- 27 Şubat 2011
- 711
- 567
- 323
- 39
- Konu Sahibi benim bebisim
-
- #1.361
Bende Ahmet hocanın hastasiyim cnm ayyy hamilesin sen ne güzel Rabbim bizlerede nasip etsin ins iğne vurulmaya razıyım değerin kaçtı hatirliyomusunMrb arkadasım bende medıcal park süleyman bey hastasıyım..benımde degerlerım cok düşük çıkmıştı.benıde hemen ıgneye baslattı ve 12 .hafta olana kadar vuruldum ben o ıgmelerı...evet acısı agrısı cok kötü..ama bebekler ıcın katalanacagız...hersey gonlunce olsun..bebegın sana sıkı sıkı tutunsun...
Tuhh cnm yaa kötü olmuş ama inşallah kurtarirlar vardır bunda da bi hayır üzme kendiniKizlar cok kotuyum dun kontrolum vardi doktorm bugun gece 11 de catlatma ignesi yapmam gerektgini soylemisti ve ben igneleri karistirip dun aksam cetrotide atacagim saatte attimgorustum doktorla sikinti olabilecgni soyledi cumartesi 11de opu olucakti cuma sabah 6 da olucak ama cok umutlu konusmadi kurtarmaya calisicaz falan dedi
kötü olmuş canim yaaa. catlatma uymasının saati çok onemli toplamadan 36 saat önce vurulmuş olması lazım. ins k urtarabilirler emeklerinin bide gitmez. çok uzuldum.Kizlar cok kotuyum dun kontrolum vardi doktorm bugun gece 11 de catlatma ignesi yapmam gerektgini soylemisti ve ben igneleri karistirip dun aksam cetrotide atacagim saatte attimgorustum doktorla sikinti olabilecgni soyledi cumartesi 11de opu olucakti cuma sabah 6 da olucak ama cok umutlu konusmadi kurtarmaya calisicaz falan dedi
E2 134 P4 10,2 cıkmıstı cnm .. amin Rabbim sızlere de nasıp etsın ınsallahBende Ahmet hocanın hastasiyim cnm ayyy hamilesin sen ne güzel Rabbim bizlerede nasip etsin ins iğne vurulmaya razıyım değerin kaçtı hatirliyomusun
Amin cnm sağlıkla kucağına al insallahhhE2 134 P4 10,2 cıkmıstı cnm .. amin Rabbim sızlere de nasıp etsın ınsallah
Iste yarn sabah 36 saat olmus oluyo ama 1 gün önce toplanmis olucak insallah kaliteli bir embryom olurda transferm olurkötü olmuş canim yaaa. catlatma uymasının saati çok onemli toplamadan 36 saat önce vurulmuş olması lazım. ins k urtarabilirler emeklerinin bide gitmez. çok uzuldum.
Sorma canm hemde ne kötü hayirlisi demekten baska yapilicak bisey yok geri donusu olmayan bir igne sonuctaTuhh cnm yaa kötü olmuş ama inşallah kurtarirlar vardır bunda da bi hayır üzme kendini
Hayırlısı olsun içini ferah tut bol bol dua et inş herşey yolunda gider cnmSorma canm hemde ne kötü hayirlisi demekten baska yapilicak bisey yok geri donusu olmayan bir igne sonucta
bunda da bir hayır var demekten başka çare yok canim. ins kaliteli embiyolarin olur.Iste yarn sabah 36 saat olmus oluyo ama 1 gün önce toplanmis olucak insallah kaliteli bir embryom olurda transferm olur
olmadi canim bu ay iptal oldu transfer. önümüzdeki aya kaldikB benim bebisim cnm bugün degilmiiydi senin kontrol nasıl geçti
Noldu canım neden?olmadi canim bu ay iptal oldu transfer. önümüzdeki aya kaldik
bende transfer icin yunurta buyutmeye basladik puregon 50. ama ben pko olduğum için çok yumurta oluyo ama iynenin dozu az geldiği için yeterli büyüklüğe gelemediler ve catlamazlarmus. oyuzden boşuna kandırmış olmayayım iptal edelim dedi. bizde nederlerse yapıyoruz siz olmaz diyisanuz iptal olsun dedik yapcak bisey yok.Noldu canım neden?
Aynen ole ne derlerse yapıyoruz senin içinde vardır bunda bi hayır canımbende transfer icin yunurta buyutmeye basladik puregon 50. ama ben pko olduğum için çok yumurta oluyo ama iynenin dozu az geldiği için yeterli büyüklüğe gelemediler ve catlamazlarmus. oyuzden boşuna kandırmış olmayayım iptal edelim dedi. bizde nederlerse yapıyoruz siz olmaz diyisanuz iptal olsun dedik yapcak bisey yok.
allah büyük canim. vardır bunda da bir hayır. senden bekliyoruz müjdeyi.hayirlusiylaAynen ole ne derlerse yapıyoruz senin içinde vardır bunda bi hayır canım
Hiç ümidim yok boş boş yatıyorum biliyorum hayırlısını diliyorum sadeceallah büyük canim. vardır bunda da bir hayır. senden bekliyoruz müjdeyi.hayirlusiyla
herşeyin hayırlısı tabii. sağlıcakla kucagimiza alacagimuz e vlatlarimizi nasip etsin mevlamHiç ümidim yok boş boş yatıyorum biliyorum hayırlısını diliyorum sadece
ya ınanmıyorum ya senı takıp edıorum arkadasım..hayırlısı olsun sıkma canını..cok gecmıs olsun bos bosuna hormon alıyoruz ben ona uzuluyorum..neyse gec olsun guc olmasın..Cuma gununun hurmetıne rabbım ikizlerle mükafatlandırsın senı...Allahım herkesin muradın versın..olmadi canim bu ay iptal oldu transfer. önümüzdeki aya kaldik
sorma canim yaaa. bu sonucu beklememe rağmen bende uzuldum. hep bi aksilik çıkıyor bende ne dusunecegimi bilmiyorum artık. amin canim duaların için allah razı olsun arkadasim çok sagol. ins bir gun benimde yuzumu guldurur mevlam.ya ınanmıyorum ya senı takıp edıorum arkadasım..hayırlısı olsun sıkma canını..cok gecmıs olsun bos bosuna hormon alıyoruz ben ona uzuluyorum..neyse gec olsun guc olmasın..Cuma gununun hurmetıne rabbım ikizlerle mükafatlandırsın senı...Allahım herkesin muradın versın..
amin arkadasım ya..allahım yuzunu guldursun ınsallah...bıraz da suleyman beyın ıhmalkarlıgı bence..ben degıstırmeyı dusunuyorumm..cok ılgılendıgını dusunmuyorum suleyman beyın..sorma canim yaaa. bu sonucu beklememe rağmen bende uzuldum. hep bi aksilik çıkıyor bende ne dusunecegimi bilmiyorum artık. amin canim duaların için allah razı olsun arkadasim çok sagol. ins bir gun benimde yuzumu guldurur mevlam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?