- 16 Nisan 2008
- 2.218
- 1.460
- 333
- Konu Sahibi benim bebisim
-
- #1.401
yok kuzum hepimuze soruyolar demekki. sen kendi üstüne alınma. esimin bu ayın sonunda dogum günü, benimde kasimin basinda. transfer olsaydım ikimizin dogum günlerinden birine gelcektik sonuç ve pozitif olursa dogum günü hediyesi olacaktı ama olmadi malesef. şimdiki umudum seneye dogum gününe e vlatlarimizi kucagimiza almamız. biz ikimizde akrebiz belki bebisimizde akrep olur.B benim bebisim sana damı soruyor Süleyman bey.Bende adam beni anlamıyor sanıyordum.Kaç kere dilimin ucuna geldi ''algılama problemi yaşamıyorum'' Ahmet bey diye.Yüzüme sanki sen ilacını almıyorsundur tarzında bakıyor,kız alınıyorum valla.Bazen kendimden şüphe ediyorum acaba içtiğimi sanıp almıyormuyum diye(doğum kontrolü kullanırken adet oldum ya o zaman da göbeğim çatladı 10 kere sordu atlayıp atlamadığımı öyleki nerdeyse ''walla billa içtim hergün''diyecektim.En sonunda saati saatine içtim dedimde daha da sormadı)Öyle canım kasıma (akrebe) bile razıyım yeterki çifter çifter gelsinler
ohhhh maşallah çok sevindim canim benim. gözün aydın. ins 14 gelişimini tamamlar dondurulmus buz bebislerin olur.kaju B benim bebisim kızlaaaar hastanden aradilar 2o yumurtanin 19 tanesi olgun cikmis 14 tanesi döllenmisss cok korkmusttum cok sukur allahim
Gözün aydın canım çok sevindim şükürler olsunkaju B benim bebisim kızlaaaar hastanden aradilar 2o yumurtanin 19 tanesi olgun cikmis 14 tanesi döllenmisss cok korkmusttum cok sukur allahim
kız maşallah o ne.Ne çokmuş ilk defa bu kadar çok olgun yumurta duydum,ne güzel bak.Döllenen de çokmuş.kaju B benim bebisim kızlaaaar hastanden aradilar 2o yumurtanin 19 tanesi olgun cikmis 14 tanesi döllenmisss cok korkmusttum cok sukur allahim
hadi bi ilk daha duy ozaman. 57 yumurta toplandı 50 işleme alındı. 38 tanesi bolundu fira vermeden 5 gune geldi. yumurta sayısı çok diye sadece 1 kalitelileri alıp doldurdular 16 tane. gerisi 2 ve 3 kaliteydi imha ettiler. ( 2 tanesi benim bebisim olsa başka ne istemeyim)kız maşallah o ne.Ne çokmuş ilk defa bu kadar çok olgun yumurta duydum,ne güzel bak.Döllenen de çokmuş.
aynen arkadasim biz sadece kendimizi avutuyoruz ışte. olsun da akrep ikizler ne fark ederki yeterlki bizim olsun bebuslerimiz. ezanda okunuyo allah kabul eder ins.B benim bebisim siz karı koca akrepsiniz yani.Bak akrep ayıda yaklaşıyor,akrepte olabilirler yaniAkrep ailesi olurmuş.Öyle insan böyle kendinden çok etrafına ''ben hamileyim'' deyip sürpriz yapmak istiyor.Bende eşimin doğum gününde olsun çok istemiştim.Walla güzelim burç murç bahane aslında başka türlü nasıl teselli edeceğiz kendimizi.
hadi bi ilk daha duy ozaman. 57 yumurta toplandı 50 işleme alındı. 38 tanesi bolundu fira vermeden 5 gune geldi. yumurta sayısı çok diye sadece 1 kalitelileri alıp doldurdular 16 tane. gerisi 2 ve 3 kaliteydi imha ettiler. ( 2 tanesi benim bebisim olsa başka ne istemeyim)
hiç gibte etme bu da iyi bisey değil. ölüm riskin bile var oderece. benim ilk tedavimdede 36 yumurta toplanmusti doktorum salmadi yatirli 3 gun. sislik inmezse koltuk altindan ve gobek deliginden sivi cekeceguz dedi. 5 litre su ictim sabah 3 yunurta verdiler bol proteinle atlattım. suleyman bey sağolsun biraz rahat olduğu için aksama kadar tuttu bol sivi ve proteini söyledi ve çıkardı.kız o ne bu nasıl bişey,senin gibisini de ilk defa duydum.Nasıl oluyorki,nasıl bir bünye o.Ay sen ne güzel tek opuyla halledeceksin o zaman.Gıpta ettim valla. Bak benim bu olmazsa tekrar opu var,şimdiden opuyu düşünüyorum .
canım benim sen neler yaşamışsın ya.Ne biliyim böyle uzaktan bakınca ohh diyor insan ,1 opuyla halledecek işlerini diye düşünüyor.Bu opunun yanında kabus kalıyor.Ben şuanda bile göbeğime iğne vuramıyorum sen göbekten sıvı çekmek ihtimalinden bahsediyorsunhiç gibte etme bu da iyi bisey değil. ölüm riskin bile var oderece. benim ilk tedavimdede 36 yumurta toplanmusti doktorum salmadi yatirli 3 gun. sislik inmezse koltuk altindan ve gobek deliginden sivi cekeceguz dedi. 5 litre su ictim sabah 3 yunurta verdiler bol proteinle atlattım. suleyman bey sağolsun biraz rahat olduğu için aksama kadar tuttu bol sivi ve proteini söyledi ve çıkardı.
malesef ben ohss en son devresinde yaşıyorum. daha önce opu olmadan bir çok kez tedavim ıptal oldu riske girmediler. 3 sefer asilama olmak için iyne kullandim 3 de iptal oldu. okadar çok hormon aldım ki şimdiye kadar bunkarin hepsi kilo okarak hatira kaldi. bu tedaviminde iptal olacagini bu yaşadıklarından dolayı bikiyirdum. suya gekince ben normaldede su icmeyi seviyirum ama 5 litrede buraz fazlaydi ve o donem kış ayıydı zorlamusti beni.( icmesen napicam bide yaptığım idrari birikyiriyodun içtiğim kadar cikariyirmuyum diye hesap tutuyorlardi)canım benim sen neler yaşamışsın ya.Ne biliyim böyle uzaktan bakınca ohh diyor insan ,1 opuyla halledecek işlerini diye düşünüyor.Bu opunun yanında kabus kalıyor.Ben şuanda bile göbeğime iğne vuramıyorum sen göbekten sıvı çekmek ihtimalinden bahsediyorsun.Hatta Ahmet bey bol su iç dedi,ben su içmeyide pek sevmem şimdi 2 litreyi günlük içiyorum o zorluyor beni ,sen nasıl 5 litre içtin Allahım çok zor olmuştur.
malesef ben ohss en son devresinde yaşıyorum. daha önce opu olmadan bir çok kez tedavim ıptal oldu riske girmediler. 3 sefer asilama olmak için iyne kullandim 3 de iptal oldu. okadar çok hormon aldım ki şimdiye kadar bunkarin hepsi kilo okarak hatira kaldi. bu tedaviminde iptal olacagini bu yaşadıklarından dolayı bikiyirdum. suya gekince ben normaldede su icmeyi seviyirum ama 5 litrede buraz fazlaydi ve o donem kış ayıydı zorlamusti beni.( icmesen napicam bide yaptığım idrari birikyiriyodun içtiğim kadar cikariyirmuyum diye hesap tutuyorlardi)
amin canim amin. mevlam kimseyi bu yolda bekletmesin. hepimiz ayrı ayrı zor bi süreçten geçiyoruz.hiç kelime bulamadım yazdıklarına arkadaşım gözlerim ayrıldı okurken .Allah çabalarını çektiklerini görsün de kalbinden geçenleri versin canım benim
yok yok arkadaşım senin yanında benimkiler devede kulak,sizin (aras35 ve sen) yanınızda benimkiler şımarıklıkmış her söylediklerinizden onu farkettim.(Amin çocuk isteyeni boş çevirmesin Rabbim)amin canim amin. mevlam kimseyi bu yolda bekletmesin. hepimiz ayrı ayrı zor bi süreçten geçiyoruz.
benim eltim var ust katimda oturuyo ve yasadiklarini goruyo ve bana maşallah çok azimlisin. senin yerinde baskasi olsa bırakırdı diyo. 2 denemeden sonra suleyman beye gelene kadar 5 sene bekledim. korku stres beni hep bekletti. sonuç yaş geciyo çocuk istiyorum. bismillah dedim başladım nisan ayinda hala ugrasiyoruz ve allaha yalvariyoruz. ins mevlam bir gun bizide gorur.yok yok arkadaşım senin yanında benimkiler devede kulak,sizin (aras35 ve sen) yanınızda benimkiler şımarıklıkmış her söylediklerinizden onu farkettim.(Amin çocuk isteyeni boş çevirmesin Rabbim)
ohhhh maşallah çok sevindim canim benim. gözün aydın. ins 14 gelişimini tamamlar dondurulmus buz bebislerin olur.
Gözün aydın canım çok sevindim şükürler olsun
Kizlar cok sagolun insallh guzel hbarlerle dewam ederiz hepimiz bugun tekrar aradilar 19 taneden 14 dollenmisti dun bugune 3 tane daha dollenmis toplam 17 tane embryo olusmus 4 tanesi biraz geriden geliyomus 13 tane 1. Kaliteymis cok sukur yolunda gidiyor insallah yumoslarim beni yari yolda birakmaz.kız maşallah o ne.Ne çokmuş ilk defa bu kadar çok olgun yumurta duydum,ne güzel bak.Döllenen de çokmuş.
ohhh maşallah. bide az diye korkuyodun bak bir suru embiyon oldu cok sukur. ins heosi devam ederKizlar cok sagolun insallh guzel hbarlerle dewam ederiz hepimiz bugun tekrar aradilar 19 taneden 14 dollenmisti dun bugune 3 tane daha dollenmis toplam 17 tane embryo olusmus 4 tanesi biraz geriden geliyomus 13 tane 1. Kaliteymis cok sukur yolunda gidiyor insallah yumoslarim beni yari yolda birakmaz.
Insallah canim benimohhh maşallah. bide az diye korkuyodun bak bir suru embiyon oldu cok sukur. ins heosi devam eder
suleyman bey yapı gereği öyle ama zamanla taniyacaksin belki benim gibi ona karşı düşüncelerin değişebilir.Insallah canim benimmalum suleyman bey in sessizliginden sikayetciydim bilgi alamiyordum stres oluyordum yumurtlar iyi durumdymis bosuna stres yapmisim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?