- Konu Sahibi green olive
-
ö j mn
merhabalr arkadaşalr bende gaz,de doğum yaptım ve çok memnun kaldım doktorumda çiğdem ahnımdı şimdi bu yazdıklarınızı okuyunca çok üzülüyorum ben geçen sene 5 aralık cumartesi günü sancılarım başladı gece sat 01:30 da hastaneye gittik ve pazar sabah 08:00 doğum yaptımve hiçbir yere yönlendirilmedim çiğdem hanım adım adım takip etti ve çıktı geldi...bunlarıda ben yaşadım bu değilmidir normal olan...geçmiş olsun canım ya allah sağlıkla bebişine kavuşmayı nasip etsin bende doğumumu 40 gün önce gazide yaptım doktorum çiğdem hanımdı demekki şansıma bir problem çıkmadı bunları okudukça allah korumuş diyorum keşke şu devlet hastaneleri daha ilgili olsada herkes oraya gitsemesela tepecik ssk tam teşekküllü bi yermiş ben her ihtimale karşı birkaç kez tepecik ssk ya gidip kayıt açtırmıştım erken doğum olursa hiç gaziye gitmeden mecburen oraya gidecektim çünkü birkaç kişiden duymuştum erken doğumlarda kuvöz olmadığından alamıyorlar diye. özel hastanelerde doğum yapacak arkadaşlar erken doğum riskini göz önünde bulundurmalı
ö j mn
merhabalr arkadaşalr bende gaz,de doğum yaptım ve çok memnun kaldım doktorumda çiğdem ahnımdı şimdi bu yazdıklarınızı okuyunca çok üzülüyorum ben geçen sene 5 aralık cumartesi günü sancılarım başladı gece sat 01:30 da hastaneye gittik ve pazar sabah 08:00 doğum yaptımve hiçbir yere yönlendirilmedim çiğdem hanım adım adım takip etti ve çıktı geldi...bunlarıda ben yaşadım bu değilmidir normal olan...
Merhaba Kızlar,
Aranıza yeni katıldım.Bebeciğine kavuşmuş ve benim gibi kavuşmak için gün sayan herkese Allah analı babalı büyütmek nasip etsin.
Semami'cim özel gazi hastanesini araştırırken nette tesadüfen senin hikayene rastladım ve bunun üzerine üye oldum:) Akabinde diğer yazıları okudum tümm cvpları ve doğum tecrübelerini.İnanın çok faydası oldu.Başta sen olmak üzere tüm arkadaşlara teşekkür etmek isterim.Bende aşırı bi doğum fobisi var galiba :26:
Bugün 17 hafatıl olduk.Ve benim kabuslarıma şimdiden girmeye başladı doğum.Nasıl oalcak? herşey normal seyredecmi? sağlıklı sıhatli alcakmıyım minnoşumu kucağima.Çok acı çekecekmiyim.ööff pöff sorular ve hormonlar beni delirtecek :)
hoşgeldin... inşallah bebğini(kızını) sağ salim kucağına alırsın canım. bu arada az daha kızını yazacaktım... cinsiyeti belli oldu mu?
cnm bu olay tamamen piskolojik bence. baştan beri normal doğum düşünürseninan öyle de gidiyorsun doğuma. tabi çok çok önemli bi sorun çıkmazsa. epiduralden hiç korkma. epiduralsiz normal doğum yapabilirsen ne mutlu sana tabiki ama böyle bi imkan varken niye doğumu keyifsiz bir hale getirelim ki. epiduralli doğum tam bir prenses doğum. hiç bişi hissetmiyosun, süper bişi.
insan doğum öncesi bisürü senaryo yazıyor seni çok iyi anlıyorum çünkü ben d eyazdım durdum... ama allaha şükür çok kolay ve sorunsuz bir doğum geçirdim.
umarım senin de gönlüne göre olur doğumun.. iyi düşün ki iyi şeyler olsun.....
iyi yıllar arkadaşım mesajını geç gördüm minik kızımdan pek fırsat olmuyor internete girmeye eski bir alışkanlık bakayım gazi hastanesine gidenlerin son durumları nedir diye bakarken mesajını gördüm semami..
hoşgeldin... inşallah bebğini(kızını) sağ salim kucağına alırsın canım. bu arada az daha kızını yazacaktım... cinsiyeti belli oldu mu?
cnm bu olay tamamen piskolojik bence. baştan beri normal doğum düşünürseninan öyle de gidiyorsun doğuma. tabi çok çok önemli bi sorun çıkmazsa. epiduralden hiç korkma. epiduralsiz normal doğum yapabilirsen ne mutlu sana tabiki ama böyle bi imkan varken niye doğumu keyifsiz bir hale getirelim ki. epiduralli doğum tam bir prenses doğum. hiç bişi hissetmiyosun, süper bişi.
insan doğum öncesi bisürü senaryo yazıyor seni çok iyi anlıyorum çünkü ben d eyazdım durdum... ama allaha şükür çok kolay ve sorunsuz bir doğum geçirdim.
sevgili semami selenim gayet iyi kilosu da boyuda iyi şu an 2,5 aylık düzeltilmişi 1 ay 1 haftalık biraz karışık oldu ama anlamışsındır sanırım prematüre bebeklerde doktorlar muhtemel doğması gereken haftaya göre yaşını hesaplıyorlarmış ilginç:))umarım senin oğluşunda iyidir resimde çok tatlı çıkmış güle güle büyüt oğluşunu....
Merhaba Kızlar,
Aranıza yeni katıldım.Bebeciğine kavuşmuş ve benim gibi kavuşmak için gün sayan herkese Allah analı babalı büyütmek nasip etsin.
Semami'cim özel gazi hastanesini araştırırken nette tesadüfen senin hikayene rastladım ve bunun üzerine üye oldum:) Akabinde diğer yazıları okudum tümm cvpları ve doğum tecrübelerini.İnanın çok faydası oldu.Başta sen olmak üzere tüm arkadaşlara teşekkür etmek isterim.Bende aşırı bi doğum fobisi var galiba :26:
Bugün 17 hafatıl olduk.Ve benim kabuslarıma şimdiden girmeye başladı doğum.Nasıl oalcak? herşey normal seyredecmi? sağlıklı sıhatli alcakmıyım minnoşumu kucağima.Çok acı çekecekmiyim.ööff pöff sorular ve hormonlar beni delirtecek :)
MERHABALAR SİZE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORM.FERAHLADIM.BENDE ÇOK KORKUYORM.EPİDURELDEN AMA NORMAL DOĞUMDA ZOR.ŞAŞIRDIM NAPAYIM.ANESTEZİ UZMANIDA ÖNEMLİ SİZİNKİ KİMDİ?ŞİMDİDEN ÇOK TEŞEKKÜRLER.
Slm kızlar bende yeni üyeyim.16 haftalık hamileyim kızım normal doğumdu.ama şimdi epidurel normal doğum istiyorm ama kararsızım.artı doktor bulzmıyorm daha doğrusu fiyatlar uçuk gazi hastanesinde uygun diyorlar varmı doğum yapan fiyat alabilirmiyim?artı doktor tavsiye edermisiniz?ayşen hanımmı?çiğdem hanımmı?şimdiden teşekkür ederim.hrks hyrlı doğumlar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?