- Konu Sahibi benim bebisim
-
- #1.001
hayırlısı bakalım nereden bos sonucu alınca belli olcak. senin az kaldı sonuca yarinmiydi? kendin yaptin mi bekliyormusun?
ooo maşallah gözün aydın çok sevindim canim. allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darisi basimaKendim yaptım 8. Gün 127 çıktı... yarın normal test günüm... 10 gün...
Selamlar 10 gün kan değErim 347
Çok
şükür...[/QUOTE
çok sevindim canim benim. allah tamamına erdirsin.
çok sevindim canim benim. allah kucağına almayı nasip etsinSelamlar 10 gün kan değErim 347
Çok şükür...
canim nasılsın? bu günkü değerin kac çıktı?Ben 5 gun gıtmıstım testı yaptırmaya.. P4 e2 degerım düşük çıkmıştı.. İğne vermişti.. Hala devam edıyorum ıgneye..
Iyıyım cnm cok baş agrım var bugun ... Bugun ki degerım 1044 cıktıcanim nasılsın? bu günkü değerin kac çıktı?
vavvv değerin muhteşem arkadasim çok sevindim yaa. artık tekrarlatmazlar herhalde. kese gormeyemi gidiceksin? baş agrim içinde parol icebilirsin?Iyıyım cnm cok baş agrım var bugun ... Bugun ki degerım 1044 cıktı
Evet arkadasım ınsallah hep boyle gıder .. Allahım sana da yasatsın ınsallah bu duyguyu. Insan cok mutlu oluyor ... Evet artık kese görmeye gıdecegım. Nasıpse 19 agustos.. Bakalım herseyın hayırlısı . Ne bileyım içsem mi acaba bilemedım .. Insan korkuyor da.. Sen nasılsın Nasıl gıdıyor bakalım.. Ne zaman test yapacaksın ...vavvv değerin muhteşem arkadasim çok sevindim yaa. artık tekrarlatmazlar herhalde. kese gormeyemi gidiceksin? baş agrim içinde parol icebilirsin?
amin amin ins arkadsim. testtini gecrn yapyirdigin yerdemi yaptirdin yoksa medicale mi gittin suleyman behle gorustun mu? benim haftaya cumartesi test gunum. ins tutmuşlardır. hiçbirşey hissetmiyorum leyla gibi dolaniuom biraz yatiyom vakit geçirmeye cslisiyom ama daha 3 gun. parol u icebilirsin arkadasim korkma bütün hamilelere veriyorlar. ins gecerde rahat bir hamilelik gecirirsin.Evet arkadasım ınsallah hep boyle gıder .. Allahım sana da yasatsın ınsallah bu duyguyu. Insan cok mutlu oluyor ... Evet artık kese görmeye gıdecegım. Nasıpse 19 agustos.. Bakalım herseyın hayırlısı . Ne bileyım içsem mi acaba bilemedım .. Insan korkuyor da.. Sen nasılsın Nasıl gıdıyor bakalım.. Ne zaman test yapacaksın ...
Evet cnm gene aynı hastanede yaptırdım testı Süleyman beyle de görüştüm.medıcale gıtmedım..pzrt gıdecegım medıcale rapor almayı düşünüyorum..bebişlerin inşallah Allah'ın ıznıyle tutunacaklar Can'ım ..cok şükür çoğumuz Hamıleyız ..bende hıcbirşey hıssetmemiştim ..taki iğne vurulmaya başlayana kadar..iğne cok fena ve devam dedı doktor..bılmıyorum ne olacak boyle..bebişler için her Ağrı'ya katlanıyoruz..saglıkla büyüyüp doğsunlar da..başagrım gectı buz gıbı suyla yıkadım kafamı iyi geldı..ama popo Ağrı'sı cok fena..amin amin ins arkadsim. testtini gecrn yapyirdigin yerdemi yaptirdin yoksa medicale mi gittin suleyman behle gorustun mu? benim haftaya cumartesi test gunum. ins tutmuşlardır. hiçbirşey hissetmiyorum leyla gibi dolaniuom biraz yatiyom vakit geçirmeye cslisiyom ama daha 3 gun. parol u icebilirsin arkadasim korkma bütün hamilelere veriyorlar. ins gecerde rahat bir hamilelik gecirirsin.
çok şükür canim senin adına çok seviniyorum aynı zamanda aynı yollardan geçtiğimiz için belki hep aklimdaydin sonuç benim is gibi oldum. daha onceki transferinde iynegi bende kullanmistim.nekadar zor oldugunu biliyorum. ama bebeklerimiz için herşeye değer. bu sefer düşük olmasına rağmen vermediği için biraz huursuzum. bu topikte yazan herkez hamile.... n egatifi giren olmadi çok şükür. ins bende ilk goren olmam.Evet cnm gene aynı hastanede yaptırdım testı Süleyman beyle de görüştüm.medıcale gıtmedım..pzrt gıdecegım medıcale rapor almayı düşünüyorum..bebişlerin inşallah Allah'ın ıznıyle tutunacaklar Can'ım ..cok şükür çoğumuz Hamıleyız ..bende hıcbirşey hıssetmemiştim ..taki iğne vurulmaya başlayana kadar..iğne cok fena ve devam dedı doktor..bılmıyorum ne olacak boyle..bebişler için her Ağrı'ya katlanıyoruz..saglıkla büyüyüp doğsunlar da..başagrım gectı buz gıbı suyla yıkadım kafamı iyi geldı..ama popo Ağrı'sı cok fena..
canim medical üniversite hastanesinden çıktı. ama sgk geciyo. eski den raporu falan burası kendi hallediyodu şimdi böyle bisey yok tabii. ama dışardan çıkartıp gelirsen nasıl olur bilmiyorum. her sey yeniden değiştiği için bisey söyleyemiyorum. istersen tek no vereyim ara kendin görüş. bide senin sonuç kesin olarak yarin belli olmuycak mi? niye acele ediyosun. belki her sey yolundadirArkadaslar medikalin suan sgk ile anlasmasi devam ediyor mu yani tüp bebek raporu geciyor mu? birde tavsiye ettiginiz bi doktor var mi?
canim medical üniversite hastanesinden çıktı. ama sgk geciyo. eski den raporu falan burası kendi hallediyodu şimdi böyle bisey yok tabii. ama dışardan çıkartıp gelirsen nasıl olur bilmiyorum. her sey yeniden değiştiği için bisey söyleyemiyorum. istersen tek no vereyim ara kendin görüş. bide senin sonuç kesin olarak yarin belli olmuycak mi? niye acele ediyosun. belki her sey yolundadir
ben egeden rapor cikartiyorum suan son bi islemi kaldi. ilk denememi tinaztepede yaptim doktor ve ekipten cok memnun kaldim ama cok ayrintici degiller. doktor ne vitamin takviyesi yapiyor ne tsh degerlerine önem veriyor vs.. embriyolarla ilgili bilgiyi bile sora sora öğrendim elime bi kagit bile vermediler kaç hücreli koydular onu bile bilmiyorum bunlar kafama takildi... irenbe de bu konularda cok tititiz calisiyorlarmis ama rapor gecmiyor. o yüzden medicali merak ettimÖnceden izmir üniversitesine bağlıydı.şimdi istanbul istinye üniversitesine bağlanmış sanırım.bende bet bi bilgiye sahip değilim.ama internet sitesine girince yukarıdada istinye üniversitesi yazıyor
canim en güzel bilgiyi sana onlar verir. en guzeli ara konus kafana takilanlari. çünkü herşey değişti oyuzden kimse net bilgi veremez sana. hakkında hayırlısı olsun ins.ben egeden rapor cikartiyorum suan son bi islemi kaldi. ilk denememi tinaztepede yaptim doktor ve ekipten cok memnun kaldim ama cok ayrintici degiller. doktor ne vitamin takviyesi yapiyor ne tsh degerlerine önem veriyor vs.. embriyolarla ilgili bilgiyi bile sora sora öğrendim elime bi kagit bile vermediler kaç hücreli koydular onu bile bilmiyorum bunlar kafama takildi... irenbe de bu konularda cok tititiz calisiyorlarmis ama rapor gecmiyor. o yüzden medicali merak ettim
canim napiyosun. bugün gidicektin m edicale nasıl geçti görüşmem.Evet cnm gene aynı hastanede yaptırdım testı Süleyman beyle de görüştüm.medıcale gıtmedım..pzrt gıdecegım medıcale rapor almayı düşünüyorum..bebişlerin inşallah Allah'ın ıznıyle tutunacaklar Can'ım ..cok şükür çoğumuz Hamıleyız ..bende hıcbirşey hıssetmemiştim ..taki iğne vurulmaya başlayana kadar..iğne cok fena ve devam dedı doktor..bılmıyorum ne olacak boyle..bebişler için her Ağrı'ya katlanıyoruz..saglıkla büyüyüp doğsunlar da..başagrım gectı buz gıbı suyla yıkadım kafamı iyi geldı..ama popo Ağrı'sı cok fena..
tebrik ederim. allah kucağına almayı nasip etsin. carsamba değerini yaz yineMerhaba arkadaslar benimde test gunum carsamba gunu bugun jel kullanirkene hafif bir kan geldi butun umudumu kaybettim zanettim ahmet hocayi aradim hemen kan testi yaptir dedi gittim yaptirdim ve sonucum 47 cikti Allahin izniyle daha 2 gunum daha var heyecan icinde yuksrlmedini bekliyorum ahmet hocada tebrik ederim dedi beni cok mutlu etti :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?