Tüp Bebek Merkezleri izmir medikal park ta tedavi görenler. haydi toplanin

Tweeetyy kesinlikle kaju ya katılıyorum. adam benim girdumu hatırlıyor artık ve bu beni çok mutlu ediyo. çünkü dista üzerinden gitmiyo. herzaman esimle gidiyorum geçen esim gelemedi işi çıktı benim esimin adida suleyman. ve doktorunun söylediği şu adasim nerde? ve buda beni çok mutlu etti. eşimi sorması değil artık bizi benimsemesi. doktoruna güven canim bu çok onemli. onlarda birer vesile. verecek olan rabbim.

allahım yarabbim neler dusunmus yaa. ben sunu anladim bizler artık birer paranoyakiz.

(bayılıyorum şu randevu günlerine,sonuçta birşeyler oluyor,ayy çok heyecanlı) adım adım ilerliyorsun, biraz daha sabır canım benim,az kaldı.

Kizlar nasilsiniz bugün e2 p4 kan verdim p4 düşük çıkmış ki bu kadar jel ve fitil e ek olarak progestan igneye başladım çok ağrı yapiyomus bu iğne kullan varmı aranızda birde transfer sonrasi e2 p4 değeriniz kaçtı hatirliyomusunuz?

canim senin erken bakmışlar sanki benim 5 günü bakmuslardi e2.. 99 pregoston 11.3 çıkmıştı estrofemi 5 çıkarmıştı pregostonuda 3 çıkarmıştı iyneye gerek yok demişti. iyne yi daha onceki transferlerinde kullanmustim. biraz acı yapiyo tabi vurulduktan sonra kolanyali pamukla bastir daha iyi oluyo. bebuslerimiz için dayanagacaguz canim.

Canim benimde öncekilerden 5.gün bakilmisti ama bu 6.gün embriyosu ya o yüzden daha önce.test günümde erken olucak bu yüzden

canim zaten bu testi ilaclati ayarlamak icin yapiyorlar. simdu iyneyle yikseklir sen bunu takma kafana. seninkine bakarsak benimde e2 cok dusukmus ama tutmustu
Evet biliyorum cnm çok haklısın da işte ne bileyim Yaaa ufff manyaklastim iyice.dedigin gibi 3 denemede de hiç takviye yapmamışlar di ilaçlara tutmadı yani

Evet biliyorum cnm çok haklısın da işte ne bileyim Yaaa ufff manyaklastim iyice.dedigin gibi 3 denemede de hiç takviye yapmamışlar di ilaçlara tutmadı yani
kısmet canim inanki herşey allahtan. benim tuttuda ne oldu. mevlam nasip etmedi. beklemek zor arkadasim ister istemez aklına herşey geliyo. ama dysunmemeye calus ve bol bol dua et. allah nasip ederse olucak

kısmet canim inanki herşey allahtan. benim tuttuda ne oldu. mevlam nasip etmedi. beklemek zor arkadasim ister istemez aklına herşey geliyo. ama dysunmemeye calus ve bol bol dua et. allah nasip ederse olucak
Öyle arkadaşım en zoru da bu beklemek zaten Rabbim hepimizn hakkında hayırlısı ni nasip etsin ins

Kizlar cok kotuyum dun kontrolum vardi doktorm bugun gece 11 de catlatma ignesi yapmam gerektgini soylemisti ve ben igneleri karistirip dun aksam cetrotide atacagim saatte attim gorustum doktorla sikinti olabilecgni soyledi cumartesi 11de opu olucakti cuma sabah 6 da olucak ama cok umutlu konusmadi kurtarmaya calisicaz falan dedi

E2 223 p4 4.3 cnm estrofem 4 jel 2 fitil 1 birde bu iğneye başladım işte çok düşük demi p4 degerim
Mrb arkadasım bende medıcal park süleyman bey hastasıyım..benımde degerlerım cok düşük çıkmıştı.benıde hemen ıgneye baslattı ve 12 .hafta olana kadar vuruldum ben o ıgmelerı...evet acısı agrısı cok kötü..ama bebekler ıcın katalanacagız...hersey gonlunce olsun..bebegın sana sıkı sıkı tutunsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…