağına almayı Nasıp etsın ınsallah ..Rabbim bizlere de gostersın ınsallah.ınan cok ama cok Mutlu oldum .bizler içinde dua eder Mısın tatlım
Cok teşekkür ederim canım:)Her duamda kendimden önce hepiniz icin dua ediyorum Allah kabul etsin.İnanıyorum burda hepimiz anne olacağız inşallah.

amin amin amin yarabbim. ins bizde görürüz o günleri. eminim ki çok güzel bir duygudur kiyamam ya sevinçten ağlamak. mevlam kucağına almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…