Tüp Bebek Merkezleri izmir medikal park ta tedavi görenler. haydi toplanin

ayy canim cooook sevindim. nekadar mutlu oldum anlatamam canim gözün aydın. allah tamamına erdirsin kucağına almayı nasip etsin. kac çıktı değerin?
Saol arkadasım allah razı olsun ..degerım 415 cıktı..bakalım ınsallah kat kat artar ..cmrt tekrar testım var..hayırlısı cnm ..allahım sana da guzel haberler almayı Nasıp etsın arkadasım

Saol arkadasım allah razı olsun ..degerım 415 cıktı..bakalım ınsallah kat kat artar ..cmrt tekrar testım var..hayırlısı cnm ..allahım sana da guzel haberler almayı Nasıp etsın arkadasım
vavvv kesinlikle ikizimiz geliyooooo. çok sevindim canim ya banada umut oldun. ins kat kat artacak. m edicale haber verdin mi? suleyman beyle girustun mu?

vavvv kesinlikle ikizimiz geliyooooo. çok sevindim canim ya banada umut oldun. ins kat kat artacak. m edicale haber verdin mi? suleyman beyle girustun mu?
İnşallah arkadasım hayırlısıyla saglıkla tutunsunlarda ...ınsallah arkadasım senden de guzel haberler alacağız ..bakalım sımdı cmrt .derdimiz başladı ..inşallah cmrt yapılan teste de degerımız artar.süleyman hocayla görüştüm süper dedi..ilaç ve ıgneye devam ..test sonucunu tekrar bıldırecegım

yaa bu güzel maşallah. buraya kadargeldin ya korkma artacak değerin maşallah cokta yüksek zaten gerçekten süper. arkadasim tahlil için neden m edicale gitmedin özel bu sebebi mi var merak ettim de.

yaa bu güzel maşallah. buraya kadargeldin ya korkma artacak değerin maşallah cokta yüksek zaten gerçekten süper. arkadasim tahlil için neden m edicale gitmedin özel bu sebebi mi var merak ettim de.
Benım eve uzak dıye gıtmedım tatlım.bize yakın hastane de yaptırdım ..medıkale gıdıp kan verecektım..sonra eve yollayacaklardı..haber bekleyecektım..ondan yani

kızlar transferden sonra e2 ve p4 testlerini yapmaya kaçıncı gunu gittiniz. beni yarin çağırdılar yani 2 gun çok erken geldi de. sizler nezaman gittiniz? ve sonuçlar kac çıkmıştı?

Icerde kalan yumurtalar Çatlasin başka bir yumurta döllenmesin diye... telefon ile haber verdiler gelmenize gerek yok dediler...
Seviye iyi çıkmazsa ekstra ilaç veriyorlar...
senin taze embiyoydu deme? benim dondurulmustu ondan yaptirmadilar belki de. testin rakamlarını söylemediler ozaman

bende bugün gittim benimde düşük çıktı. estrofemi 5 taneye, pregoston fitili gunde 3 cikardi. iyne vermedi kafam karisti yaaa
Bence Kafan karışmasın ..senın değerin Benım ki kadar düşük değildir.bence takma kafana ben cok takmıştım ..gercekten takılacak bişey değilmiş ..doktorun dedıklerını yap güven yeter arkadasım ..benımde estrofem 5 taneye çıkmıştı..hala oyle devam edıyorum ..

canim e2. 99 p4 11.3 cikmis. doktora guvenmekten başka carek yok zaten ama moralim bozuldu. iyne verseydi daha kuvvetli olur du belki. nebileyim yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…