- Konu Sahibi benim bebisim
-
- #1.241
Haklisin canim .dualarim hepimizeBenim kadar Dr gormemissindir cnm emin ol 14 yaşımdan beri..Rabbim hayirli insanlarla karsilastirsin Dr lar vesile vericek olan o.
ben 12 senedir bekliyorum canim 2 negatif tup bebeğim ve bir sürü diğer işlemlerden elinde olan bütün tahlillerimi görüşmüştüm oyuzden ekstra fazla tahlil istemedi canim. sen yinede gitmeden bi dahiliyeye gidip rutin tahlilleri yaptirabilirsin esimle beraber. (seker, kolostrol, tsh, d vitamini, b12 gibi) genetik doktorunda gitsen pihtilasma ve gen testleride olsa iyi olur ama sadece 1 asilama oldugu icin yaparlar mi bilmiyorum. istersen sansini dene canim.Evet benim ilk denemem daha önce 1 asilamam var negatif sonuclanan.umarim bundan sonra isler yolunda gider .beklemek cok zormus .neyse allahtan umut kesilmez cok şükür bugunumuze. Bu arada tup bebek icin doktor hangi tahlilleri istiyor ilk gittigimizde
tamam yazarım tabiki saol hepimiz için hayırlısı olsunrica ederim canim. eger tedaviye baslarsan asamalarini yaz canim. hayurli olsun tekrar.
canım geç gördüm ama içimde tutamadım aynı şey benimde başıma gelir gibi oldu tam hastanede Ahmet beyle görüşmeyi beklerken,hemen hastaneden çıktım Burhanı aradım kızları bir şikayet ettim kızların tutumlarından filan ,bide en son dedimki eğer Ahmet Bey olmayacaksa söyleyin ben de ona göre yolumu çizeyim İstanbula gideceğm dedim(ki rest değildi yapacaktım valla-tam tayin zamanıydı)Burhan bey nasıl üzüldü hemen arıyorum dedi,kızlar özür diledi.Dahası hastaneye döndüğümde neyi farkettim biliyor musunuz orada çalışan kızlar telde çok fena paylanmışlar,bende içerde oturuyorum Süleyman Beye anlatıyorlardı öfkeli şekilde.Süleyman Beyde kızdı ve telde Burhan beyle görüştü(ortalık nasıl gerildi,karıştırdım ortalığısözde randevuyu veren kız yanlışlık yapmış ahmet bey cuma gunleri çalışmıyormus burhan beyi arayıp sıra almalıymısım ama bana bunu söylemedıler nasıl olsa ahmet beyin hastası herzaman var diye beni sulayman beye transfer etmeye calışıyorlar o kadar sinir oldum ki bir buçuk aydır bekliyorum
canım gerçekten üzüldüm insan çok sinir oluyor. benim de randevum vardı bilerek iptal etmedim nasıl onlar beni son gün arayıp iptal ettiler ben de son güne kadar aramıycam dedim ve aramadım. onlar beni aradılar gelmiycem dedim sonra burhan bey aradı telefonda birilerini azarliyodu ben de biraz bekledim kapattım aradığını fark etmdi sanırım. problem süleyman bey değil tutumları. neyse zaten ben kaan bozkurtla başladım tedaviye ve çok memnunum he işlemi kendisi yapıyor samimi tatlı bi doktor işinini de mükemmel yapıyor çok garantici. olumsuz bi şey olmamasını umuyorum doktor elinden geleni yapıyor gerisi tevekkül Allahım ol derse olucak.canım geç gördüm ama içimde tutamadım aynı şey benimde başıma gelir gibi oldu tam hastanede Ahmet beyle görüşmeyi beklerken,hemen hastaneden çıktım Burhanı aradım kızları bir şikayet ettim kızların tutumlarından filan ,bide en son dedimki eğer Ahmet Bey olmayacaksa söyleyin ben de ona göre yolumu çizeyim İstanbula gideceğm dedim(ki rest değildi yapacaktım valla-tam tayin zamanıydı)Burhan bey nasıl üzüldü hemen arıyorum dedi,kızlar özür diledi.Dahası hastaneye döndüğümde neyi farkettim biliyor musunuz orada çalışan kızlar telde çok fena paylanmışlar,bende içerde oturuyorum Süleyman Beye anlatıyorlardı öfkeli şekilde.Süleyman Beyde kızdı ve telde Burhan beyle görüştü(ortalık nasıl gerildi,karıştırdım ortalığı)Sonra tabi o gün muaynemi Süleyman Bey yapmadı Funda hanım yaptı ama sonra tekrar Burhan beye sordum Ahmet Bey dedi doktorunuz ve hep ona görünmeye başladım.Napıyım Süleyman bey de iyidir kesinlikle bir sözüm yok ama benim biraz daha güler yüzlü açıklama yapan birine ihtiyacım var ve 1 yılım var İzmirde.
farkettim canım yazılarını okudum,hatta kızdı heralde o olaydan sonra kaan beyde karar kıldı dedim.Ama haklısın,bide görüşmeye gidiyoruz sonuçta insan özen bekliyor.Ama şu var sürekli hastası olunca daha ilgililer.Bende ilk önce kızmıştım ama şuan maşallah iyiyiz.Bizde Kaan beyle Ahmet bey arasında kalmıştık sonra Ahmet beyde karar kıldık.Öyle doktorlar aslında sadece vesile,verecek olan Allah.canım gerçekten üzüldüm insan çok sinir oluyor. benim de randevum vardı bilerek iptal etmedim nasıl onlar beni son gün arayıp iptal ettiler ben de son güne kadar aramıycam dedim ve aramadım. onlar beni aradılar gelmiycem dedim sonra burhan bey aradı telefonda birilerini azarliyodu ben de biraz bekledim kapattım aradığını fark etmdi sanırım. problem süleyman bey değil tutumları. neyse zaten ben kaan bozkurtla başladım tedaviye ve çok memnunum he işlemi kendisi yapıyor samimi tatlı bi doktor işinini de mükemmel yapıyor çok garantici. olumsuz bi şey olmamasını umuyorum doktor elinden geleni yapıyor gerisi tevekkül Allahım ol derse olucak.
çok doğru söylüyosun canım Allahım ol derse olucak öyle ya da böyle hala gel git yaşıyorum bugün randevum vardı gitmedim mesela inşallah hepimiz için hayırlısı olurfarkettim canım yazılarını okudum,hatta kızdı heralde o olaydan sonra kaan beyde karar kıldı dedim.Ama haklısın,bide görüşmeye gidiyoruz sonuçta insan özen bekliyor.Ama şu var sürekli hastası olunca daha ilgililer.Bende ilk önce kızmıştım ama şuan maşallah iyiyiz.Bizde Kaan beyle Ahmet bey arasında kalmıştık sonra Ahmet beyde karar kıldık.Öyle doktorlar aslında sadece vesile,verecek olan Allah.
canım niye gitmedin randevuna??(gel git mi dedi birisiçok doğru söylüyosun canım Allahım ol derse olucak öyle ya da böyle hala gel git yaşıyorum bugün randevum vardı gitmedim mesela inşallah hepimiz için hayırlısı olur
Canım ben yaptırdımKızlar selam .bugun ahmet bey ile randevum vardi .mikrocip yontemiyle asilama tedavisinii onerdi.kismetse bu ayin sonunda baslicaz .daha once bu yöntemle asilama yaptiran var mi ?
Canım ben yaptırdım
napiyorsun canim. basladinmi transfer hazirligina? bayadir konuszmadik merak ettim.Canım ben yaptırdım
hayirli olsun canim. allah bu sefer kucağına alabilecegin sağlıklı evlatlar nasip eder ins.Kizlar dediğiniz gibi doktorlar vesile Rabbim ol derse olucak bende çok Dr görmüş biri olarak yazıyorum ilk başlamadan önce Ahmet bey Kaan bey ve İsrail aruh arasında kaldık ilk görüşmemiz Ahmet hocayla oldu ve orda karar kıldık diğerleriyle hiç görüşmeden Kaan ve israil beyin yaklaşımı duyduklarıma göre hiç bana göre değil bu herkes de aynı olacak diye bişey yok ama Ahmet hoca çok farklı çok sıcakkanlı babacan ve tabiyki bilgisi tartisilmaz..hem doktorum hem psikologum oldu benim 2 negatif tedavimiz olmasına rağmen onunla devam ediyorum pazartesi günü transferim var hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin
Tatlım ben Ahmet beyle yaptırdım Medicalparkta, benim chipli aşılamam çok sıkıntılı oldu.Hatta farklı yerlerde de yazdım.Yolda inledim eve geldim tuvalete sürünerek emekleyerek gittim.Acıdan 24-48 saat kadar eziyet çektim,düşün acıdan gözümden yaş geldi.Ama Ahmet bey aşılamayı süper yapıyor hiç acı sızı hissetmedim anlamadım bile.Hatta teşekkür ettim(başka yerde de yaptırmıştım o bir faciaydı)Bu arada bunları Ahmet beye gittiğimde anlattım çok nadir olur dedi benim bünyem tepki göstermiş.Yani korkma çok nadir bir durum,hatta bir daha chip yapmayız sana dedi.Biraz bilgi verebilir misin canim süreç hakkinda .bir de nerde yaptirdin
canım beni boşver sen,sen neler yaptın çok merak ettim giriyorum açıp sana ,aras35e, zehrenura ve de justmarried'e özellikle bakıp çıkıyorumnapiyorsun canim. basladinmi transfer hazirligina? bayadir konuszmadik merak ettim.
Amin cnm inşallah sen ne asamadasin unutuyorum kusura bakma kafam yerinde degilhayirli olsun canim. allah bu sefer kucağına alabilecegin sağlıklı evlatlar nasip eder ins.
Sen ne yaptın cnm neden beni boşver yazdın transfer ne zamanha bu arada evet İsrail beyde vardı listemizde ama onu çabuk eledim.Kaan Beyide eşim eledi,genelde ameliyat yapan bir doktor galiba Kaan bey.Laparoskopi filan hemen yapıyormuş,bu bizlik değil dedi (eşimle oraya gidenlerin yazılarını okuduk teker teker o dönemde),birde Ahmet beye gidenlerin hep sempatik güler yüzlü halinden bahsediyordu ki bu beni etkilemedi dersem yalan olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?