İzmir Özel Gazi Hastanesi

bende sonunda bebeğimi prensesimi kucağima aldım.. allah herkese nasıp etsın bu güzel duyguyu...herşey gönlünüze göre olsun...

teşekkür ederim semami iyi dileklerin için hamilelik boyunca bıkmadan usanmadan sorduğum tüm sorulara cevap verdiğin içinde ayrıca teşekkür ederim umarım sende oğluşunu mutlu mesut büyütürsün...

cnm güle güle büyüt bebeğini.. sağlıklı kocmaaan bir kız olduğu günleri de gör inşllh...

sağolasın canım güzel dileklerin için... bişe sorcam bebişinin gobek kordonu düştümü bilmiyorum ama duşene kadar yıkadın mı bize yıkamayın dedıler de merak ettım beklıyoruz düşmesini... bebişinde sende huzurlu ve mutlu kalın inşş aminn....

Bebek kordonu düşene kadar o bölgeyi steril tutmak günde 2 kez alkol sürmek gerekiyor çevresine gelmeyecek şekilde ancak düşünce yıkayabilirsin bebişini ve kesinlikle bebek bezinin içine sokmayın mikrop kapabilir.

canım haziranda doğdu benim oğlum. o hafta okadar kötü bi sıcak vardı ki oğlumun eve geldiğinin ertesi günü bütün vücudu isilik oldu. mecburen suya sokup çıkardık, (ovalamadan, şampuanlamadan) allaahtan biş olmadı. isiliği de öyle geçti ama..

iyi dileklerin için de teşekürrler...

arkadaşım güle güle büyüt bebğini.ben eylülde doğum yaptım.eve geldiğimiz gun hem ben banyo yaptım hemde bebeğimi yıkadık.şimdi bebeklerı yıkamıyorlar kanlı kalıyor.yıkayınca beyazladı.sadeca göbeğine ve kulağına su kaçmaması için yüzüstü olacak şekilde göbeüinden tutuyorsun suyu elinin üstüne döküyorsun direk çocuğa dökme.biz yıkadık birşey olmadı. dr. da su kamadığı sürece yıkayabilirsiniz demişti.bizim göbeği 6. gün düştü.birde sacede alkol sürmeyin arada bir saf zeytınyağı surun daha çabuk düşüyor ve iyileşiyor.benden söylemesi.
:93:

mrb arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım bende gazi hastanesinde kötü bi tecrübe yaşadım.dr çiğdem hanimdı 38. haftamda çatı muaynesine gittim normal yaparsan çok yıpranırsın bebeğin kafası zedelenebilir yarın müsait gün sezeryan yapalım dedi bende çiğdem hanıma çok güvendiğim için kabul ettim ertesi gün 11:40 ta oğlum dünyaya geldi...ama kalbi çok hızlı atıyodumuş hemşireler sölemiş eşim moraraıyo çocuk diye abartmayın bişeyi yok demiş ben bu sırada ameliyethanedeydim.. fazla uzatmim bende kısacası oğlum 11 gün şifada küvezde kaldı çiğdem hanım sezeryanlı doğumlarda olanbilen bişey dedi fakat şifadaki çocuk dr. erken doğum olduğu için tam akcigerleri gelişmemeş dedi... dr hatası 2 hafta daha beklese bişey olmazdı dedi. ama çok şükür oğlum şimdi çok ii.. ((

canım herkesin doğum hikayeesi farklı. ben hiç bi sorun yaşammaıştım ki normal doğum yaptım. izmirdeki hastanelerin en büyük sorunu küvez olmaması. çınarlı kadın doğum hastanesi olmasına rağmen onda bile küvez yok. çok büyük eksiklik bence. her hastenede bulunmalı.

ayrıca sezeryan için haftan gayet normal 38. hafta. başka bi sorun olmuş olabilir mi acaba?

Sevalizmir25 merhaba cnm bende orayı düşünüyorum benimdoğumda 2010 ocak ama hiç gitmedim gaziye şimdi gidicem ve çiğdem hnm ve ayşen hnm dolu olduğu için gülizar hnmdan aldım ama aralıkta ayşen hnma gidicem bir bilgin var mı?

canım çok geçmiş olsun neyse ki sağ salim almişşin kucağina inşş bundan sonra böyle kötü tecrübe yasamazsın...allah bebişlerimizi bizlere bağişlasınn...

canım bende gazi hastanesınde yaptım doğumumu arkadasın tavsiyesi üzerine aysen hanıma gidiyordum aysen hanım ii ama fazla yoğunluktan ilgilenemıyo gibi geldi bana.. bende izmire yabancı olduğumdan gaziye ve aysen hn a devam ettım..sanki bana çiğdem hanım daha ilgili gibi geldı orada sıra beklerken.. birde ben normal doğum yaptım sansıma o gece icapçi çiğdem hanımmiş doğumumu o gerçekleştirdi çokta memnun kaldım.. benden bilgi bu kadar gerisi sana kalmiş tabi.. umarım gonlune göre doktor bulabilirsin çünkü dr güvenmek çok onemli.. sana şimdiden hayırlı doğumlar...

çiğdem hanım sezeryanlı doğumlarda olabilen bişey dedi.. ama şifadaki dr akcigerleri tam gelişmemiş enaz 1 hafta daha çocuğu almamsı gerekiyo dedi.. biide oğlumu karnımdan aldıklarında ağlamadı bebeğim epidüral takan dr korkma böle şeyler olur dedi çocuğu dışarı aldılar bikaç dk sonra ağladı...sonra yanıma getirdiler öptüedüler odaya indim çocuğum yoktu herkes ağlamaklı kimse bişey demiyo oğlum nerde diyom dışarda birazdan getircekler diyolar ama getirmediler şifaya gönderdiler bende oğlumu ta 1 hafta sonra gördüm bidaha..yeni olmadı ama haziranda oldu. çok şükür oğlum çok ii 5 aylık oldu artık..

ben de gazi hastanesinde doğum yapmayı planlıyorum bakalım kısmet önümüzdeki hafta için çiğdem hnm dan randevu aldım .....

arkadaşlar gazi hastanesind doğum yapanınız varsa lütfen bizimle paylaşsın gazi hastanesinde doğum yapmak istiyorum ama nasıl hangi doktor daha iyi hiç bir fikrim yok ayrıca ücretleri konusundada bir fikrim yok ilk kez gidecem...

cnm sayfa 22 de doğumumu ayrıntılı bi şekilde anlattım. fiyat bilgisi de var. umarım yardımcı olur.

Merhaba arkadaşlar bende gazi hastanesi mağduruyum.Bayramın 4. günü karın ağrısı ve sancıyla gittim gaziye.Bu arada bayramın 4. günü 34+1 haftalık gebeydim ve en başından beri doktorum Ayşen Hanımdı.Hastanede 1 tane bile doktor yoktu.Ebe hanım nstye bile bağlamadan normal gerilmeler olabilir diye gönderdi beni.Eve geri dönünce sancılarım daha da çoğaldı.Eşim ebeyi aradı.Ayşen hanımın numarasını istedi vermediler.Eşim tepki gösterince ben bir doktorumuza ulaşmaya çalışayım arayacağım sizi dedi.20dk sonra aradı.Çiğdem hanıma ulaşmış hastayı çağır nstye bağla sancı çıkarsa haftası küçük üniversiteye yönlerdir demiş.Tekrar gittik gaziye nst de sancı ve kasılmalar çıktı bize üniversiteye gidin dedi.sonuçta ilk gittiğimde yapabilirdi bunu yolda sarsılmamda artırmış olabilir sancılarımı.
Gittik 9 Eylüle beni aldılar doğumhaneye muayene ettiler.sonra serum ve haplarla sancılarımı kesmeye çalıştılar.cuma akşamı yattım pazartesi sabahı servise çıkardılar pazar günü sancılarm kesildi o kadar serum ve hapa rağmen.Sancılarm kesilmese sezeryana alıcaklardı.Bebek tersmiş çünkü.birde ben diyabetliyim.Salı öğlene kadar da serviste kadım.Sancılarım tekrarlamayınca taburcu ettiler.Şu an evdeyim sadece yatıyorum ve hala sancı kesici hap kullanıyorum.
Beni en başından beri takip eden herşeyimi bilen doktorumun hiçbirşeyden haberi yok.Sanki telefon numarasını verseler sancısı olan bir hamile sapıklık yapacak ona.Bundan sonra Gazi benim çin bitti.İnşallah normal haftama kadar dayanır bebişim.9 Eylül de doğurmayı düşünüyorum.
Birde annemler anlattı beni doğumhaneye aldıktan sonra bir gebe daha gelmiş gazi hastanesinde takip ediliyormuş.Normal haftası ve normal doğummuş.onuda göndermişler doktor yok diye ve bayan yarım saate doğum yapmış ya yola birşey olsaydı.Gazi ye giderken iyi düşünün arkadaşlar.

canım umarım bebeğin vaktiyle sağlıkla dünyaya gelir. benim doğumum sorunsuzdu ki ben 34.haftada gazide tam takibe başladım. (normalde bursada merkeze uzak bir ilçede yaşıyoruz. merkeze uzak olduğumuz için riske atmayalım deyip annemin yanında izmirde doğum yaptım. benim bursadaki hastanem tam bir kadın doğum hastanesiydi. öyle çınarlı gibi de değil. A dan Z ye tam teşekküllüydü. ondan sonra çınarlıyı bile beğenmemiştim. tanıdıklarım ayşen hnm ı öçok övdü o yüzden 18.haftada ilkkez tanıştım ayşen hnmla. sonra da 34.haftada tamamen izmire gelip kontrolü altına girdim.) çok kolay ve sorunsuz bi doğum yaşadım. ama bu yazılanalrı okudukça 2. bebeğim olursa şayet gaziyi düşünmeyeceğim bile.....

umarım sen de benim gibi rahat ve sorunsuz bi doğum yaşarsın cnm. hayırlı doğumlar....

canım çoookkk çooookk geçmiş olsun sağlıkla kolay bı doğumla bebeğini kucağina alırsın inş.. bende çok dua etmiştim bayrama denk gelmesın dıye cunku dediler bayramda doğum olursa almayız diye allahtan bebeğim bayramdan bı hafta once geldı... ne kadar saçma bi olay allah korusun ölüm kalım meselesı olsa o zaman doğum bolumu yapmıcaksın hastanene... allah herkese kolay doğumlar nasıp etsın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…