- 16 Nisan 2008
- 2.218
- 1.460
- 333
- Konu Sahibi benim bebisim
-
canim sen napiyosun nasıl geciyo günlerin.Arkadasım cok cok sevındım ..allahım saglıkla kucağına almayı Nasıp etsın ınsallah ..Rabbim bizlere de gostersın ınsallah.ınan cok ama cok Mutlu oldum .bizler içinde dua eder Mısın tatlım
Amin teşekkür ediyorum darısı isteyen herkese inşallah.Hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Teşekkür ederim dua etmezmiyim ederim tabi ki bana böyle dua eden çok kişi oldu bende dua edicem sizlere inşallah hayırlısıyla sizlerdende güzel haber alacağız. Yarın doktora gidicem inşallah herşey olumlu positiftir. Çok heyecanlıyım.ayy ne guzel haber tebrik ederim canim cok sevindim. allah sag saglim kucagina almayi nasip etsin. bizlerede dua et artik. hamilelerin duasi kabul olurmus. doktordan gelince de gelişmeleri yaz lütfen. tekrar gözün aydın canim
Gözünüz aydın hayırlı olsun allah sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin ne güzel ikizlere hamilesiniz, maşallahCok teşekkür ederim canım:)Her duamda kendimden önce hepiniz icin dua ediyorum Allah kabul etsin.İnanıyorum burda hepimiz anne olacağız inşallah.
allah razı olsun canim sagol. yarin hangi doktora gidiceksin suleyman beye mi? başka doktora mi?Teşekkür ederim dua etmezmiyim ederim tabi ki bana böyle dua eden çok kişi oldu bende dua edicem sizlere inşallah hayırlısıyla sizlerdende güzel haber alacağız. Yarın doktora gidicem inşallah herşey olumlu positiftir. Çok heyecanlıyım.
İyiyim arkadasım cok şükür agrım sızım yok ..normal günlerden bır farkı yok ..sadece karnımın alt kısmı şiş ve gergin nedenını bulamadım ..onu da cok su ıcmeye bağladım ..beklemek cok Zormuş ..sonu guzel olacaksa beklemekte guzel ..Allah'ıma sığındım 4 agustosu beklıyorum..yüce Rabbim karnımdakılere can versın inşşallah ..canim sen napiyosun nasıl geciyo günlerin.
aman iyi ol canim. seni göremeyince buralarda merak ettim. ewt beklemek çok zor ama sonu güzel olucak ins. senin sonuçtan bir gün önce benim transfer hayırlısıyla. peki test gününü bekleyecekmusin yoksa daha önceden yapacakmisin?İyiyim arkadasım cok şükür agrım sızım yok ..normal günlerden bır farkı yok ..sadece karnımın alt kısmı şiş ve gergin nedenını bulamadım ..onu da cok su ıcmeye bağladım ..beklemek cok Zormuş ..sonu guzel olacaksa beklemekte guzel ..Allah'ıma sığındım 4 agustosu beklıyorum..yüce Rabbim karnımdakılere can versın inşşallah ..
Ona karar veremedım tatlım ya napacagımı bılmıyorum ..test yapayım dıyorum olumsuzsa kendımı alıştırayım ..sonra da canını sıkma nasıpse test günüde bellı olur olumlu olumsuz herseye katlan dıyorum ..karar veremedım yani ...beklenen gune az kaldı cnm ..sende bebişlerini alacaksın buralar ınsallah gebelerle dolacak..gun gelecek doğumları konuşuyor olacağız ..Rabbim guzel günler yasatsın ınsallah bızeaman iyi ol canim. seni göremeyince buralarda merak ettim. ewt beklemek çok zor ama sonu güzel olucak ins. senin sonuçtan bir gün önce benim transfer hayırlısıyla. peki test gününü bekleyecekmusin yoksa daha önceden yapacakmisin?
karar senin canim. kendini nezaman hazır hissedersen yaparsın. sayılı gün zor gecsede geciyo. ins hayırlı sonuçlar olur hepimiz icinOna karar veremedım tatlım ya napacagımı bılmıyorum ..test yapayım dıyorum olumsuzsa kendımı alıştırayım ..sonra da canını sıkma nasıpse test günüde bellı olur olumlu olumsuz herseye katlan dıyorum ..karar veremedım yani ...beklenen gune az kaldı cnm ..sende bebişlerini alacaksın buralar ınsallah gebelerle dolacak..gun gelecek doğumları konuşuyor olacağız ..Rabbim guzel günler yasatsın ınsallah bıze
çok sevindim arkadaşım Allah sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin.Merhabalar, 1 ay önce kadar yazmıştım sizlere Medicana da Süleyman beye gidiyordum, 2. tüp bebek tedavimi Eylül ayında olacaktım ki zamanın gelmesini daha doğrusu genetik tahlil sonuçlarının gelmesini beklerken bugün hamile olduğumu öğrendim hala şoktayım, bugün adet günümdü yarın doktora gideceğim bugün değerim 1501 çıktı, allahım isteyen herkese nasip etsin, 2,5 yıldır bekliyorduk bugüneymiş demek.
Darısı tedavi gören arkadaşlara.
canım ya ben 6 deneme yaptım 6 sındada yapmadım hep zamanında kan verdim. çıkmayabiliyor gebelik testinde ben ce zamanında yaptır.Ona karar veremedım tatlım ya napacagımı bılmıyorum ..test yapayım dıyorum olumsuzsa kendımı alıştırayım ..sonra da canını sıkma nasıpse test günüde bellı olur olumlu olumsuz herseye katlan dıyorum ..karar veremedım yani ...beklenen gune az kaldı cnm ..sende bebişlerini alacaksın buralar ınsallah gebelerle dolacak..gun gelecek doğumları konuşuyor olacağız ..Rabbim guzel günler yasatsın ınsallah bıze
Aynen cnm bakalım hayırlısı erken ogrenıp moral bozup yada heveslenmekse o gun yaparım..neyse kaderıme yazılan Allah'ım takdırı artık onu yasayacagız... Herseyın hayırlısıcanım ya ben 6 deneme yaptım 6 sındada yapmadım hep zamanında kan verdim. çıkmayabiliyor gebelik testinde ben ce zamanında yaptır.
allah razı olsun canim sagol. yarin hangi doktora gidiceksin suleyman beye mi? başka doktora mi?
çok sevindim arkadaşım Allah sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin.
gittin mi peki bugun doktoraAllah senden de razı olsun. Canım ben izmirde yaşamıyorum, konya dayım o yüzden Süleyman beye gitmedim. Ama izmire gelirsem bayrama o zmaan gidicem.
Evet sabah gittim geldim, çok şükür kese göründü. adet günüme göre değerim yüksek çıkınca hemen görüntü. Değere göre 5 haftalıkmış. 15 gün sonra kalp atışı için gideceğiz. Cuma günüde değerde artış var mı diye kan vereceğim.gittin mi peki bugun doktora
ayy maşallah çok sevindim. hadi bakalım hayırlısıyla kalp atisinida duymayı, kucağına almayı nasip etsin mevlamEvet sabah gittim geldim, çok şükür kese göründü. adet günüme göre değerim yüksek çıkınca hemen görüntü. Değere göre 5 haftalıkmış. 15 gün sonra kalp atışı için gideceğiz. Cuma günüde değerde artış var mı diye kan vereceğim.
Amin canım teşekkür ediyorum. Darısı başına inşallah.ayy maşallah çok sevindim. hadi bakalım hayırlısıyla kalp atisinida duymayı, kucağına almayı nasip etsin mevlam
gözün aydın canim. ins sıkı sıkı tutunur annesine. hayırlı evlat olur. tebrik ederimSelamlar arkadaşlar... ben de transfer işlemini gerceklestirdim bugün süleyman bey ile...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?