Tüp Bebek Merkezleri izmir medikal park ta tedavi görenler. haydi toplanin

Bende Ahmet hocanın hastasiyim cnm ayyy hamilesin sen ne güzel Rabbim bizlerede nasip etsin ins iğne vurulmaya razıyım değerin kaçtı hatirliyomusun

Tuhh cnm yaa kötü olmuş ama inşallah kurtarirlar vardır bunda da bi hayır üzme kendini

kötü olmuş canim yaaa. catlatma uymasının saati çok onemli toplamadan 36 saat önce vurulmuş olması lazım. ins k urtarabilirler emeklerinin bide gitmez. çok uzuldum.

kötü olmuş canim yaaa. catlatma uymasının saati çok onemli toplamadan 36 saat önce vurulmuş olması lazım. ins k urtarabilirler emeklerinin bide gitmez. çok uzuldum.
Iste yarn sabah 36 saat olmus oluyo ama 1 gün önce toplanmis olucak insallah kaliteli bir embryom olurda transferm olur

Noldu canım neden?
bende transfer icin yunurta buyutmeye basladik puregon 50. ama ben pko olduğum için çok yumurta oluyo ama iynenin dozu az geldiği için yeterli büyüklüğe gelemediler ve catlamazlarmus. oyuzden boşuna kandırmış olmayayım iptal edelim dedi. bizde nederlerse yapıyoruz siz olmaz diyisanuz iptal olsun dedik yapcak bisey yok.

Aynen ole ne derlerse yapıyoruz senin içinde vardır bunda bi hayır canım

olmadi canim bu ay iptal oldu transfer. önümüzdeki aya kaldik
ya ınanmıyorum ya senı takıp edıorum arkadasım..hayırlısı olsun sıkma canını..cok gecmıs olsun bos bosuna hormon alıyoruz ben ona uzuluyorum..neyse gec olsun guc olmasın..Cuma gununun hurmetıne rabbım ikizlerle mükafatlandırsın senı...Allahım herkesin muradın versın..

sorma canim yaaa. bu sonucu beklememe rağmen bende uzuldum. hep bi aksilik çıkıyor bende ne dusunecegimi bilmiyorum artık. amin canim duaların için allah razı olsun arkadasim çok sagol. ins bir gun benimde yuzumu guldurur mevlam.

amin arkadasım ya..allahım yuzunu guldursun ınsallah...bıraz da suleyman beyın ıhmalkarlıgı bence..ben degıstırmeyı dusunuyorumm..cok ılgılendıgını dusunmuyorum suleyman beyın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…