Tüp Bebek Merkezleri izmir medikal park ta tedavi görenler. haydi toplanin

ayy ne guzel haber tebrik ederim canim cok sevindim. allah sag saglim kucagina almayi nasip etsin. bizlerede dua et artik. hamilelerin duasi kabul olurmus. doktordan gelince de gelişmeleri yaz lütfen. tekrar gözün aydın canim
Teşekkür ederim dua etmezmiyim ederim tabi ki bana böyle dua eden çok kişi oldu bende dua edicem sizlere inşallah hayırlısıyla sizlerdende güzel haber alacağız. Yarın doktora gidicem inşallah herşey olumlu positiftir. Çok heyecanlıyım.

allah razı olsun canim sagol. yarin hangi doktora gidiceksin suleyman beye mi? başka doktora mi?

canim sen napiyosun nasıl geciyo günlerin.
İyiyim arkadasım cok şükür agrım sızım yok ..normal günlerden bır farkı yok ..sadece karnımın alt kısmı şiş ve gergin nedenını bulamadım ..onu da cok su ıcmeye bağladım ..beklemek cok Zormuş ..sonu guzel olacaksa beklemekte guzel ..Allah'ıma sığındım 4 agustosu beklıyorum..yüce Rabbim karnımdakılere can versın inşşallah ..

aman iyi ol canim. seni göremeyince buralarda merak ettim. ewt beklemek çok zor ama sonu güzel olucak ins. senin sonuçtan bir gün önce benim transfer hayırlısıyla. peki test gününü bekleyecekmusin yoksa daha önceden yapacakmisin?

Ona karar veremedım tatlım ya napacagımı bılmıyorum ..test yapayım dıyorum olumsuzsa kendımı alıştırayım ..sonra da canını sıkma nasıpse test günüde bellı olur olumlu olumsuz herseye katlan dıyorum ..karar veremedım yani ...beklenen gune az kaldı cnm ..sende bebişlerini alacaksın buralar ınsallah gebelerle dolacak..gun gelecek doğumları konuşuyor olacağız ..Rabbim guzel günler yasatsın ınsallah bıze

karar senin canim. kendini nezaman hazır hissedersen yaparsın. sayılı gün zor gecsede geciyo. ins hayırlı sonuçlar olur hepimiz icin

çok sevindim arkadaşım Allah sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin.

canım ya ben 6 deneme yaptım 6 sındada yapmadım hep zamanında kan verdim. çıkmayabiliyor gebelik testinde ben ce zamanında yaptır.

canım ya ben 6 deneme yaptım 6 sındada yapmadım hep zamanında kan verdim. çıkmayabiliyor gebelik testinde ben ce zamanında yaptır.
Aynen cnm bakalım hayırlısı erken ogrenıp moral bozup yada heveslenmekse o gun yaparım..neyse kaderıme yazılan Allah'ım takdırı artık onu yasayacagız... Herseyın hayırlısı

ayy maşallah çok sevindim. hadi bakalım hayırlısıyla kalp atisinida duymayı, kucağına almayı nasip etsin mevlam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…