- 16 Nisan 2008
- 2.218
- 1.460
- 333
- Konu Sahibi benim bebisim
-
- #1.341
Tatlım haklısın böyle düşünmekte ama lütfen rahat ol bek benimde çok yumurta olmadı ama yine aynı sayıda verimli yumurta oldu.Seninde öyle olur bence, eğer tersi bir durum olsaydı illaki belirtirdi doktorun ki sen medikaldesin yani emin ellerdesin evel Allah.Bak ben tek soru bile sormuyorum Ahmet bey anlatmasa bile o bilir işini diyorum Süleyman bey de öyle çok tecrübeli doktorlar,bunlarla rahat olmayacağız da kimde rahat olacağız kız.Ben başka kadın doğuma gidiyordum ki oda medikaldi ama çok beceriksiz ve bana böyle yetersiz geliyordu.Düşün her seferinde hatırlatmam gerekiyordu döngümü yoksa yine 28 gün olarak hesaplıyordu şaşkın.Ama burada hep dosyama bakıp karar veriyor,işlerini titizlikle yapıyorlar ben öyle hissettim.
allahım yarabbim neler dusunmus yaa. ben sunu anladim bizler artık birer paranoyakiz.Kız size bile dua etmemeye çalışıyorum onuda totem yaptım :) eşim geçende çok dua ettin kızlara hepsi negatifi aldı deyince kendimi çok kötü hissettim.Bide forum da niye bukadar negatif gördük hiç böyle olmazdı yazılarını görünce faturayı kendime çıkardım anlayacağın(2-3 aydır aralıksız takip ediyorum burayı)
Walla öyle oldukallahım yarabbim neler dusunmus yaa. ben sunu anladim bizler artık birer paranoyakiz.
canim. perşembe tekrar çağırdı kontrole. suan herşey normal 2 gun daha iyne kullan perşembe karar verelim dedi.B benim bebisim tatlım bugün randevun vardı ne yaptın bakim
deliiii kiz(bayılıyorum şu randevu günlerine,sonuçta birşeyler oluyor,ayy çok heyecanlı) adım adım ilerliyorsun, biraz daha sabır canım benim,az kaldı.
canim senin erken bakmışlar sanki benim 5 günü bakmuslardi e2.. 99 pregoston 11.3 çıkmıştı estrofemi 5 çıkarmıştı pregostonuda 3 çıkarmıştı iyneye gerek yok demişti. iyne yi daha onceki transferlerinde kullanmustim. biraz acı yapiyo tabi vurulduktan sonra kolanyali pamukla bastir daha iyi oluyo. bebuslerimiz için dayanagacaguz canim.Kizlar nasilsiniz bugün e2 p4 kan verdim p4 düşük çıkmış ki bu kadar jel ve fitil e ek olarak progestan igneye başladım çok ağrı yapiyomus bu iğne kullan varmı aranızda birde transfer sonrasi e2 p4 değeriniz kaçtı hatirliyomusunuz?
Canim benimde öncekilerden 5.gün bakilmisti ama bu 6.gün embriyosu ya o yüzden daha önce.test günümde erken olucak bu yüzdencanim senin erken bakmışlar sanki benim 5 günü bakmuslardi e2.. 99 pregoston 11.3 çıkmıştı estrofemi 5 çıkarmıştı pregostonuda 3 çıkarmıştı iyneye gerek yok demişti. iyne yi daha onceki transferlerinde kullanmustim. biraz acı yapiyo tabi vurulduktan sonra kolanyali pamukla bastir daha iyi oluyo. bebuslerimiz için dayanagacaguz canim.
anladim canim. peki senin değerler kac çıktı?Canim benimde öncekilerden 5.gün bakilmisti ama bu 6.gün embriyosu ya o yüzden daha önce.test günümde erken olucak bu yüzden
en zoru beklemek zaten canim. allah yardimcin olsun. ins senunledirBebis için herşeye dayanırım ama varmı yokmu düşüncesi çıldırtıyor salak gibi hissediyorum kendimi
E2 223 p4 4.3 cnm estrofem 4 jel 2 fitil 1 birde bu iğneye başladım işte çok düşük demi p4 degerimanladim canim. peki senin değerler kac çıktı?
canim zaten bu testi ilaclati ayarlamak icin yapiyorlar. simdu iyneyle yikseklir sen bunu takma kafana. seninkine bakarsak benimde e2 cok dusukmus ama tutmustuE2 223 p4 4.3 cnm estrofem 4 jel 2 fitil 1 birde bu iğneye başladım işte çok düşük demi p4 degerim
Evet biliyorum cnm çok haklısın da işte ne bileyim Yaaa ufff manyaklastim iyice.dedigin gibi 3 denemede de hiç takviye yapmamışlar di ilaçlara tutmadı yanicanim zaten bu testi ilaclati ayarlamak icin yapiyorlar. simdu iyneyle yikseklir sen bunu takma kafana. seninkine bakarsak benimde e2 cok dusukmus ama tutmustu
kısmet canim inanki herşey allahtan. benim tuttuda ne oldu. mevlam nasip etmedi. beklemek zor arkadasim ister istemez aklına herşey geliyo. ama dysunmemeye calus ve bol bol dua et. allah nasip ederse olucakEvet biliyorum cnm çok haklısın da işte ne bileyim Yaaa ufff manyaklastim iyice.dedigin gibi 3 denemede de hiç takviye yapmamışlar di ilaçlara tutmadı yani
Öyle arkadaşım en zoru da bu beklemek zaten Rabbim hepimizn hakkında hayırlısı ni nasip etsin inskısmet canim inanki herşey allahtan. benim tuttuda ne oldu. mevlam nasip etmedi. beklemek zor arkadasim ister istemez aklına herşey geliyo. ama dysunmemeye calus ve bol bol dua et. allah nasip ederse olucak
Mrb arkadasım bende medıcal park süleyman bey hastasıyım..benımde degerlerım cok düşük çıkmıştı.benıde hemen ıgneye baslattı ve 12 .hafta olana kadar vuruldum ben o ıgmelerı...evet acısı agrısı cok kötü..ama bebekler ıcın katalanacagız...hersey gonlunce olsun..bebegın sana sıkı sıkı tutunsun...E2 223 p4 4.3 cnm estrofem 4 jel 2 fitil 1 birde bu iğneye başladım işte çok düşük demi p4 degerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?