- Konu Sahibi green olive
-
bende sonunda bebeğimi prensesimi kucağima aldım.. allah herkese nasıp etsın bu güzel duyguyu...herşey gönlünüze göre olsun...
cnm güle güle büyüt bebeğini.. sağlıklı kocmaaan bir kız olduğu günleri de gör inşllh...
sağolasın canım güzel dileklerin için... bişe sorcam bebişinin gobek kordonu düştümü bilmiyorum ama duşene kadar yıkadın mı bize yıkamayın dedıler de merak ettım beklıyoruz düşmesini... bebişinde sende huzurlu ve mutlu kalın inşş aminn....
sağolasın canım güzel dileklerin için... bişe sorcam bebişinin gobek kordonu düştümü bilmiyorum ama duşene kadar yıkadın mı bize yıkamayın dedıler de merak ettım beklıyoruz düşmesini... bebişinde sende huzurlu ve mutlu kalın inşş aminn....
mrb arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım bende gazi hastanesinde kötü bi tecrübe yaşadım.dr çiğdem hanimdı 38. haftamda çatı muaynesine gittim normal yaparsan çok yıpranırsın bebeğin kafası zedelenebilir yarın müsait gün sezeryan yapalım dedi bende çiğdem hanıma çok güvendiğim için kabul ettim ertesi gün 11:40 ta oğlum dünyaya geldi...ama kalbi çok hızlı atıyodumuş hemşireler sölemiş eşim moraraıyo çocuk diye abartmayın bişeyi yok demiş ben bu sırada ameliyethanedeydim.. fazla uzatmim bende kısacası oğlum 11 gün şifada küvezde kaldı çiğdem hanım sezeryanlı doğumlarda olanbilen bişey dedi fakat şifadaki çocuk dr. erken doğum olduğu için tam akcigerleri gelişmemeş dedi... dr hatası 2 hafta daha beklese bişey olmazdı dedi. ama çok şükür oğlum şimdi çok ii..((
mrb arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım bende gazi hastanesinde kötü bi tecrübe yaşadım.dr çiğdem hanimdı 38. haftamda çatı muaynesine gittim normal yaparsan çok yıpranırsın bebeğin kafası zedelenebilir yarın müsait gün sezeryan yapalım dedi bende çiğdem hanıma çok güvendiğim için kabul ettim ertesi gün 11:40 ta oğlum dünyaya geldi...ama kalbi çok hızlı atıyodumuş hemşireler sölemiş eşim moraraıyo çocuk diye abartmayın bişeyi yok demiş ben bu sırada ameliyethanedeydim.. fazla uzatmim bende kısacası oğlum 11 gün şifada küvezde kaldı çiğdem hanım sezeryanlı doğumlarda olanbilen bişey dedi fakat şifadaki çocuk dr. erken doğum olduğu için tam akcigerleri gelişmemeş dedi... dr hatası 2 hafta daha beklese bişey olmazdı dedi. ama çok şükür oğlum şimdi çok ii..((
Sevalizmir25 merhaba cnm bende orayı düşünüyorum benimdoğumda 2010 ocak ama hiç gitmedim gaziye şimdi gidicem ve çiğdem hnm ve ayşen hnm dolu olduğu için gülizar hnmdan aldım ama aralıkta ayşen hnma gidicem bir bilgin var mı?
canım herkesin doğum hikayeesi farklı. ben hiç bi sorun yaşammaıştım ki normal doğum yaptım. izmirdeki hastanelerin en büyük sorunu küvez olmaması. çınarlı kadın doğum hastanesi olmasına rağmen onda bile küvez yok. çok büyük eksiklik bence. her hastenede bulunmalı.
ayrıca sezeryan için haftan gayet normal 38. hafta. başka bi sorun olmuş olabilir mi acaba?
canım çok geçmiş olsun neyse ki sağ salim almişşin kucağina inşş bundan sonra böyle kötü tecrübe yasamazsın...allah bebişlerimizi bizlere bağişlasınn...
arkadaşlar gazi hastanesind doğum yapanınız varsa lütfen bizimle paylaşsın gazi hastanesinde doğum yapmak istiyorum ama nasıl hangi doktor daha iyi hiç bir fikrim yok ayrıca ücretleri konusundada bir fikrim yok ilk kez gidecem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?