Tüp Bebek Merkezleri izmir medikal park ta tedavi görenler. haydi toplanin

Merhaba Seher nasılsin.Uzun zamandır aklimdasiniz.transferin kismetse ne zaman Allah insallah bu sefer nasip eder dualarim seninle..
iyiyim canim sen nasılsın. bende geçen gün düşündüm seni hiç yazmiyoda nasıl acaba diye. arada yaz arkadasim iyi olduğunu bilelim bebuslerimiz nasıl kocaman olmuşlar maşallah. bende bu ay transfer hazırlığı başladı senin transfer gibi olucak galiba. ama benim yumurtalar kendiliğinden buyumedigi için iğneyle buyutucekker. daha günü belli değil canim gidip geliyorum ışte.

Hayırlısı olur inşallah.Yakında belli olur o zaman transfer zamanın. inşallah senin de ikiz olur:)
Ben de iyiyim cok şükür ilk 2 ay cok zor geçti bulantilar kusmalar gebelige adapte olmaya çalıştı bedenim.simdi daha iyiyim.Hep aklimdasiniz duamdasiniz canım..

ayyy canim yaa ins ikiz olur. okadar çok istiyorum ki ikiz olsun sağlıkla kucagima alayim bu defterinde kapatalım ins mevlam nasip eder canim çok sagol duaların içinde. gectimi bilantilarin artık allah dahada iyilik versin canim. cinsiyetini ogrenmisindur aryik

Inaniyorum canim belkide ilk olmasnin werdigi bir meraktr ama burda 12 15 2o yumurta toplandi dyenleri duyunca icim rahat etmiyor 5-6 tane cikacak gibi duruyor dedi bidahknde tekrar sordum yetecek kadar dedi bu sayi kulagima az geliyo yaşımdan dolayı ilk basta fazla olablcegini soylemisti simdi neden boyle oldu anlamadim

Amin canim benim Rabbim gönlüne göre versin insaallah..Bulantilarim geçmedi eskiye nazaran azaldı.Allah nasip ederse iki paşamız olacakmış:)

canim inanki fazla yumurta olması hiç iyi bisey değil ben bunu yaşıyorum ışte çok olduğunda yer kslmiyk ve yeterince buyumuyolar kaliteleri düşük oluyo. inanirmisin ben hep dua ettim allahım az yumurtam olsun kaliteli olsun diye olmadi. çok zorluk çektim ohss oldum transferim iptal oldu. 2 ay daha bekledim transfer için. sen bunlara takılma dysunmemeye calus ins herşey güzel gider. ama sen sor tabi kac yumurta olmuş kac mm dedler. insan merak ediyo anlat bunları anlayacaktır canim seni

Amin canım inşallah..Bu kez senin de olacak insallah..Özlem ne yaptı en son değeri cok yüksekti ikiz olabilir mi diyordu.haberin var mi ondan
ins canim. özlemin de herşey yolunda maşallah konuşuyoruz arada. tek gebelik canim. değeri çok yüksekti onunda ikiz diye bekliyordum bende ama tek bebis mis. sağlıkla gelsin ins.

elfel canim bisey sorcam sana. seninde yumurta takibinden sonra tamam olmuş dediğinde ne kullandirdi? catlatma iynesi yaptimi? ondan kac gun sonra transferin oldu?

Insallah kalitelidir fazla secim sansimiz yok cunku ck teskkur ederm bni birazda olsa rhatlattniz p.tsi gidicem mutlka konusucam

Insallah kalitelidir fazla secim sansimiz yok cunku ck teskkur ederm bni birazda olsa rhatlattniz p.tsi gidicem mutlka konusucam
canim bizler seçtiğimiz doktora önce güvenmeyi öğreneceğiz sonrasi geliyo zaten. ve onlar nederse yapıyoruz ve yapmalıyız. başka caremizde yok zaten. allah yardimcimuz olsun hepimuz aynj sey icin ugrasiyoruz. allah yuzumuzu guldursun ins. pazartesi guzel habeflerini bekliyirum.

dün gittim canim. .suleyman bey korkularımi bildiği için yumurta sayısını söylemedi sordum herşey yolunda biraz daha buyusunler iynelere devam salı günü tekrar gel dedi.
doğru söylüyorsun belkide bilerek söylemiyordur. Mesala Ahmet bey çok anlatır ama bu sefer pek bir şey demedi banada bende sormadım.Zaten ben hiç soru sormuyorum,dediğin gibi kariyerleri sonuçta onlarda her tüp bebek denemeleri başarılı olsun isterler.Ben pazartesi sen salı medicaldesin. Hadi bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…