- Konu Sahibi green olive
-
cnm çok teşekkür ederim okudum hikayeni ALLAH evladını sana bağışlasın.analı babalı büyüsün inş.epidurel olan arkadaşlar var.çok ağrılı sorunlu oldunu söylüyolar.baş ağrısı sırt ağrısı bel ağrısı yapıyomuş.bakalım hakkımızda hyrlısı.bende gidicem gazi hastanesine.tekrar çok saolun.cnm sayfa 22de benim doğum hikayem var. okursun. fiyat da va orda. ayşen hnm da çiğdem hnm da çok iyi. ben doğum için ayşen hnm, ameliyatlar için çiğdem hnm dendiğini duymuştum. ne kadar doğru bilmiyorum tabi. bence ikisi de doğum konusunda çok tecrübeli...
selam kızlar! bende doğum yaptım sonunda. normal doğum yaptım 24 kasımda. çiğdem hn ve ebem sayesinde çok rahat bir doğum yaptım. benim doğumum suni sancı ile gerçekleşti. çiğdem hn 24 kasımda sabah gel suni sancını takalım dedi. önce endişem olağı yaptı oldu tabi. o gün hataneye gittim sancım takıldı 2 saat sonra doğuma alındım. epidural yapıldı. ağrısız rahat bir doğum yaşadım. sadece dikişlerim akşam ağrı yaptı. ağrı kesici iğne yapıldı. rahat doğum isterseniz epidurali tavsiye ederim. fiyat da çok uygun. 356 tl ödedik. çiğdem hn. dan çok memnunum.
selam kızlar! bende doğum yaptım sonunda. normal doğum yaptım 24 kasımda. çiğdem hn ve ebem sayesinde çok rahat bir doğum yaptım. benim doğumum suni sancı ile gerçekleşti. çiğdem hn 24 kasımda sabah gel suni sancını takalım dedi. önce endişem olağı yaptı oldu tabi. o gün hataneye gittim sancım takıldı 2 saat sonra doğuma alındım. epidural yapıldı. ağrısız rahat bir doğum yaşadım. sadece dikişlerim akşam ağrı yaptı. ağrı kesici iğne yapıldı. rahat doğum isterseniz epidurali tavsiye ederim. fiyat da çok uygun. 356 tl ödedik. çiğdem hn. dan çok memnunum.
melodicim tebrik ederim cnm. uzun ömürlü sağlıklı olsun bebişin. kocman bir delikanlı olduğu günleri de gör inşallah. eben kimdi?
(sorunsuzca normal doğum yapmış olmana ayrıca sevindim.)
Arkadaşlar belki yadırgıcaksınız ama bende sezeryan istiyorm.çiğdem hanımda sezeryan olan varmı.aslında korkuyorm ama çevremden çok kötü olmadığı söyleniyor.epidurelden gözüm korktu.internette izledim iğne ler kocaman.omirliğe zarar verirse diye tereddüt ediyorm.birde sezeryan olan arkadaşlar narkozlamı oldunuz?çünkü epidurelden korkuyorm.hrks şimdiden teşekkürler..
sağol canım. amin hepimiz görürüz inşallah delikanlı olduğu günleri.
eben inci hanımdı. çok tatlı bir bayan. burada daha önce bir arkadaş doğumda erkek hastabakıcı geliyor temizliğin yapılması için, ve doğum kapısı açık tutuluyor demişti. endişe ettim acaba nasıl olacak diye ama hem çok rahattı erkek bakıcı filanda görmedim. herkes çok ilgiliydi. sadece suni sancıyı takan hemşire sağ kolum takmayı beceremedi serumu sol koluma taktı. 2 hafta kolumda morlukla dolaştım ama o kadar da sorun değil.
gazi hastanesinden memnunum ve özellikle dünyalar tatlısı çiğdem hanımdan. normal doğum istiyorum diye söylemedim bile. kendisi yapabilirsin dedi.
bayram nedeniyle normal doğum kabul etmiyoruz dediklerinde stres yaptım bayramda olursa ne yaparım diye. 9 eylül yada egeye yönlendiriyorlar. ikisini de istemediğim için hastane arayışına girmdik. krataşa gittim muayne için ama dr. söylediği bana hiç güven vermedi. fiyat vermiyorlar ilk başta. dr. veriyormui fiatı. ben 38. haftada gittiğim için dr. doğumu ben yaparsam seni kabul ederim dedi. bende bayramda doğum olursa alternatif olarak burayı düşündüm dedim. doğum tarihim 26 kasımdı beklenen tarih. bana oradaki dr. 26 kasımda olmazsa 1 aralığa kadar bekleriz. gelmezse alırız dedi. bir şekilde sezeryan ile alacaktı. annemin komşusunun kızı da orada doğum yapmış normal isterken sezeryanla almışlar.
bu nedenle çiğdem hn. süper bir insan ve kontrollerde hastalarda övgüyle bahsettiler.
ayrıca doğum sonrası muayne(40.gün) ücretsiz.
cnm hayırlı olsun kızın analı babalı büyüsün inş.çok saol bilgilerin için.haklısın doğar doğmaz kucana almak süper bir duygu.kızımda bende yaşadım normal doğumdu o zaman epidurel falan yoktu.benim 2. Bebeğim inş.normal doğum zor gerçekten tabi benim dikişn biri patladı çok kötüydü wc sorundu.şimdide sezeryan mı olsam diyorm epidureldende çok korkuyorm.hakkımızda hayırlısı.içim rahatladı bende gidicem çiğdem hanıma tekrar çok saol.öncelikle allah sağ salim kurtarsın inş.ben de 20 ekimde epiduralli sezeryanla doğum yaptım doktorum çiğdem hanımdı son güne kadar beklediğimiz halde bebiş doğum kanalına inmediğinden sezeryanla aldılar narkozmu epiduralmi istersin diye sormadılar belki ben talep etmediğim için ama zaten narkoz istemezdim doğar doğmaz bebişimi görmek isterdim :) ameliyathaneye aldılar epidurali arkadan yaptılar uyuşmuştum çiğdem hanım geldi hadi başlayalım dedi önümde yeşil perde bekliyorum pür dikkatte dinliyorum acaba başladılarmı diye ne ses ne nefes iki metalin birbirine değme sesi bile yok herhalde hazırlanıyorlar diye düşünürken bebişimi gördümSessiz olması en hoşuma giden yönüydü çünkü bende panik atak var ancak hiç tedirgin olmadan rahatça kızıma kavuştum çiğdem hanım sezeryandada gayet iyi bir doktor doğum yapalı 3 ay oldu allaha şükür epiduralden yada ameliyat yerimden bi şikayetim olmadı :)
merhaba arkadaşlar,
bende 7,5 aydan sonra erken doğum riskiyle 9 ayı tamamladım ve 20 Aralıkta prensesime kavuştum.Doktorum Ayşen Hanımdı.Spinal sezeryan oldum.Allah'a şükür hiç sorun yaşamadım.hemen ayaklandım.Sorularınız olursa seve seve cevaplarım tabi kızımdan vakit bulunca.[slm cnm hayırlı olsun kızın ALLAH BAĞIŞLASIN.spinal sezeryan epidurelmi?bende düşünüyorm ama bakalım hayırlısı.
birde ne kadar ücret ödediniz?şimdiden teşekkürler.merhaba arkadaşlar,
bende 7,5 aydan sonra erken doğum riskiyle 9 ayı tamamladım ve 20 Aralıkta prensesime kavuştum.Doktorum Ayşen Hanımdı.Spinal sezeryan oldum.Allah'a şükür hiç sorun yaşamadım.hemen ayaklandım.Sorularınız olursa seve seve cevaplarım tabi kızımdan vakit bulunca.[slm cnm hayırlı olsun kızın ALLAH BAĞIŞLASIN.spinal sezeryan epidurelmi?bende düşünüyorm ama bakalım hayırlısı.
merhaba arkadaşlar,
bende 7,5 aydan sonra erken doğum riskiyle 9 ayı tamamladım ve 20 Aralıkta prensesime kavuştum.Doktorum Ayşen Hanımdı.Spinal sezeryan oldum.Allah'a şükür hiç sorun yaşamadım.hemen ayaklandım.Sorularınız olursa seve seve cevaplarım tabi kızımdan vakit bulunca.
cancanprensesim teşekkür ederim.Spinal sezeryan oldum.Hiçbir sorun yaşamadım Allah'a şükür.400TL ödeme yaptık.2011 de fiyatlar değişmiş olabilir.
semami teşekkür ederim.[/QUOT KAKAOLU KEK BLGİ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR. DARISI BAŞIMIZA İNŞ.BİZDE SAĞSALİM KURTULURUZ.GERÇİ BENİM 4 AYIM VAR: 49: AMA DOĞUMDA STRES.ŞİMDİDEN GİDİCEM İNŞ.ÇİĞDEM HANIMA.ŞUBATTA KONTROLÜM VAR ONA GİDERİM.ALLAH BEBEĞİNİ NAZARDAN KORUSUNTEKRAR ÇOK SAOL.
Semamicim kalbin çok temizmiş bak.DÜn bu yazıyı yazdıktan sonra doktoruma gittim.'' sizi şartlandırmıyim ama %90 kız geliyor '' dedi :)
Önümüzdeki ay 4 boyutlu ultrason da görcez bebişi o % 10 da kalkacak tabii.Bu arada destekleriniz için çok teşekkürler.Yaşayan insanlardan bu rahatlatıcı şeyleri duymak-okumak çok ama çok faydalı oluyor.Dün ilk defa kabussuz rahat bir uyku çektim.İnşallah bebek normal gelir ve epiduralle de normal doğum yaparım.Bebeğin normal doğum hakkını benim korkularım yüzünden elinden almak istemem
. bende izmirliyim ama başka bir ilde yaşıyorum önümüzdeki ay izmire gelip detaylıya gazide girmek istiyorum. fiyat konusunda bilgilendirisen beni çok sevinirim sskyla bakılıyorum şimdiden teşekkür ederim. birde hangi doktora muayene oluyorsunuz 4 boyutlu resimlerini alabiliyor musun
. bende izmirliyim ama başka bir ilde yaşıyorum önümüzdeki ay izmire gelip detaylıya gazide girmek istiyorum. fiyat konusunda bilgilendirisen beni çok sevinirim sskyla bakılıyorum şimdiden teşekkür ederim. birde hangi doktora muayene oluyorsunuz 4 boyutlu resimlerini alabiliyor musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?