Tüp Bebek Merkezleri izmir medikal park ta tedavi görenler. haydi toplanin

Canim çok teşekkür ederim :)

Sen ne yaptın cnm neden beni boşver yazdın transfer ne zaman
canım ben bir türlü düzene giremedim Ahmet bey son 4 günü 2şerli içirdi ilacı,kanamam durmadı.İlaç bitti 2 sonra yine adet oldum şuan adetliyim yani 20 gündür adetli gibi birşeyim.Sence bu ay bu rahimden iyi birşey olur mu??hiç sanmıyorum kesin bir ay da ara verelim diyecek benimde haftaya pazartesi randevum var duruma göre ilaçlara başlarız dedi ama umudum yok bu aydan yana,kısmet.Sen yani geçen haftamı transfer yaptırdın??

Allah allah neden oluyormuş peki kanaman vardır bunda da bi hayır lütfen tevekkülü birakmayalim varsın önümüzdeki ay olsun dua etmeyi de bırakma kimin duası kime geçer bilinmez bana dua et :) transfer olmadı daha önümüzdeki pazartesi olucak seninde öğün mu randevun

hımm hadi hayırlısı olsun canım(ben artık eminim Allah benden dua istemiyor bide yok yere sizin önünüzüde kapatmayım size de kendimede dua etmeyeceğim) Benim 4te,senin kaçta,keşke aynı saat olsa çok sevinirdim birbirimizi tanımaya çalışırdık :)

Sakin ole deme Rabbim in gücüne gider ben bu halde hala ve hala ümit ediyorum tek çaremiz dua etmek ondan başka sığınacak kimimiz var ben sabah 11 de orda olucam canım kaçta alırlar belli olmaz inşallah denk geliriz bende tanışmak isterim

ayyy çok üzüldüm bak denk gelemeyeceğiz,sabah okula gideyim diye 4 olsun dedim tühh ya.Canım yanlış anlama ben inançsızlıktan demedim ama çok iyi bir insan değil ne olduğumu biliyorum belkide ondan vermiyordur diye düşünüyorum.Yani bunu söylerken duygusallıkla değil mantığımla söylüyorum.Ne deyim önce affetsinde aslında başka bir şey isteyecek durumda da değilim.Neyse öyle birşey işte.Kaçtane ve de dondurulmuşmu?Bide sende kan pıhtılaşma sorununa bakıldımı?Çok şey sordum ama merak işte

4 tane dondurulmus var cnm 2 si iyi biri orta biride çok iyi degil bunlardan en iyisini transfer edecek rahmim den ötürü malesef tek olucak ben Ahmet hocanın medical e geçtikten sonraki ilk hastalarindanim cnm o zmaan başladığımızda herşeye bakıldı genetik vs bi sorun yok onlarda.sorun rahim de giriş yolunda ve eşimin azo sperm olmasında

Ta ilk başında mı baktı,benden istemedi ama keşke istese.Kıyamam öyle kafa sallama lütfen,çok içim acıyor.Azo sperm olup çok bebek sahibi olan var,hem sadece 3-5 sperm lazım ki bu iş için.Rahim girişinde ne sorunun var bilmiyorum güzelim ama şunu biliyorum ki ne sorun olursa olsun Allah isteyince oluyor.(tıp mıp fasa fiso ,içimizi rahatlatıyoruz biraz doktora gidelimde üzerimize düşeni yapalım diye)Biz burada yok şuyum var yok buyum var yada benim gibi sebepsiz diyelim sonuç değişmiyor.Bir nedenin olması olmayacağı anlamına gelmiyor,bak nedenimiz yok ama buda bize olacak diye bir garantide sağlamıyor(biz sadece ne sıkıntımız var henüz öğrenemiyoruz sen erken öğrenmişsin öyle düşün)
Biliyor musun Ahmet bey bana son 2 yıldır senin gibi toplam 9 hastam oldu dedi,sayısı az olan hasta gurubundaymışım(yumurtası hızlı ve çok iyi çalışan) 7 sinin gebeliği devam etti dedi(yani %75 başarı dedi).Hatta bana ekonomik hastam benim diyordu.Eşimin sonuçlarına harika dedi.Düşün nasıl heveslendik ama olmadı.Gerçi Ahmet beyde hiç öyle gereksiz ümit vermiyor sadece bilgilendirdikçe biz kendimizce ümitlendik.İnan bu işin hiç bir mantığı yok,ne her şey çok iyi diye sevineceksin ne de şu var diye çok üzüleceksin.Bana bunu öğretti.

canım niye gitmedin randevuna??(gel git mi dedi birisi sorma bende yaşıyorum gelgitleri)Gerçi senin yaşın küçük bekleme vaktin var en azından
canım ben artık kaan bey de karar kıldım zaten gitmiycektim ahmet beye bana yaptıklarından dolayı iptal etmedim randevuyu. kaan beye mesafeli sinirli diye yorumlar vardı ilk başta çekindim açıkcası hatta muayenede biraz sıkıntı yaşıyordum bunu da söylemiştim kaan beye ama muayeden sonra hiç sesin cıkmadı gayet iyiydin dedi ben de sizden korkuyorum dedim baya güldü korku iyidir dedi. şuana kadar bi sıkıntı yaşamadık tabi önemli olan bundan sonrası bakalım yine buraya yazarım olan biteni bidahaki adete başlıyoruz çünkü vitaminler bitmek üzere

Canim ilk başta çoğu şeye bakıldı ama pıhtılaşma yi inan hatırlamıyorum çok haklısın sebebini bilmemek de zor gerçi biliyoruz ama elden gelen yok benim geçmişte çocukken geçirdiğim bi ameliyatım var vajina yoktu o yapıldı şimdi de muayene esnasında dahi zorlanıyorum ki Ahmet hocada bu minumuna ıniyo eli çok hafif. transfer dahi anestezi ile oluyorum o yüzden tek embriyo koyulcak 2 sende çok riskli dedi bişey olursa müdahale zor dedi..her türlü işimiz zor bizim.. dedim bütün olumsuzluklara bu zor durumuma rağmen şansımız kaçtır diye. Asla ümitsiz olma ama çok fazla da kaptırma kendini olacak diye dedi.çok şeyler aştık sizinle dedi bekleyip görücez dedi.beklicen bakalım hayırlısı demekten başka çare yok

çok doğru söylüyosun canım Allahım ol derse olucak öyle ya da böyle hala gel git yaşıyorum bugün randevum vardı gitmedim mesela inşallah hepimiz için hayırlısı olur
canım ben buradaki yazına istinaden yazmıştım.Kaan beyle değilmi burda bahsettiğin randevu

canım benim neler atlatmışsın bu Allah bu sabrını görsün ve mükafatlandırmasını dilerim.Haklısın o konuda Ahmet beyin eli çok hafif.Bide minnoş doktorumuz her seferin ''özür dilerim'' diyor.
Dediğim gibi bizim gibiler gözünün önüne gelsinki farkımızın aslında olmadığını hatırla ve üzülme.Hatta bazen umutsuzlaşıp ''bizim bu durumda kesin olmaz''diyorsundur belki de kıyaslıyorsundur ''ne güzel ne şanslı en azından gebe kalma ihtimali yüksek'' diye. Bilimde çıkan sonuçlara göre sanki birimiz diğerimizden daha şanslıymış gibi gözüküyor ama o iş hiçte öyle olmuyor.Bak bir arkadaşım var 2-3 yıldır çocuk istiyorlardı,önce hiç bir problem çıkmamış 2-3 sene,son ayda doktor tekrar tahlil istiyor ve sen menopoza giriyorsun imkanı yok hamile kalamazsın demiş,kız o dediği ay hamile kaldı.

Bu yazdıklarım yaşadıklarımın en az kısmı cnm 14 yaşımdayken oldum ameliyatı ve o travmayi çok zor atlattım hala da ugrasiyorum. Birlseylerin üstünü kapatıyorsun ama yaşananlar beyinden silinmiyo. 19 yaşımda anlaşarak evlendim eşimle. Durumumu geçirdiğim ameliyatı anlattım herşeyi baştan. çünkü erkekler bole bi durumda farklı düşünebilir sonradan problem yaşamak istemedim.cok sevdik birbirimizi bana sen lazımsın hiçbişey umrumda değil dedi böyle başladı hikayemiz sonrasında ilk tup bebek denememiz de öğrendik eşimin azo sperm olduğunu ki ben hep kendime suç buluyordum...boyle böyle işte velhasıl kelam Rabbim bizi birbirimize yakistirdi.Ahmet bey muayene ederken funda hanımdan girdi geçenlerde ona anlatiyo hoca durumumu başladı saymaya işte bu hastamız bicornute uterus ayrıca hidroselpinks vardı laparoskopi yaptık tüpün biri alındı ayrıca vajina operasyonu geçirmiş ve ayrıca eşi azo sperm amaaa cok seviyolar birbirlerini dedi bende o zaman yok yok yani bizde dedim hepimiz gülustuk..inanıyorum Rabbime herşey onun elinde olmazlari olduran O ..cok uzattım valla keşke denk gelseydik hastanede bakalım belli olmaz daha yolumuz uzun..

canım beni boşver sen,sen neler yaptın çok merak ettim giriyorum açıp sana ,aras35e, zehrenura ve de justmarried'e özellikle bakıp çıkıyorum
canim seni neden bırakalım her zorluğu burda beraber atlatmaya çalışıyoruz. ben geçen hafta adet oldum ve tuttum hastanenin yolunu. bu sefer farkı gideceğimiz için yumurta buyutmedeki gibi iynelere başladık pregon 50. bende bu tedavinin pek olumlu olacağını düşünmüyorum dojtorumada söyledim ama hedefimiz bebusin tutunduktan sonra devam edebilmesi dedi. bende siz bilirsiniz dedim ve çıktık yola. bugün ilk kontrolumuz vardı herşey güzel yola devam dedi cuma tekrar kontrolumuz var. bakalım kismet

doktor kararı vermeden b akiyorumda sen hemen teşhisi koymussun. oldu mu şimdi... dur bakalım git doktoruna nediycek. haa 1 ay sonra basliyalim dese ne olcakki. bizim için önemli olan sonuç değilmi? versin geç olsun ama sonuç herzaman dediğin gibi sağlıcakla kucagimiza alacagimuz evlatlarımız olsun.

canım niye öyle düşündün ,neden olumsuz düşünüyorsun.Benimde nedense dondurulmuşlardan umudum yok orta düzeydi çünkü belki çözülürken bile bozulacak.Öyle deyince Sülüman bey ne dedi,pek suratsız duruyorda kızmıştır,ben korkuyorum ondan :).Bu arada nasıl bir yöntemdiki bu,herkes farklı bir yöntem anlatıyor,yok normal siklusta yok menopoza sokuyormuş doktoru falan....Bebeğin tuttuktan sonrasında ne olduğunu nasıl takip edecekler mesala,yani düşüğe ne neden oluyor,nasıl engelleriz diye.(bak ya benim kafamda deli sorular döndü birden)Ne didi Sülüman :)

Ne bileyim ertelensin istemiyorum biyolojik saatim işliyor diyorum her ay.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…