İzmir Özel Gazi Hastanesi

cnm çok teşekkür ederim okudum hikayeni ALLAH evladını sana bağışlasın.analı babalı büyüsün inş.epidurel olan arkadaşlar var.çok ağrılı sorunlu oldunu söylüyolar.baş ağrısı sırt ağrısı bel ağrısı yapıyomuş.bakalım hakkımızda hyrlısı.bende gidicem gazi hastanesine.tekrar çok saolun.

cnm çok saol bilgi için hyrlı olsun evladın.analı babalı büyüsün inş.bende gidicem çiğdem hanıma.darısı başımıza:

melodicim tebrik ederim cnm. uzun ömürlü sağlıklı olsun bebişin. kocman bir delikanlı olduğu günleri de gör inşallah. eben kimdi?
(sorunsuzca normal doğum yapmış olmana ayrıca sevindim.)

melodicim tebrik ederim cnm. uzun ömürlü sağlıklı olsun bebişin. kocman bir delikanlı olduğu günleri de gör inşallah. eben kimdi?
(sorunsuzca normal doğum yapmış olmana ayrıca sevindim.)

sağol canım. amin hepimiz görürüz inşallah delikanlı olduğu günleri.
eben inci hanımdı. çok tatlı bir bayan. burada daha önce bir arkadaş doğumda erkek hastabakıcı geliyor temizliğin yapılması için, ve doğum kapısı açık tutuluyor demişti. endişe ettim acaba nasıl olacak diye ama hem çok rahattı erkek bakıcı filanda görmedim. herkes çok ilgiliydi. sadece suni sancıyı takan hemşire sağ kolum takmayı beceremedi serumu sol koluma taktı. 2 hafta kolumda morlukla dolaştım ama o kadar da sorun değil.
gazi hastanesinden memnunum ve özellikle dünyalar tatlısı çiğdem hanımdan. normal doğum istiyorum diye söylemedim bile. kendisi yapabilirsin dedi.
bayram nedeniyle normal doğum kabul etmiyoruz dediklerinde stres yaptım bayramda olursa ne yaparım diye. 9 eylül yada egeye yönlendiriyorlar. ikisini de istemediğim için hastane arayışına girmdik. krataşa gittim muayne için ama dr. söylediği bana hiç güven vermedi. fiyat vermiyorlar ilk başta. dr. veriyormui fiatı. ben 38. haftada gittiğim için dr. doğumu ben yaparsam seni kabul ederim dedi. bende bayramda doğum olursa alternatif olarak burayı düşündüm dedim. doğum tarihim 26 kasımdı beklenen tarih. bana oradaki dr. 26 kasımda olmazsa 1 aralığa kadar bekleriz. gelmezse alırız dedi. bir şekilde sezeryan ile alacaktı. annemin komşusunun kızı da orada doğum yapmış normal isterken sezeryanla almışlar.
bu nedenle çiğdem hn. süper bir insan ve kontrollerde hastalarda övgüyle bahsettiler.
ayrıca doğum sonrası muayne(40.gün) ücretsiz.

Arkadaşlar belki yadırgıcaksınız ama bende sezeryan istiyorm.çiğdem hanımda sezeryan olan varmı.aslında korkuyorm ama çevremden çok kötü olmadığı söyleniyor.epidurelden gözüm korktu.internette izledim iğne ler kocaman.omirliğe zarar verirse diye tereddüt ediyorm.birde sezeryan olan arkadaşlar narkozlamı oldunuz?çünkü epidurelden korkuyorm.hrks şimdiden teşekkürler..

öncelikle allah sağ salim kurtarsın inş.ben de 20 ekimde epiduralli sezeryanla doğum yaptım doktorum çiğdem hanımdı son güne kadar beklediğimiz halde bebiş doğum kanalına inmediğinden sezeryanla aldılar narkozmu epiduralmi istersin diye sormadılar belki ben talep etmediğim için ama zaten narkoz istemezdim doğar doğmaz bebişimi görmek isterdim :) ameliyathaneye aldılar epidurali arkadan yaptılar uyuşmuştum çiğdem hanım geldi hadi başlayalım dedi önümde yeşil perde bekliyorum pür dikkatte dinliyorum acaba başladılarmı diye ne ses ne nefes iki metalin birbirine değme sesi bile yok herhalde hazırlanıyorlar diye düşünürken bebişimi gördüm sessiz olması en hoşuma giden yönüydü çünkü bende panik atak var ancak hiç tedirgin olmadan rahatça kızıma kavuştum çiğdem hanım sezeryandada gayet iyi bir doktor doğum yapalı 3 ay oldu allaha şükür epiduralden yada ameliyat yerimden bi şikayetim olmadı :)

cnm benimki de inci hanımdı. nasıl tatlı bi bayan o öyle. eşim hemşirelerden birine kamera verdi, bebğim doğdu, giydirirlerken, bebek hemşiresi bakım yaparken, ilk kucağıma verdikleri an falan hepsi videoda var. kimse de itiraz etmedi. inci hnmla sarılıyoruz falan bebeği ilk verdiklerinde.. okadar kanka olduk yani:))

hı bir de doğumdan sonra ebeye bahşiş veriliyormuş herhalde. bize de kimse söylemedi. annem sağolsun hastaneden çıkınca söyledi. üzüldüm çok ya en azından bir kutu çikolata fln yaptırırdık. bidaha da götüremedim.

cnm hayırlı olsun kızın analı babalı büyüsün inş.çok saol bilgilerin için.haklısın doğar doğmaz kucana almak süper bir duygu.kızımda bende yaşadım normal doğumdu o zaman epidurel falan yoktu.benim 2. Bebeğim inş.normal doğum zor gerçekten tabi benim dikişn biri patladı çok kötüydü wc sorundu.şimdide sezeryan mı olsam diyorm epidureldende çok korkuyorm.hakkımızda hayırlısı.içim rahatladı bende gidicem çiğdem hanıma tekrar çok saol.

kızlar epidural iğneden korkmayın. özellikle normal doğumu düşünenler için o kadar rahat ki anlatamam. epidural takıldıktan sonra normal doğurmak çok rahat. ne ağrı ne sancı duymuyorsun.
semamicim bize söylediler bahşiş veildiğini. eşim vermiş.
inci ebe çok tatlı bir bayan. birgün oğluşumu göstermek istiyorum.

merhaba arkadaşlar,

bende 7,5 aydan sonra erken doğum riskiyle 9 ayı tamamladım ve 20 Aralıkta prensesime kavuştum.Doktorum Ayşen Hanımdı.Spinal sezeryan oldum.Allah'a şükür hiç sorun yaşamadım.hemen ayaklandım.Sorularınız olursa seve seve cevaplarım tabi kızımdan vakit bulunca.

cnm çok sevindim. uzun ömürlü, sağlıklı olsun bebişin...

cancanprensesim teşekkür ederim.Spinal sezeryan oldum.Hiçbir sorun yaşamadım Allah'a şükür.400TL ödeme yaptık.2011 de fiyatlar değişmiş olabilir.

semami teşekkür ederim.

. bende izmirliyim ama başka bir ilde yaşıyorum önümüzdeki ay izmire gelip detaylıya gazide girmek istiyorum. fiyat konusunda bilgilendirisen beni çok sevinirim sskyla bakılıyorum şimdiden teşekkür ederim. birde hangi doktora muayene oluyorsunuz 4 boyutlu resimlerini alabiliyor musun

şu anki muayene fiyatlarını bilmiyorum. 3-4 boyutlu ultrason yok. en az bir ay önceden randevu al cnm.

ssk şu an muayne ücreti 35 tl. ben çiğdem hanımı tavisye ediyorum. normal doğum yaptım ve çok memnun kaldım. doğum ücreti kasımda 360 tl ödedik. hizmet çok iyi. bütün personel güleryüzlü.

slm kızlar aranızda anamoli ultrasona giren varmı?ben 5. ayımdayım 2 gün önce anamoli ultrasona girdim.bebeğimin ayrıntılı bir şekilde görünceni düşünmüştüm malesef basit ultrasonda çekilen bir ultrason kağıdı verdiler.doğru dürüs seçemiyorm bebeğimi anlamadım.izmirde 4 boyutlu ultroson nerde var?ayrıca fiyatınıda yazarmısınız?şimdiden teşekkürler.

Selam bayanlar bende aranıza yeni katıldım.17 haftalık hamileyim ve ikinci gebeliğim.Bende tavsiye üzerine 3 lü taramayı yaptırdıktan sonra Ayşen hanıma randevu almak istiyorum.Yazdıklarınızı okudum ve fazlaca bilgi edindim.Eminim gittiğimde yabancılık çekmeyeceğim.Teşekkürler....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…