- 2 Temmuz 2015
- 1.064
- 704
- 323
- Konu Sahibi benim bebisim
-
İnşallah hepimizin olumlu olur.sağol canim teşekkür edrim ins olumlu sonuçlanır.
sağol canim teşekkür edrim ins olumlu sonuçlanır.
İnşallah hepimizin olumlu olur.
ben ni
ben nisan ayinda gorustugumde raporlu ahmet bey bakmiyordu. bunu hasta danismani da soyledi ve burda tedavi gören diğer arkadaslarda. sizi rapor çıkınca suleyman beyin bakicagini düşünüyorum.
Tamam seher arayayım yarın ve size de yazarım aradıktan sonraarkadasim en dogru bilgiyi verdigim numarayi arayarak metin bdyden alabilirsin. hiç vakit kaybetme yarin ara konus kafamdaki sorular gitsin. sonra bizede yaz canim
Elfel senin de tüp bebek değil mi? Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.Kızlar bugün randevum vardı cok şükür keseleri gördük ve kalp atışlarıni duyduk bebeklerim ikizmiş cok şükür:)En kısa zamanda Allah hepinize nasip etsin inşallah.
Kızlar bugün randevum vardı cok şükür keseleri gördük ve kalp atışlarıni duyduk bebeklerim ikizmiş cok şükür:)En kısa zamanda Allah hepinize nasip etsin inşallah.
Evet canım tüp bebek Ahmet Bey in hastasıyım.Amin hepimiz insallah sağlıkla alırız kucaklarımıza.Elfel senin de tüp bebek değil mi? Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Amin cok teşekkür ederim.Hepimiz inşallah..Allah sağlıklı bir gebelikle bekeklerini kucağına versin inşallah
canim çok sevindim tebrik ederim. ay ne güzel ikiz olması. sağ salim kucağına almayı nasip etsin mevlam. erken duyuldu deme kalp atışları maşallah kac haftaliksin simdiKızlar bugün randevum vardı cok şükür keseleri gördük ve kalp atışlarıni duyduk bebeklerim ikizmiş cok şükür:)En kısa zamanda Allah hepinize nasip etsin inşallah.
hayırlısı olsun canim. ins sorun yoktur ve transferin gerçekleşir. kac tane transfer olacaktı?Ben de yarın sabah 9.30 da transfer için hastanedeyim... Az bir sıvı birikimi vardı opuda .. yarın kontrol edecek süleyman bey geçmişte transferelfel tebrik ediyorum çok sevindim...
1 tanecikhayırlısı olsun canim. ins sorun yoktur ve transferin gerçekleşir. kac tane transfer olacaktı?
:)cok teşekkür ederim dualarim sizinle bebekleriniz sımsıkı tutunsun annelerine insallah..Ben de yarın sabah 9.30 da transfer için hastanedeyim... Az bir sıvı birikimi vardı opuda .. yarın kontrol edecek süleyman bey geçmişte transferelfel tebrik ediyorum çok sevindim...
Cok teşekkür ederim canım Allah size de nasip etsin insallah.Biri 6+3 biri 6+2 gelisimleri iyi dedi doktor.Transferin 14.gününden sonra 2 hafta bekledik erken mi oldu bilmiyorum ki.Ama cok guzel bir duygu kalp sesini duyunca ben aglamaya başladım doktor sen hıçkırdikca onlar hareket ediyor duyamayiz bak aglama dedi:) hepinize cok dua ediyorum Allahim onlara da duyur nasip et diye .canim çok sevindim tebrik ederim. ay ne güzel ikiz olması. sağ salim kucağına almayı nasip etsin mevlam. erken duyuldu deme kalp atışları maşallah kac haftaliksin simdi
Arkadasım cok cok sevındım ..allahım saglıkla kucağına almayı Nasıp etsın ınsallah ..Rabbim bizlere de gostersın ınsallah.ınan cok ama cok Mutlu oldum .bizler içinde dua eder Mısın tatlımKızlar bugün randevum vardı cok şükür keseleri gördük ve kalp atışlarıni duyduk bebeklerim ikizmiş cok şükür:)En kısa zamanda Allah hepinize nasip etsin inşallah.
Cok teşekkür ederim canım:)Her duamda kendimden önce hepiniz icin dua ediyorum Allah kabul etsin.İnanıyorum burda hepimiz anne olacağız inşallah.Arkadasım cok cok sevındım ..allahım saglıkla kucağına almayı Nasıp etsın ınsallah ..Rabbim bizlere de gostersın ınsallah.ınan cok ama cok Mutlu oldum .bizler içinde dua eder Mısın tatlım
ins tutunur tatlım hayırlısıyla.1 tanecik
amin amin amin yarabbim. ins bizde görürüz o günleri. eminim ki çok güzel bir duygudur kiyamam ya sevinçten ağlamak. mevlam kucağına almayı nasip etsinCok teşekkür ederim canım Allah size de nasip etsin insallah.Biri 6+3 biri 6+2 gelisimleri iyi dedi doktor.Transferin 14.gününden sonra 2 hafta bekledik erken mi oldu bilmiyorum ki.Ama cok guzel bir duygu kalp sesini duyunca ben aglamaya başladım doktor sen hıçkırdikca onlar hareket ediyor duyamayiz bak aglama dedi:) hepinize cok dua ediyorum Allahim onlara da duyur nasip et diye .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?