- 19 Ekim 2015
- 570
- 477
- 103
- 31
- Konu Sahibi benim bebisim
-
- #1.381
Canım bak benim p 40 çıkmıştı e2 de 799 çıkmıştı,sonuç ne negatif.Burada o değerleri çok düşük olsa bile ilaçlarla başarılı sonuçlar alanlar çok ,izmir girl de az önce kendini örnek vermiş.Rahat ol canım benim,üzülme lütfen,stres yapma.E2 223 p4 4.3 cnm estrofem 4 jel 2 fitil 1 birde bu iğneye başladım işte çok düşük demi p4 degerim
Hayırlısı olsun arkadasım...gec olsun güç olmasın..beklemek zor ama yapacak bişey yok..benım de ertelenmişti..sonu guzel oldu..ınsallah sende tez zamanda muradına erersın.Kizlar opu oldum dktor 2o yumurta toplandgini soyledi inanilmaz bir agri ve sislik var hareket bile edemiyorum sizlerindemi boyle oldu transfer budahki ay daha uygun oluckmis erteledi doktr
Ben onu stres yapmiyorum cnm hatta daha iyi toparlanmak istiyorum biraz ama şu opu öldürdü beni cok kotuyum boyle bisey olucagni dusunmemistim harekt ble edemiyorum agridan mahfldumHayırlısı olsun arkadasım...gec olsun güç olmasın..beklemek zor ama yapacak bişey yok..benım de ertelenmişti..sonu guzel oldu..ınsallah sende tez zamanda muradına erersın.
yaa ben pko olduğum için sende biliyorsun çok yumurta oluyo bir iki yumurtayla kalmıyorum ben. ilk gittigimuzdede söyledim bu tedavi bende uygun olmaz diye düşünüyorum dedim. oda estrofemle denedik tuttu ama düşük olunca onunla denemeyelim istiyorum bu yoldan gidelim dedi. bende siz bilirsiniz dedim ona bıraktım. ama sonuç benim tahmin ettiğim gibi çıktı. o yine sordu yeterli büyüklüğü gelmedi yumurtam iynenin dozu yukseltirsek olucak ama hepsi buyucek oda sorun dedi. ama illa transfer et dersen ederim ama yumurta catlamafigi için olumlu okcagini düşünmüyorum diyince bende ona birsktim tabii. yaa ne bileyim onun hakkinda cok kararsizim. eskiye gore iletisimimiz cok daha iyi. seni bos yere umutlandirmak istemiyorum diyo. sen be yaptin sorun falan mi oldu? devam edeceğim dogumuda onda yaptıracağım diyodun yaa fikirmi degustirdin?amin arkadasım ya..allahım yuzunu guldursun ınsallah...bıraz da suleyman beyın ıhmalkarlıgı bence..ben degıstırmeyı dusunuyorumm..cok ılgılendıgını dusunmuyorum suleyman beyın..
geçmiş olsun canim.hadi gözün aydın. yumurtalarla ilgili bisey dediler mi sorun yok değilmi? yumurta fazla olunca agri, şişlik oluyo canim.bende çok fazla agri çektim 4. 5 gün sürdü z orlanmam. benimde transfer ertelenmişti. korma zamanla geçecek sende tooarlanirsin ozaman transfer daha iyi olur. yumurtam az diyodun maşallah çok güzel çıkmış.Kizlar opu oldum dktor 2o yumurta toplandgini soyledi inanilmaz bir agri ve sislik var hareket bile edemiyorum sizlerindemi boyle oldu transfer budahki ay daha uygun oluckmis erteledi doktr
sagol canim. ben iptali beklememe rağmen uzuldum. ama yapcak bisey yok canim bekluycez. kizzz eylül ekim geç ozamana kalmazlar ins. kasımda olursa transfer ve mevlam gösterirse o gunleri yazın ortası ağustosta olur ins.B benim bebisim canım ya dün giremedim çok merak ettim seni.Şaşırdım iptale neyse demekki bebek eylül ya da ekim doğumlu bebeklerimiz olacak.(ne kadar içten içe sorgulasakta hatta bazen inanmak bile istemesekte vardır bunda da bir hayır demekten başka bir şey diyemiyoruz)
gecicek arkadasim. inanki benim kadar agri cekmemusindir. 57 yumurta toplandı uyandigim zamani hayirlamak bike istemiyirum. agridan konusamadim hep agladim. bölümdeki herkez başındaydı 3. 4 iyne serum aksama kadar yattım hastanede nefes alamadım oksijen verdiler. eve çıktım okadar olmasada agri çektim canim. gecicek sabirBen onu stres yapmiyorum cnm hatta daha iyi toparlanmak istiyorum biraz ama şu opu öldürdü beni cok kotuyum boyle bisey olucagni dusunmemistim harekt ble edemiyorum agridan mahfldum
Ne bileyim arkadasım ya bütün doktorlar mı boyle suleyman bey mı sogukkanlı anlamadım..troıd normalden cok az düşük cıktı ılk başta yaptırdıgımda sonucu ona atttım hemen dahılıyeye gıt dedi..gıttım dahılıye bı kac hafta sonra tekrar bakalım dedı..bakıldı degerler ınanılmaz düşmüş..bende hemen yazdım aradım gayet ıyı sorun yok dedı..ki benden bu testlerın hepsını funda hnm ıstedı suleyman bey ıstemedı..sınırda cıkan bısey ıcın dahılıyeye gıt dıyen suleyman bey..bu sefer cok ıyı dedi.. şaştım kaldım aklım karıstı sok oldum neyapacagımı bılemedım..hemen funda hnm ulastım ona anlattım durumu sız boyle boyle test ıstemıstınız dıye.. oda guzel guzel anlattı dahılıyeye gıtmen de fayda var dedı..bıze de sonucu bıldır dedı..gıttım dahılıyeye neyse dahılıye ayda bır kontrol edelım..serbest t3-t4 normal cıktıgı ıcın suan ılac kullanmanı onermıyorum dedı..ayda bır bakılacak troıde..neyse funda hnm ne dıyor sulayman bey ne dıyor.. hadı onu cözdük..2li taramaya gırdık 365 tl para odedım hem muayene+2li test... daha sonra bı arkadasımdan ogrendım kı medıcalın başka bır kadın dogumcusu bebegın ense kalınlıgına bakıyor..sadece muayene ucretı alıyor..kan testı ıcın labratuvara gonderıyor..orayada 100 tl verıyor..arkadasım muayene ücretı + 2 lıtarama 190 tl verırken ..bız 365 tl odedık..yazık gunah degıl mı.. bu sekılde yonlendırme yapabılırdı.. aradakı 175 tl fark kanı taşıma parası...yani bazı seylerde cok vurdum duymaz.. gecen gun kahve akıntım geldı hafıf turuncu renkte kanama oldu..yazdım whatsuptan bana yazdıgı sadece kahve akıntıdan korkmayın.. bunun gıbı vs vs.. oyle arkadasım ..yaa ben pko olduğum için sende biliyorsun çok yumurta oluyo bir iki yumurtayla kalmıyorum ben. ilk gittigimuzdede söyledim bu tedavi bende uygun olmaz diye düşünüyorum dedim. oda estrofemle denedik tuttu ama düşük olunca onunla denemeyelim istiyorum bu yoldan gidelim dedi. bende siz bilirsiniz dedim ona bıraktım. ama sonuç benim tahmin ettiğim gibi çıktı. o yine sordu yeterli büyüklüğü gelmedi yumurtam iynenin dozu yukseltirsek olucak ama hepsi buyucek oda sorun dedi. ama illa transfer et dersen ederim ama yumurta catlamafigi için olumlu okcagini düşünmüyorum diyince bende ona birsktim tabii. yaa ne bileyim onun hakkinda cok kararsizim. eskiye gore iletisimimiz cok daha iyi. seni bos yere umutlandirmak istemiyorum diyo. sen be yaptin sorun falan mi oldu? devam edeceğim dogumuda onda yaptıracağım diyodun yaa fikirmi degustirdin?
Doktormuzda bu kadar cikacagini dusunmuyordu guzel ciktigini soyledi yanlis attigim ignenin bi zarari olmamis sabah haber wericekler ymurtalar hakkinda.geçmiş olsun canim.hadi gözün aydın. yumurtalarla ilgili bisey dediler mi sorun yok değilmi? yumurta fazla olunca agri, şişlik oluyo canim.bende çok fazla agri çektim 4. 5 gün sürdü z orlanmam. benimde transfer ertelenmişti. korma zamanla geçecek sende tooarlanirsin ozaman transfer daha iyi olur. yumurtam az diyodun maşallah çok güzel çıkmış.
ohhh çok sukur. hadi gözün aydinDoktormuzda bu kadar cikacagini dusunmuyordu guzel ciktigini soyledi yanlis attigim ignenin bi zarari olmamis sabah haber wericekler ymurtalar hakkinda.
Yatarken nefes alamiyorum sanirim anestezinin etkisi omzumdan bir batar giriyo kalkincada dogrulamiyorum bosluk kisimlarinda ve kasigimda agri oluyo insallah bikac gune gecer allah hepimizn yardmcisi olsungecicek arkadasim. inanki benim kadar agri cekmemusindir. 57 yumurta toplandı uyandigim zamani hayirlamak bike istemiyirum. agridan konusamadim hep agladim. bölümdeki herkez başındaydı 3. 4 iyne serum aksama kadar yattım hastanede nefes alamadım oksijen verdiler. eve çıktım okadar olmasada agri çektim canim. gecicek sabir
canim bunun sebebi çok yumurtan olduğu için o yerlere sivi birikmesi oluyo yani ohss denilen durum. bol bol sivi tuket soda ayran iyi geliyo. ve protein ağırlıklı beslen her gun yumurta yer. bunları ihmal etme. ama cokta zorlanirsin suleyman beyi araaaYatarken nefes alamiyorum sanirim anestezinin etkisi omzumdan bir batar giriyo kalkincada dogrulamiyorum bosluk kisimlarinda ve kasigimda agri oluyo insallah bikac gune gecer allah hepimizn yardmcisi olsun
canım şuanda Ağustos ortasına denk geliyor sanıyordum ben.Yani bir dahaki ayda Eylül olur güzel olur demiştim.Pek mat yok bende görüldüğü üzeresagol canim. ben iptali beklememe rağmen uzuldum. ama yapcak bisey yok canim bekluycez. kizzz eylül ekim geç ozamana kalmazlar ins. kasımda olursa transfer ve mevlam gösterirse o gunleri yazın ortası ağustosta olur ins.sen naptin kanaman bittimi?
Hadi gözün aydın canım,senin o yaptığın hatayı hep yapmaktan bende korkuyorum.Birini yanlış kullanırsam diye 10 kere düşünüyorum,çok zor hem çok ilaç var hemde çok özenli kullanmak gerekiyor maalesef,ama atlatmışsın çok şükürDoktormuzda bu kadar cikacagini dusunmuyordu guzel ciktigini soyledi yanlis attigim ignenin bi zarari olmamis sabah haber wericekler ymurtalar hakkinda.
'yaaa gelsinler artık da ağustos eylül fark etmez yeterki mevlam daha cok bekletmesin ins. ikuz oksun bu defteride kapatayim cok istiyirum. banada suleyman bey soruyo her gittiğimde vitaminlere devam deme diyo. en son gittiğimde iptal olunca bile tembihliyo sakin bırakmak yok devam diyo. vucudu direncte tutuyo böylelikle tutunmasini s aglicakmis daha önce öyle demişti. ( e czacim takidik tedavimide biliyo ve q10 için. bunu icen atin u stundeymus gibi atsiz kosturursun diyo) ve ben o ilaci ictigimden beri geç bile yatsam erkenden kalkıyorum ve yorulduğunu hissetmiyorum. esimin de işi ağır ve yorucu olduğu günlerde iciyo oda diyoki ogunum çok dinamik geçicicanım şuanda Ağustos ortasına denk geliyor sanıyordum ben.Yani bir dahaki ayda Eylül olur güzel olur demiştim.Pek mat yok bende görüldüğü üzere.Kız o zaman şimdi temmuz mu oluyor yani.Boşver napalım ağustos iyidir,annesi belki ağustosta gelmek istiyordur aslancık olacaktır.Bak ben aslanları çok severim benimde belki seninki gibi olur (bak bu da bir bakış açısı ama kabul et arkadaşım) kanamam tamamen kesildi ama benimde bundan pek beklentim yok zaten .Ahmet bey her randevumda vitamini kullanıyormusun diye soruyor heralde 2. opuyu sağlama almaya çalışıyor.Vitamin yumurtaları kuvvetlendiriyormuş ya.
Ewet canm sukur atlattim hayrlisiyla bide hber gelirse dollenmeyle ilgili daha bi rahatlicam hycandan dramiyorumHadi gözün aydın canım,senin o yaptığın hatayı hep yapmaktan bende korkuyorum.Birini yanlış kullanırsam diye 10 kere düşünüyorum,çok zor hem çok ilaç var hemde çok özenli kullanmak gerekiyor maalesef,ama atlatmışsın çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?