- 4 Kasım 2014
- 764
- 732
- 53
- 39
- Konu Sahibi benim bebisim
-
Evet cnm test günümdü bugun ..Hamıleyımamin canim ins güzel sonuçlarını bekliyorum. neden medical e gitmedin. bugün test günün degilmiydi?
OleyyyyEvet cnm test günümdü bugun ..Hamıleyım
ayy canim cooook sevindim. nekadar mutlu oldum anlatamam canim gözün aydın. allah tamamına erdirsin kucağına almayı nasip etsin. kac çıktı değerin?Evet cnm test günümdü bugun ..Hamıleyım
Saol arkadasım allah razı olsun ..degerım 415 cıktı..bakalım ınsallah kat kat artar ..cmrt tekrar testım var..hayırlısı cnm ..allahım sana da guzel haberler almayı Nasıp etsın arkadasımayy canim cooook sevindim. nekadar mutlu oldum anlatamam canim gözün aydın. allah tamamına erdirsin kucağına almayı nasip etsin. kac çıktı değerin?
vavvv kesinlikle ikizimiz geliyooooo. çok sevindim canim ya banada umut oldun. ins kat kat artacak. m edicale haber verdin mi? suleyman beyle girustun mu?Saol arkadasım allah razı olsun ..degerım 415 cıktı..bakalım ınsallah kat kat artar ..cmrt tekrar testım var..hayırlısı cnm ..allahım sana da guzel haberler almayı Nasıp etsın arkadasım
İnşallah arkadasım hayırlısıyla saglıkla tutunsunlarda ...ınsallah arkadasım senden de guzel haberler alacağız ..bakalım sımdı cmrt .derdimiz başladı ..inşallah cmrt yapılan teste de degerımız artar.süleyman hocayla görüştüm süper dedi..ilaç ve ıgneye devam ..test sonucunu tekrar bıldırecegımvavvv kesinlikle ikizimiz geliyooooo. çok sevindim canim ya banada umut oldun. ins kat kat artacak. m edicale haber verdin mi? suleyman beyle girustun mu?
yaa bu güzel maşallah. buraya kadargeldin ya korkma artacak değerin maşallah cokta yüksek zaten gerçekten süper. arkadasim tahlil için neden m edicale gitmedin özel bu sebebi mi var merak ettim de.İnşallah arkadasım hayırlısıyla saglıkla tutunsunlarda ...ınsallah arkadasım senden de guzel haberler alacağız ..bakalım sımdı cmrt .derdimiz başladı ..inşallah cmrt yapılan teste de degerımız artar.süleyman hocayla görüştüm süper dedi..ilaç ve ıgneye devam ..test sonucunu tekrar bıldırecegım
Benım eve uzak dıye gıtmedım tatlım.bize yakın hastane de yaptırdım ..medıkale gıdıp kan verecektım..sonra eve yollayacaklardı..haber bekleyecektım..ondan yaniyaa bu güzel maşallah. buraya kadargeldin ya korkma artacak değerin maşallah cokta yüksek zaten gerçekten süper. arkadasim tahlil için neden m edicale gitmedin özel bu sebebi mi var merak ettim de.
Çarşamba transfer oldum perşembe gonapeptyl vuruldum cuma e2 P4 baktirdimkızlar transferden sonra e2 ve p4 testlerini yapmaya kaçıncı gunu gittiniz. beni yarin çağırdılar yani 2 gun çok erken geldi de. sizler nezaman gittiniz? ve sonuçlar kac çıkmıştı?
gonapeptyl ne için fi canim? bana vurdurmadila neden acaba. e2 ve p4 değerlerin kaçtı?Çarşamba transfer oldum perşembe gonapeptyl vuruldum cuma e2 P4 baktirdim
Icerde kalan yumurtalar Çatlasin başka bir yumurta döllenmesin diye... telefon ile haber verdiler gelmenize gerek yok dediler...gonapeptyl ne için fi canim? bana vurdurmadila neden acaba. e2 ve p4 değerlerin kaçtı?
senin taze embiyoydu deme? benim dondurulmustu ondan yaptirmadilar belki de. testin rakamlarını söylemediler ozamanIcerde kalan yumurtalar Çatlasin başka bir yumurta döllenmesin diye... telefon ile haber verdiler gelmenize gerek yok dediler...
Seviye iyi çıkmazsa ekstra ilaç veriyorlar...
Ben 5 gun gıtmıstım testı yaptırmaya.. P4 e2 degerım düşük çıkmıştı.. İğne vermişti.. Hala devam edıyorum ıgneye..gonapeptyl ne için fi canim? bana vurdurmadila neden acaba. e2 ve p4 değerlerin kaçtı?
evet taze embrıyo ıdı benımkısı, testın degerlerını soylemedılersenin taze embiyoydu deme? benim dondurulmustu ondan yaptirmadilar belki de. testin rakamlarını söylemediler ozaman
bende bugün gittim benimde düşük çıktı. estrofemi 5 taneye, pregoston fitili gunde 3 cikardi. iyne vermedi kafam karisti yaaaBen 5 gun gıtmıstım testı yaptırmaya.. P4 e2 degerım düşük çıkmıştı.. İğne vermişti.. Hala devam edıyorum ıgneye..
hayırlısı bakalım nereden bos sonucu alınca belli olcak. senin az kaldı sonuca yarinmiydi? kendin yaptin mi bekliyormusun?evet taze embrıyo ıdı benımkısı, testın degerlerını soylemedıler
Bence Kafan karışmasın ..senın değerin Benım ki kadar düşük değildir.bence takma kafana ben cok takmıştım ..gercekten takılacak bişey değilmiş ..doktorun dedıklerını yap güven yeter arkadasım ..benımde estrofem 5 taneye çıkmıştı..hala oyle devam edıyorum ..bende bugün gittim benimde düşük çıktı. estrofemi 5 taneye, pregoston fitili gunde 3 cikardi. iyne vermedi kafam karisti yaaa
canim e2. 99 p4 11.3 cikmis. doktora guvenmekten başka carek yok zaten ama moralim bozuldu. iyne verseydi daha kuvvetli olur du belki. nebileyim yaaBence Kafan karışmasın ..senın değerin Benım ki kadar düşük değildir.bence takma kafana ben cok takmıştım ..gercekten takılacak bişey değilmiş ..doktorun dedıklerını yap güven yeter arkadasım ..benımde estrofem 5 taneye çıkmıştı..hala oyle devam edıyorum ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?