- 16 Nisan 2008
- 2.218
- 1.460
- 333
- Konu Sahibi benim bebisim
-
ewt az var zaten kutuda hemen bitecek belli. bitince sgk dan mi yaziyolar yoksa ucretlimi alıyoruz.Ben hic buzdolabına koymadım sabah aksam iki kez kullandığım icin cabuk bitiyor zaten
15 dk dinlendim sonra kendim gittim wc ye sonra 15 dk daha dinlendimişlem bittikten sonra idrarini nasıl yaptın. kaldırdılar kendin mi gittin yoksa onlarmi boşalttı sondayla
Ben ücretli alıyorum içerisinde 15 tane varewt az var zaten kutuda hemen bitecek belli. bitince sgk dan mi yaziyolar yoksa ucretlimi alıyoruz.
fiyatı nekadar? neden yazmadilar sana sgk alman için.Ben ücretli alıyorum içerisinde 15 tane var
Sgk dan yaziliyor aile hekimine de yazdiriyoruzewt az var zaten kutuda hemen bitecek belli. bitince sgk dan mi yaziyolar yoksa ucretlimi alıyoruz.
70 tl fiyatı jelin estrofem de 10 tlfiyatı nekadar? neden yazmadilar sana sgk alman için.
aaa iyimis aile hekimine yazdiririm ozaman. sagol canimSgk dan yaziliyor aile hekimine de yazdiriyoruz
bu ikisini de hala kullaniyormusun canim70 tl fiyatı jelin estrofem de 10 tl
Evet 12.haftaya kadar kullanilacakmis.Bu arada bebeklerini alıp geldin mi nasılsınbu ikisini de hala kullaniyormusun canim
yok canim almadım daha haftaya çarşamba nasipseEvet 12.haftaya kadar kullanilacakmis.Bu arada bebeklerini alıp geldin mi nasılsın
Ahmet beyin muayne ücreti 350 tl.tüp bebek 6500 lira + ilaç parasıMerhaba arkadaslar tüp bebek düşünüyoruz eşimde sperm azlıgı ve morfoloji bozuklugu var izmir medicalparkın fiyatları nasıl acaba raporsuz olarak bilgi verebilirmisiniz ahmet beyi düşünüyorum doktor olarak
saol cok teşekkür ederimAhmet beyin muayne ücreti 350 tl.tüp bebek 6500 lira + ilaç parası
muayne ücreti her gidişde tekrar mı ödeniyor acaba bir bilginiz varmıAhmet beyin muayne ücreti 350 tl.tüp bebek 6500 lira + ilaç parası
Bir ay geçerli ücret.biray dolduğunda tektar 350 tl yatırıyorsun.muayne ücreti her gidişde tekrar mı ödeniyor acaba bir bilginiz varmı
Rica ederimsaol cok teşekkür ederim
hayirli olsun canim. hayırlı sonuçlar alırsın ins tedavindeMerhaba arkadaslar tüp bebek düşünüyoruz eşimde sperm azlıgı ve morfoloji bozuklugu var izmir medicalparkın fiyatları nasıl acaba raporsuz olarak bilgi verebilirmisiniz ahmet beyi düşünüyorum doktor olarak
Saol canm suan arastırma asamasındayım inş ekim kasım gibi baslamayı istiyorum balikesirdyim burada tüp bebek merkezi yok sen tedavi görüyormusunhayirli olsun canim. hayırlı sonuçlar alırsın ins tedavinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?