İzmir Özel Gazi Hastanesi

slm aycaay ilk önce bebeğin hayırlı olsun sağsalim kucağına al inş.benimde 2.hamileliğim ayşen hanıma gittinizmi?bende çiğdem hanıma randevu aldım.15 marta bakalım ilkkez gidicem.inş.umduğum gibi olur.4 lü ultrosona girdinizmi?ben 5-6 hastaneye sordum olmadını söylediler.varsa bilen yazarmısınız.hrkse hayırlı doğumlar.sağsalim kavuşalım bebişlerimize inş.

semami teşekkür ederim.23.haftamdayım ve hergün daha çok geriliyorm.epiduralde halen kararsızım anestezi uzmanı çok önemli.gazi hastanesindekilere güvenebilirmiyim bilmiyorm.hakkımızda hayırlısı artık.herkese hayırlı doğumlar.....

Tşk. ederim seninde hayırlı olsun.Bende ilk kez olarak 16 mart tarihinde Ayşen hanıma gidicem.inşallah beklediğimiz gibi olur herşey.Açıkçası 4 lü ultrason hakkında bilgim yok.Araştırmadım ama kaçıncı haftalar oluyor merak ediyorum şimdiki doktorum kordon kadın doğum polikiliniği mete Bey kendiside bilgi vermedi bana.Sizinde gelecek kardeş kaç haftalık.

yeni katılan arkadaşlar, sağlıkla alın bebişlerinizi kucağınıza...

iyi dileklerin için sağol.Sende minik oğlunu sağlık ve mutlulukla büyüt inşallah.Gazi hst ve Ayşen hn. ilgili yazılarını okudum.Hepsi beni bilgilendirdi.16 martta gidicem ilk defa Ayşen hn. bakalım nasıl geçecek.

merhaba aycaay iyi dileklerin için çok saol.ALLAH hepimizin yardımcısı olsun.sağsalim bebeğimizi kucağımıza alalım inş..ben hamileliğimin 23.haftasındayım.zorlu geçiyor.4 lü ultrosonu bende çok istiyorm.dün bir arkadaşım buca doruk tıpta oldunu söyledi.henüz araştırmadım.bilgi edinirsem yazarım.şimdiden hayırlı doğumlar diliyorm.......

ben de doğumumu Gazi hastanesinde yapmayı planlıyorum başından beri Çiğdem hn gittim tatlı ilgili bir doktor benimde sağlık problemim olmadığı için şimdilik herşey normal ilerliyor
36. haftamdayım
doğum ücretini sezeryan 403 tl diye biliyorum ama epiduralde fark alırlar mı diye sormamışım
doğumdan sonra hastane ve doktor hakkında daha net şeyler söyleyebilirm
ayrıca kan alınan yeri eleştirmişler de
eldiven kullanmadıkları doğru
her seferinde farklı kişiler kanımı aldı hatta geçen gün iki tüp kan verdim ve hiç acı hissetmedim iki tüpü görünce korkmuştum ama eli hafifmiş neyseki :)

mrb zeytin ilk önce ALLAH inş.bebeğinizi sağsalim kucağınıza almayı
nasip etsin.bende bugün gittim çiğdem hnma.dediniz gibi iyi biri ve dürüst baştan herşeyi söyledi.hafta sonu ve gece doğum olursa nöbetçi doktor giriyomuş.üzüldüm benim normal olabilir.isterimki takibi yapan doktor girsin.erken doğum olursada müdahale etmiyolarmış.napıcaz bakalım bende kan verdim elleri gerçekten hafif ama eldiven önemli.nediyeyim hakkımızda hayırlısı olur inş.

neden müdahale etmyorlarmış erken doğuma küvez yok galiba?? ben de bebek düşünüyorum genel kontrol için Çiğdem hanıma gidiceğim forumlarda araştırdım herkes çok memnun ben de onunla yola başlamya karar verdim biri daha yazmıştı erken doğum yapmış müdahele etmemişler Gazi'deTepecik'e gitmiş:S Allah hepinizin yardımcısı olsun Kazasız belasız kavuşun bebeklerinize :))

aslında mantıksız koca hastane olması lazım.çok saolun inş.sizinde bebişiniz olur:)

aslında mantıksız koca hastane olması lazım.çok saolun inş.sizinde bebişiniz olur:)

Evet bence de saçma :S ama olumsuz düşünerek yola çıkmamak lazım illa erken doğum olacak bir şey yok oyle bi drum olursa direk üni hastahenesi ya da araştrma hastahnesinden giriş yapılabilir çok takılmamak lazım inşş cnm ya Allah herkesin gönlüne göre sağlıklı bir doğum ve nurtopu gibi bebişler nasip etsin Mayısta kontrolm genel bir kontrol ve folik asite başlarm inşşş herşey yolnda gitcek olumlu dusunelim herşey olumlu olsunnn inşşşşş

merhaba arkadaşlar öncelikle hamile olan arkadaşlara Allah kolay doğum versin bebişlerinizi sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah..bende hamile olduğm dönemde bu sayfada sağolsun semami nickli arkadaştan çok şey öğrendim hastane doğumla ilgil.. bende doğum yapmış biri olarak şunları söyleyebilirim ki bende ayşen hanıma gittim hamileliğim başından itibaren ama sizlerde biliyorsunuz ki5 dk muayene ediyor yoğunluk çok fazla hastanede..benim herşeyim kilom kontrollerim normal olmasına rağmen 33+5 haftada erken doğum yaptım suyum geldiğinde gazi hastanesi aradık boşuna gelmeyin yapcak birşeyimiz yok ege doğuma yada birkaç hastane daha söyledi bizde ege doğuma gittik berbat bir hastane öncelikle bunu belirtmek isterim zaten erken doğum şaşkınlık üzüntü derken birde asistan drların ilgisizliği bağırmaları vs.(hepsini Allah a havale ediyorum..))korkutmak istemem sizi ama benim başıma gelmez demeyin arkadaşlar hastaneye giderken araştırın küvöz varmı diye benden size bir tavsiye daha önceki sayfalarda ayrıntılı olarak yazdım zaten doğumla ilgili yazımı 37 sayfada isteyen okuyabilir..

Merhaba cfrsvm çok üzüldüm bende 33.haftama girdim çok korktum.ilk gittiğimde çiğdem hnm söylemişti.erken doğum yapanları almıyoruz diye.ne yapmalıyım şimdi bilmiyorum.kafam karıştı ALLAH a dua ediyorum 39 dan sonra sağsalim olsun diye.offff ya hangi özel hastanede varki yeni doğan küvezi?erkende doğsa alıyorlarmı?cnm sıkıldı dua edin bizlere ii geceler.

kuvez özel hastahnelerde olsa bile hep dolu oluyormuş en rahat kuvez bulunabilecek yer Tepecikmiş aslında çok fazla olumusuza yoğunlaşmayın sonuuçta ne kadar titizlenirsen titizlen olcakla ölceğe care yok Allah hepinize hayırlı huzurlu doğumlar nasip etsin inşşşş.....

inş. öyle bi sorunla olmaz cnm ama bornova şifa hastanesinde yeni doğan küvez

herkese merhabalar.25.5.2011 günü konak kadın doğumda doğum yaptım.henüz 8.ayımdaydım suyum geldi erken doğum yaptım.ALLAH a çok şükür oğlum sağlıklı hamd olsun sağsalim aldım kucağıma.çiğdem hnma gidicektim ama 35.haftamda olduğum için almadılar zaten başından beri biliyordum küvez olmadığı için erken doğum yapanları almıyorlar.doğumum güzel geçti.ilk girişi yapan hemşire dışında tabi ebeler çok iyidi şeyhma ve zeynep hemşireye çok teşşekkürler sayelerinde rahat doğum oldu.doğum yapçak olan bayanlara tavsiye ederim.hrkse hayırlı doğumlar......

Ömürlü olsun bebeğiniz inşşş peki doğum ücreti ne kadar ödediniz öğrenebilir miyim sakıncası yoksa? bu hastahane hayri üstündağ ismli hastahne degil mi ? Baktım netten çok guzel bir hastahaneye benziyor erken doğum durumunda düşünüleblecek bir hastahane gerçekten ben de gaziye gidiyorum acil bir durumda aklımda bulunsun şimdiden cvbnz için teşekkürler sevgiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…