- 16 Nisan 2008
- 2.218
- 1.460
- 333
- Konu Sahibi benim bebisim
-
ayy ins onlara okadar çok ihtiyacim varki ins bu sefer mevlam yüzüme gulsunTeşekkür edrim canım inşallah seninde güzel haberlerini alacağız canım
Canım aynı durumda ben varım sakın ümidini kaybetme. Benim bir arkadaşım 43 yaşında tek yumurta ile kaldı ve diğer arkadaşım 39 yaşında oda tek yumurta ile kaldı hamile.Merhabalar arkadaşlar
Ahmet beyin hastasıyım.3.denemem olacak insaallah.Şu an takip aşamasındayız.Yumurta rezervim yaşım gereği az, hatta genelde 1 ile sınırlı olduğu için birkac defa da toplama yoluna gidebileceklerini söyledi doktorum.Yarın kontrol ,muhtemelen salı günü de hala orada kalır ve içi boş olmazsa alınıp karar verilecek insaallah.Çok umudum var mı? Aslında yok.Düşünün ki 1 de 1 şansınız.Buna rağmen Allah'dan ümit kesilmez deyip devam ediyorsunuz.Rabbim beni yalnız bırakma Kur'an'da geçen peygamberlerden Zekeriyya Peygamber'in evlat isterken ettiği duadir.Yaradan hicbirimizi yalnız bırakmasın.Hayra talibiz ,herşeyin hayırlısı insaallah.
Teşekkür edrim canım inşallah seninde güzel haberlerini alacağız canım
Canım nasılsın inşallah güzel geçmiştir transferin bebişin sana sımsıkı tutunur inşallah tatlımkizlar yarin 11.30 transferim var. dualariniza ihtiyacim var.
iyiyim canim daha yeni geldim eve. bugün çok kalabalıktı saat 14.00 kadar bekledik. beklemekten sıkıldım yoruldum. icerdede baya bekledim. transfer kolay oldu herşey yolunda çok şükür. ins tutunurlarda bu günlerimi unuttururlarCanım nasılsın inşallah güzel geçmiştir transferin bebişin sana sımsıkı tutunur inşallah tatlım
İnşallah tutunacaklar tatlım 2 bebiş oldu herhalde senin.Allahım hayırlısıyla versin gönlünün muradını canım bol bol dinlen ama hep yatma evde de olsa yürü bol bol bem öyle yapmıştım.iyiyim canim daha yeni geldim eve. bugün çok kalabalıktı saat 14.00 kadar bekledik. beklemekten sıkıldım yoruldum. icerdede baya bekledim. transfer kolay oldu herşey yolunda çok şükür. ins tutunurlarda bu günlerimi unuttururlar
Canım aynı durumda ben varım sakın ümidini kaybetme. Benim bir arkadaşım 43 yaşında tek yumurta ile kaldı ve diğer arkadaşım 39 yaşında oda tek yumurta ile kaldı hamile.
Şansımız evet az ama Rabbimiz BÜYÜK! Yeter ki ol desin onun için zor yok. Bir ayette "BENİM EN ZİYANDA OLAN KULUM BENDEN ÜMİDİNİ KESENDİR" diyor. 1 tane bile olsa yumurta varsa umut her zaman vardır. Hepimiz tek yumurta ve tek spermden dünyaya geldik zaten...
iyiyim canim daha yeni geldim eve. bugün çok kalabalıktı saat 14.00 kadar bekledik. beklemekten sıkıldım yoruldum. icerdede baya bekledim. transfer kolay oldu herşey yolunda çok şükür. ins tutunurlarda bu günlerimi unuttururlar
sagol canim. 2 tane konuldu canim. zaten hiç bir yasak koymadilar normal yasantina don dediler ama bugün yattım. birazda agri değil acı gibi hafif bisey var idrarini yaparkende birazcık zorlandım bugun. bide karnin şış gaz var o neden oldu bilmiyorumİnşallah tutunacaklar tatlım 2 bebiş oldu herhalde senin.Allahım hayırlısıyla versin gönlünün muradını canım bol bol dinlen ama hep yatma evde de olsa yürü bol bol bem öyle yapmıştım.
sagol canim amin ins. ewt ama bu kadar hiç beklememistim. saat 11.30 da olacak olan transfer saat 14.30 civarı oldu. beklemekten gerildimHayırlı ,güzel haberlerini alalım insaallah arkadaşım.Bu arada iyiler hoslar ama hicbir zaman bekleme yapmadan isler yürümüyor .Her şey gönlünce olsun.
Arkadasım hayırlısı olsun .. Sıkı sıkı tutunsunlar bebişlerin Sana .. Bol bol dınlen guzel haberlerını beklıyoruz .. Yarın da benım test gunum herseyın hayırlısı demekten başka çarem yok ...sagol canim. 2 tane konuldu canim. zaten hiç bir yasak koymadilar normal yasantina don dediler ama bugün yattım. birazda agri değil acı gibi hafif bisey var idrarini yaparkende birazcık zorlandım bugun. bide karnin şış gaz var o neden oldu bilmiyorum
sagol canim amin ins. ewt ama bu kadar hiç beklememistim. saat 11.30 da olacak olan transfer saat 14.30 civarı oldu. beklemekten gerildim
canim çok sagol. merak ettim ama seni gozukmuyosun? büyük gün yarin demek hayırlı haberlerin olsun ins. kendin yaptin mi peki test falan?Arkadasım hayırlısı olsun .. Sıkı sıkı tutunsunlar bebişlerin Sana .. Bol bol dınlen guzel haberlerını beklıyoruz .. Yarın da benım test gunum herseyın hayırlısı demekten başka çarem yok ...
ins sonu hayırlı olur da bu bugunlerimizi unturuz ne diyeyim.Haklısın.Gerilecek kadar çok beklemissin.Gittiğim her merkezde de aynısını yaşadım.Çok yoğun olduğu için herhalde baska neden olur bilemiyorum. insaallah sonu güzel olsun da bekleriz be canım diyelim en güzeli
Iyıyım arkadasım ya hıc test yapmadım ..korktum açıkcası bıraz..verdım kanı öğlen çıkar dedıler..sabırsızlıkla beklıyoruz bakalım.. Sen nasılsın bugun ilk günün hersey su gibi güZel bi şekılde aksın arkadasım..canim çok sagol. merak ettim ama seni gozukmuyosun? büyük gün yarin demek hayırlı haberlerin olsun ins. kendin yaptin mi peki test falan?
ayy hadi hayirlusi olsun ins yuksek pozitif rakamini siylersin ben bile con heyecanliyim. sonuc cikana kadar hastanedemi beklicen. ay vskit hiç geçmez.Iyıyım arkadasım ya hıc test yapmadım ..korktum açıkcası bıraz..verdım kanı öğlen çıkar dedıler..sabırsızlıkla beklıyoruz bakalım.. Sen nasılsın bugun ilk günün hersey su gibi güZel bi şekılde aksın arkadasım..
Insallah arkadasım bişey hıssetsem ya hiçbirşey hıssetmıyorum.ne kadar garıp ..yüce rabbım guzel sonuçlar almayı Nasıp etsın ınsallah .medıcal de yaptırmadım testı bıze yakın devlet hastanesınde yaptırdım..öğleni bulurmuş çıkması ..bakalım hayırlısıayy hadi hayirlusi olsun ins yuksek pozitif rakamini siylersin ben bile con heyecanliyim. sonuc cikana kadar hastanedemi beklicen. ay vskit hiç geçmez.
amin canim ins güzel sonuçlarını bekliyorum. neden medical e gitmedin. bugün test günün degilmiydi?Insallah arkadasım bişey hıssetsem ya hiçbirşey hıssetmıyorum.ne kadar garıp ..yüce rabbım guzel sonuçlar almayı Nasıp etsın ınsallah .medıcal de yaptırmadım testı bıze yakın devlet hastanesınde yaptırdım..öğleni bulurmuş çıkması ..bakalım hayırlısı
Hayırlı olsun canım ☺iyiyim canim daha yeni geldim eve. bugün çok kalabalıktı saat 14.00 kadar bekledik. beklemekten sıkıldım yoruldum. icerdede baya bekledim. transfer kolay oldu herşey yolunda çok şükür. ins tutunurlarda bu günlerimi unuttururlar
teşekkür ederim canimHayırlı olsun canım ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?