- 4 Kasım 2014
- 764
- 732
- 53
- 39
- Konu Sahibi benim bebisim
-
Arkadasım naptın transferın ne Zaman ..hoşgeldin arkadasim. hayırlı olsun tedavin. ins olumlu ve guzel geçer tedavi sürecin kaliteli yumuslarin olur ve annesine tutunur. allah hepimizin yardımcısı olsun. hepimiz güzel haberler verelim birbirimize.
Merhabalar arkadaşlar
Ahmet beyin hastasıyım.3.denemem olacak insaallah.Şu an takip aşamasındayız.Yumurta rezervim yaşım gereği az, hatta genelde 1 ile sınırlı olduğu için birkac defa da toplama yoluna gidebileceklerini söyledi doktorum.Yarın kontrol ,muhtemelen salı günü de hala orada kalır ve içi boş olmazsa alınıp karar verilecek insaallah.Çok umudum var mı? Aslında yok.Düşünün ki 1 de 1 şansınız.Buna rağmen Allah'dan ümit kesilmez deyip devam ediyorsunuz.Rabbim beni yalnız bırakma Kur'an'da geçen peygamberlerden Zekeriyya Peygamber'in evlat isterken ettiği duadir.Yaradan hicbirimizi yalnız bırakmasın.Hayra talibiz ,herşeyin hayırlısı insaallah.
Merhaba canım.her şeyin hayırlısı olsun inşallah.kaç yaşındasın?ilk çocuk için mi ugraşıyorsun?
Arkadaslar dun ilk transferim gerceklesti ahmet hoca 2 tane embriyo yerlestirdi 10 agustosta nasipse belli olucak cok heyecanliyim merakle beklicez :)
merhaba arkadaşım
bende ahmet hocanın hastasıyım. izmir ve istanbulda toplam 5 olumsuz denemem oldu.toplanan yumurta sayım3-5 hani şu iyi şunu transfer edelim diye bir durumum hiç bir tedavimde olmadı. sona kalan bir yada iki tane transfer edildi son denenemizi ahmet hoca ile yaptık,Rabbim ol diyecek olacak diye dua ettim hep çok şükür 6. denememde tuttu.şimdi 21 haftalık hamileyim. Yani sayımış kaliteymiş şuymuş buymuş hepsi boş Rabbim ol derse olur hayırlısıyla. hep ama hep sağlıklı sıhatli hayırlı evlat diye dua ediyorum. Hz zekeriyya as ın duasını okuduğumuz bir grup var burda oraya neredeyse bir yıldır devam ediyorum.Biz istiyoruz Rabbim en iyisini bilendir deyip tevekkül etmekten başka çaremiz yok.
canim çarşamba günü transferim allah kısmet ederse. sen nasılsın?Arkadasım naptın transferın ne Zaman ..
İnşallah canım.Allah tüm isteyenlerin yardımcısı olsun.bu zaman zarfında kaç kilo aldın?ne kadar harcadın?Geç gördüm kusura bakma lütfen.
Evet ilk çocuk.42 yasindayim.Muhtemelen buraların en yaşlısı olabilirim :)
Hepimiz için en hayırlısı elbette.Yarın o bir yumurtam alınacak.Bu tip çok hastasi olduğunu söyledi Ahmet bey.Biriktirip donduracak kadar iyi bir yumurtadir insaallah.3.tedavim ve hic bu kadar ilac (iğne/hap) almamistim.Umarım işe yaramistir.Allah hepimizin yardımcısı olsun ve sabit versin.
Fazla kilo almadım ama araliklarla da olsa yürüyüş yapiyorum ve dengeli beslenmeye çalışıyorum onunla da ilgili olabilir.3 tüp bebek tedavisi toplamini soruyorsan ilaclarla birlikte 20.000'i bulmuştur.Son tedavi su ana kadar 7000'de ki daha transfer sonrasi ilaclar yok.İnşallah canım.Allah tüm isteyenlerin yardımcısı olsun.bu zaman zarfında kaç kilo aldın?ne kadar harcadın?
Hadi hayırlısı arkadasım az kaldı.. Insallah guzel sonuclar alacaksın inaniyorum.. Ben Iyı sayılırım sadece İğnenın acısı cok fena .. Onun dışında hersey normal gıdıyor.insallah hayırlısıyla bebişlerim benımle olsun yeter..canim çarşamba günü transferim allah kısmet ederse. sen nasılsın?
Gerçekten miiiiFazla kilo almadım ama araliklarla da olsa yürüyüş yapiyorum ve dengeli beslenmeye çalışıyorum onunla da ilgili olabilir.3 tüp bebek tedavisi toplamini soruyorsan ilaclarla birlikte 20.000'i bulmuştur.Son tedavi su ana kadar 7000'de ki daha transfer sonrasi ilaclar yok.
ewt canim az kaldı heyecan dorukta hayırlısıyla anlatacağız ins. iyi ol arkadasim hep dualarimdasin allahım izniyle tutundular canim. maşallah iyi d ayaniyorsun test yapmadan.Hadi hayırlısı arkadasım az kaldı.. Insallah guzel sonuclar alacaksın inaniyorum.. Ben Iyı sayılırım sadece İğnenın acısı cok fena .. Onun dışında hersey normal gıdıyor.insallah hayırlısıyla bebişlerim benımle olsun yeter..
Gunaydın esınde sperm ıle ılgılı sorun varsa direk tüp bebek bölümüyle görüşebilirsin ..onlar senı daha iyi yönlendırır..illaki bayan doktor ıstıyorsan tup Bebek bölümünde Funda Hnm var..şimdiden hayırlısı olsun arkadasım..inşallah tüp bebek 'e gerek kalmadan hamıle olursun..kızlar merhaba,
bizim de 17 aydır bebeğimiz olmuyor. eşimde sperm sayı hareket ve morfoloji problemi tespit edildi daha 4 ay önce. proxeed ve klomen kullanıyor şu an. ben medicalparkta merve hanıma gidiyorum. ilk muayenem 10 denemedeydi. sadece bir muayene smear testi.. 12 ayı tamamla gel dedi, 12 ayı tamamladım hormon testi yaptı herhangi birşey çıkmadı eşimi doktora yönlendirdi eşim tedaviye başladı, bu esnada bana ne rahim filmi ne de başka hiçbir şey yapmadı, kilo ver dedi yolladı. eşinin tedavisi bitsin o zaman gel dedi. bu süreç olması gerektiği gibi mi ilerliyor? siz direkt tüp bebek kısmına mı geçtiniz yani bunun kararını kim veriyor? 7 aydır anlamsız bekliyor gibi hissediyorum, yıpranıyorum. sizin o hastanede önerebileceğiniz başka doktor var mı? ben en azından ilk süreçte bir bayan doktorla ilerlemek istiyorum daha rahat olacağımı düşünüyorum.
bana da yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Gunaydın esınde sperm ıle ılgılı sorun varsa direk tüp bebek bölümüyle görüşebilirsin ..onlar senı daha iyi yönlendırır..illaki bayan doktor ıstıyorsan tup Bebek bölümünde Funda Hnm var..şimdiden hayırlısı olsun arkadasım..inşallah tüp bebek 'e gerek kalmadan hamıle olursun..
gunaydin canim hoşgeldin aramıza. esin kendi doktoruna gidicek ilaçlarını kullanacak tedavisine devam edecek. sende eğer tup bebek yada aşılama dusunuyisan bir an önce olsun diyisan vakit kaybetmeden tup bebek bölümüne gidiceksin. senin için de araştırmalar yapılacak hemen basliyamiyosun zaten rahim filmi hormon tahlillerini günleri var senin bunlar yapılana kadar eşin baya yol katetmiş olur. ve yapilacak işlem belli olur. biz hepimiz eşlerle birlikte araştırmaya girdik.inşallah canım ama olmuyor işteeşimin gittiği doktor bu ilaçları kullan tekrar bi sperm testi yapalım, eğer yükselmezse ben direkt mikroenjeksiyon öneriyorum dedi. merve hanım da aksine böyle ağırdan alınca çok sinirlerim bozuldu, eşim de onun yönlendirmesi lazım diyor. şu testi bi yaptıralım bakalım sonrasında oraya gidelim direkt.
gunaydin canim. napiyosun. nasıl geçiyor mu günlerin yatiyomusun normal hayatına dondun mu? calisiyodun devam mi izinlimusin?Hadi hayırlısı arkadasım az kaldı.. Insallah guzel sonuclar alacaksın inaniyorum.. Ben Iyı sayılırım sadece İğnenın acısı cok fena .. Onun dışında hersey normal gıdıyor.insallah hayırlısıyla bebişlerim benımle olsun yeter..
kızlar merhaba,
bizim de 17 aydır bebeğimiz olmuyor. eşimde sperm sayı hareket ve morfoloji problemi tespit edildi daha 4 ay önce. proxeed ve klomen kullanıyor şu an. ben medicalparkta merve hanıma gidiyorum. ilk muayenem 10 denemedeydi. sadece bir muayene smear testi.. 12 ayı tamamla gel dedi, 12 ayı tamamladım hormon testi yaptı herhangi birşey çıkmadı eşimi doktora yönlendirdi eşim tedaviye başladı, bu esnada bana ne rahim filmi ne de başka hiçbir şey yapmadı, kilo ver dedi yolladı. eşinin tedavisi bitsin o zaman gel dedi. bu süreç olması gerektiği gibi mi ilerliyor? siz direkt tüp bebek kısmına mı geçtiniz yani bunun kararını kim veriyor? 7 aydır anlamsız bekliyor gibi hissediyorum, yıpranıyorum. sizin o hastanede önerebileceğiniz başka doktor var mı? ben en azından ilk süreçte bir bayan doktorla ilerlemek istiyorum daha rahat olacağımı düşünüyorum.
bana da yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Allahım yardımcın olsun canım.Benim bugün 12.günümdü ve Allahıma binlerce kez şükürler olsun hamileymişim 143.57 çıktı değerim.Ve ilk öğrendiğimde Allahım isteyen herkese aratmadan nasip eyle diye dua ettim.Rabbim yanında olsun canım senin de.Hep olumlu düşün ben hep öyle yaptım inşallah Allahım bu duyguyu herkese nasip etsin.kizlar yarin 11.30 transferim var. dualariniza ihtiyacim var.
ay canim çok sevindim. bugun aldigim en güzel haber oldu. dahada umutlandim mevlam bizede nasip eder ins. allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Allahım yardımcın olsun canım.Benim bugün 12.günümdü ve Allahıma binlerce kez şükürler olsun hamileymişim 143.57 çıktı değerim.Ve ilk öğrendiğimde Allahım isteyen herkese aratmadan nasip eyle diye dua ettim.Rabbim yanında olsun canım senin de.Hep olumlu düşün ben hep öyle yaptım inşallah Allahım bu duyguyu herkese nasip etsin.
Teşekkür edrim canım inşallah seninde güzel haberlerini alacağız canımay canim çok sevindim. bugun aldigim en güzel haber oldu. dahada umutlandim mevlam bizede nasip eder ins. allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?