Tüp Bebek Merkezleri izmir medikal park ta tedavi görenler. haydi toplanin

canım benim kolaymı koca kadınlarız kadın doğuma girerken bir çekingenlikki sen daha o yaşlarda bunları yaşamışsın,travma olmazmı,dediğin gibi bi şeyleri biz bazen bitirdiğimizi aştığımızı sanıyoruz ama işte aslında dediğin gibi sadece üstünü örtüyoruz.Ama maşallah 41 kere size Allah bozmasın,aslında bu yaşadıklarımız yanımızdaki erkeği hatta kendimizi tanımamıza vesile olan bir yardımdır Allahtan.Bende mesela eşim bu kadar destek çıkacağını yada üzülmeme bu kadar dert edeceğini tahmin etmezdim.Belkide bu yaşadıklarımız bizi ne kadar dertlendirsede bir lütuftur ne biliyim.Eşlerimizi bu kadar ince yanlarını bilemeyecektik yüzeysel bakacaktık.Düşünsene çocuğumuz olabilirdi ama yanımızda kapı gibi sağlam duran böyle hayat arkadaşlarımız olmayabilirdiki bence eş çok daha önemli

yaaa benimde kafada deli sorular var ışte. şöyle anlatayım bende pko var yani çok yumurtluyorum iyneleri kullanınca dahada çok oluyo ve sisiyorum oturup kalkamiyirum nefes almam zorlasiyo. bu hep böyleydi asilamadada aynisi oldu başka merkezde denediğim tup bebebektede. bu konuyu suleyman bey biliyo ve gerçekten titizlikle devam etti ozaman bile çok düşük ilac kullanmama rağmen 57 yumurta toplandı ve mecburen donduruldu. bende ısrar ısrar ne olur taze transfer yapin diye suleyman in dediği senin transferini yapmam ölümünü beklemem dedi ve yapmadi. ( o değil hangi doktor olsa yapmazdi) bunu çok iyi biliyorum. neyse ondan sonra adet oldum ve dogum kontrol hapina başladım ve 15 gun seninde yediğin iyne yi vurdular. bu bir yerde geçici menopoz oluyo zaten ve ilac bitince adet oldum ve estrofemle başladım ve adetinin 19 günü transfer oldum. 10 gün sonrada 12 sene beklediğim o mucize haberi aldım. uçtuk sevinçten herşey çok güzeldi hiç bir sorun gözükmedi. fakat bir gun birden kanamam başladı hemen suleyman arayıp hastaneye gittim. ( ogune kadar bende senin gibi düşünüyordum çok soğuk bi adam konusmuyo falan diye kiziyodum) fakat o gece saat 22.00 de hastaneye benim için gelmesi ve beni okadar çok rahatlatmaya calisti ki benden tam puanı o gece aldı. sabah oldu kan sonuçlarıyla geri geldi ve herşeyin bittiğini o bile söylemekte güçlük çekti ve ben ağlarken gözleri doldu sirtimi sivazladi ve ona sarılarak ağladım. ozunde çok iyi bir insan olduğunu ve çok merhametli olduğu ogun fark ettim. düşük sebebi için kesin sonuç yok çok küçük olduğu için bilemeyiz dedi. ama o sıra tsh yüksekti kesin olmamak birlikte ona yoruyirum ben. neyse bu tedavide farklı gidelim vücut kendini doğal siklusta hamile olarak algıladı transferi öyle yapalım dedi. bende ben zaten çok yumurtluyorum bu iynelerle yine aynisi olursa nasıl transfer edeceksin dedim. çok düşük baskatcam ins herşey yolunda gider ve güzel sonuç olur dedi o çok ümitli. ben karamsarim. ışte böyle arkadasim. çok yazdim

hiç çok yazmamışsın çok severek dikkatlice okudum tatlım.Süleyman beyle ilgili senin bu anlattığını başka bir zaman da daha yazmıştın bende okumuştum , ben negatifimi aldığımda Ahmet bey yurt dışındaydı sonucu Süleyman beye iletmek zorunda kaldım ve benim ses tonum çok bozuk ve ağlamaklıydı,yazık adam''Kaju hanımcım biliyorsunuz dimi 3.2 nin ne anlama geldiğini'' diye sorarken bile çok üzgün şekilde sordu.Acıyı paylaşıyor onu farkettim.Sen de çok yumurtluyormuşsun 50 ne arkadaşım bunu ilk defa duydum pco da böylemi oluyor.Yumurtlamada çığır açtın kız :).Ben de başta uyarmıştım Ahmet bey çünkü az ilaçla(klomenle)hemen kist oluşmuştu eski gittiğim hastanede,oda bana sana şuanda uygulandığı gibi 50mmle başladı ama o bile çok geldi.Kız bende de mi pco var(ama bende 8 yumurta oluştu 2 tanede çok küçük vardı)
Peki biz şuan ozaman aynı yöntemlerimi (beni sen gibi menopoz dönemine mi aldıki Ahmet bey)uyguluyoruz bana bilgi vermedi Ahmet bey,o verdiği iğnenin ne işe yaradığınıda sormadım.Çok karıştırdıysam boşver cevap bile verme canım ben çünkü süreci iyice karıştırdım 20gündür adetli olunca ne oluyorum ben havasındayım saçma sorular sormuş olabilirim.
bu arada aynı durum benim başıma gelse acaba Ahmet bey gelir mi diye bazen düşünüyor ama gelmez heralde diyorum,bilmemki)
Bende senden umutluyum ama sen böyle devam et kendinden çok umutlanma ki her şey su gibi yolunu bulsun şaşırtsın seni(totem yaptım yine)Kız bize bile haber verme 1 2 ay.Sadece sen ve eşin bilsin.(merak etmediğimden değil)

B benim bebisim canım sana yine aynı yöntemi yapacak ama düşük doz iğneyle yapacak bu seferkinde yani,peki şüphelendiğin şeyi(düşükle ilgili)söyledinmi tsh yüksekliğini

suleyman beyin o kötü animda yanında olması ve benim için uzulmesi bende çok büyük artı yarattı. aynı şekilde sende ondan etkilenmusin. senin tedavimde benim geçen ayki tedavi den olucak gibi görünüyor. ama sen bu ay böyle düzensiz adet olunca gegistirirmi bilmiyorum. çünkü ben estrofemle adetin 2 günü başlamıştım.
bazı pko larda böyle çok oluyo bazılarında olmuyo pko 7 çeşitli varmış. benimki hem en kolay, hemde en zoruymys. geçen tedavimdede 36 çıkmıştı (1 koli yumurtam oldu diye dalga geçmişti eski doktirum) o vuruldugun iyne o ay hiç yumurta olmasın diye canim. ahmet bey çok sempatik biri benim opu gunu hep yanımdaydı ( çok korkmuslardi bende herkez vardı gerci) gecicek kizim az kaldı diye diye elini okşadı. onun hastası değildim en azından moral vermek zorunda değil. ama birazda kimliği sayesinde üst mevkide olunca bende bilemedim gelurmiydi. ins öyle bisey yaşama oda gelmesin. hiçte karışık yazmamisdin hepsini cvp ladim eksik kalan olduysa tekrar sor canim. gecen sefer herkezkere soykedu esim tutamadim adami. ama bu sefer tembihledim ins okursa 3 ay siylemeyecegiz. ama ben sizlere söylemeden duramam kii hiç kimsenin bilmediklerini ben burda size anlattım sizinle dertlestim nasıl dururum bilemedim.

Ay sağol canım valla çok aydınlandım sayende geçici menopoz döneminde olduğumu öğrendim
Evet bende Ahmet bey konusunda öyle düşünüyorum kızı gibi davranıyor adam ya.(bişey itiraf edeyim adamın kızını kıskanıyorum ne şanslı kız böyle bir babaya sahipbir gün valla size baba diyebilirmiyim diyecem:) ,çok sıcak biri ama dediğin gibi prof ya gelmez heralde ama yerine birini gönderir ,(haklısın artık hiçbirimizin başına böyle şeyler gelmesinde)Kız sen opuda konseyimi topladın :),bende öyle ilgi istiyorum ya sanki bazen beni pek önemsemiyor gibi geliyor halbuki uyarmıştım bana doğum kont.ilacı kanama yapıyor diye.
Sen bizede söyleme evet burda haber alınca çok seviniyoruz ama kesinlikle nazar inanıyorum tabiki bilerek yapmıyoruz nasıl oluyorsa etkiliyor süreci bence.Hamilelik haberi alınca kendim hamile kalmış kadar sevindiğim tek kişiler sizlersiniz yoksa.

aynen canim burda
burda biri hamile olunca bende çok seviniyorum çünkü hepimiz aynı yoldan geçiyoruz ve çok etkileniyoruz. opu da çok yumurta olduğu için çok agrim oldu çok ağladım sesimi duyan geldi gözünü aciyom 10 kişi bi aciyom 20 kişi temuzlikciler bile geldi dusun 4 agri kesici iyne ve 2 serumdan sonra dindi agri çok kötüydü. oyuzden sifirdan baskansaydi tedavin badliyamazdim bunu doktora da söyledim ve suan yine iyne olduğum için korkuların cook cuma kontrol bakalım neler olucak. ama ben iptal olabilir diye düşünüyorum.

ama 57 yumurta dile kolay,ben 8-10 yumurtayla Allahım ölüyorum dedim,sanki karnımda yer kalmamıştı.Hatta bu kızlar nasıl dayanıyorlar diye merak bile ediyordum.Yok ama bu sefer daha düşük doz veriyor bence iptal olmaz sorun yaşamazsın,olacak gibi olsaydı doktor onu hissettiriyor ,bendeki gibi. Bir de dondurulmuş olmasına kafayı takma taze filan istemişsin ya.Bak ben tazeyle tutturamadım.Hadi bakalım gelsin cuma

sorma canim 57 yumurtayla çok zorlandım 9 aylık hamile kadınlar gibi sistim onlar gibi oturup kalktım. inanirmisin allahım ne olur az yumurtam olsun diye dua ettim hep. 3 transferim oldu 3 de dordurulmuştu oyuzden taze istemistim oda olmadi. ama 3 de pozitifi yine donfurulmusla gordum. zaten bu sefer yumurta falan toplanmicak sadece vucudu kanfirmaca gibi dusun. yumurtalar buyuyunce catlatilacak ve 1 hafra sonra transfer olucak. tabiii hersey yolunda gidedse. yine çok yumurta olursa iptal olucak bunu suleyman bey söyledi.

Kizlar sohbetimiz bol olsun.valla bi kahvesi eksik)) şuan bende tedirginim.yarin 2.uanem muhtemelen opu günü belli olacak.3ay içinde bu ikinci opu olacak inanın bebixsimin dediği gibi benden de hemen hemen bir koli yumurta topladilar ama kaliteli cikmadi.inanın sabaha kadar agri kesicilerle ayakta durdum bir dakika lavobodan çıkmadım.lütfen dua edin benim için bu sefer emeklerime değer İNŞALLAH igne sureci agri vs..vs hic gozumde gelmiyor yeterki embiriyolarim kaliteli çıksınlar Allah'ın izniyle RABBİM hepinizin kucağını doldursun İNŞALLAH

amin canim ins bu sefer az öz ama kaliteli yumuslarin olsun rabbim yuzunu gulfursun. topigimiz bayadir sessuzdi bu ara güzel muhabbet ediyoruz canim masallahimuz var.

ben zaten çok takdir ediyorum sizin gibi kızları,ben o kadar az yumurtayla ölüyorum diyordum.Utandım kendimden inanın

dün gittim canim. .suleyman bey korkularımi bildiği için yumurta sayısını söylemedi sordum herşey yolunda biraz daha buyusunler iynelere devam salı günü tekrar gel dedi.
Suleyman bey banada ayni sekilde soyledi agzindan zorla laf aliyorum suan durum iyi ignelere dewm edelim p.ts goruselim dedi ama bu beni daha cok strese sokuyo herseyi aciklasin istiyorum. Interntten arastirmak istemiyorum kotu bisey okuyunca psikljik olarak yipratiyrm kndimi bu kontrolde knusucam doktrmzla sizlerede birsey aciklamiyomu ;(

canim suleyman bey pek konusmayi sevmesede yada belki bizi korkutup heyecanlandimak istemediğinden ötürü biraz yüzeysel gidiyo. ama ne soru sorduysam hepsini cevapladı ki ben ( çok meraklı belkide sorunlu biriyim) ama her seferinde cevapladı. benim tedavim suan çok farklı ben transfer hazirligindayim ve yaşadıklarından dolayı çok korkularim var ise bunu çok iyi biliyo oyuzden bana soylemiyo. ama sen sor canim kafana ne takiliyisa sor. ınan ki cevap verecektur.

Soruyorum canm sormadan tek lelime bisey soylemiyo zaten soruncada ustu kapali cewplr veriyo kac ymurta olusms dyorum yeteck kdar diyo morfolji dusuk cikmis nolck dyorm problm yok diyo ama sanki yeterli gelmiyo bana bu cwplar yada ben cok heycanliyim bilmiyorm

ilk tedaviye başladığında bende senin gibi düşünüyordum. keske bu adamla baslamasaydim bile dedim yani. sonra gidip geldikçe onuda anlamaya çalıştım ve bana ilk defa pozitifi yasatan doktor oldu. gebeligim devam etmedi ama ona minettarim 12 sene sonra tarifi olmayan o mutluluğu yasattığı için. doktoruna inanmalisin ve guvenmelusin canim şüphe kafadan hiç cikmiyo hala bende bile var olcak mi devam etcdkmi allah nasip ederse olcak onlarda bir vesile ve onlarda kendi kariyerleri için bizden daha çok istiyorlar

Merhaba Seher nasılsin.Uzun zamandır aklimdasiniz.transferin kismetse ne zaman Allah insallah bu sefer nasip eder dualarim seninle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…