İzmir Özel Gazi Hastanesi

merhaba arkadaşlar, ben de 9 haftalık hamileyim ilk kontolüm haftaya ayşen hanıma gitcem inş. hastaneden ve doktorumdan memnun kalırım
gazi hastanesinde iki -üçlü testlerin fiyatı ne kadar bilgi veren olursa sevirim

hayırlısı olsun canım allah sağ salim bebişini kucağına almayı nasip etsin bende ekimde doğum yaptım gazide 2 li test zaten bebeğin ultrasonda ensesinin ölçülmesi bunu kontrolde yapıyo doktor ve ücret talep etmiyor ancak benim yaramaz kızım gibi ensesini dönmezse ve doktor ölçemezse dışarıda bir laboratuvara gönderiyo 4 lü test için geçen sene 70 tl ödemiştik ancak bilgin olsun arkadaşım tepecik sskda ücretsiz yaptırdı 3lü testi

mrb bende gazi hastanesine gidiyorum gülizar hanıma çok memnunum son 1 buçuk ay kaldı 2li ve 3lü testi konak doğum yada alsancak devlet hastanesinde ücretsiz yaptırabiliyosun.4lü test önemli onuda bucada doruk tıp merkezinde yaptırmıştım tavsiye ederim 100 tl ama ilgileniyolar

merhabalar
Ben de dün eşimle dr Çiğdem hn a gittim bebeğimin cinsiyetini öğrendim kızım olacakmış,

Hastanenin girişi çok lüks değildi ama Ciğdem Hn çok ilgilendi, güler yüzlü bir doktor,
Burda yazılan yorumlarda çoğunluğu iyi şeyler yazmışlar ayrıca SSK ile anlaşmasının olması çok güzel 500 tl çok hesaplı
Doğumumu Gazi de yapmayı düşünüyorum bir daha ki kontolumu yine Çiğdem Hn veya Ayşen Hn dan alacagım
Ciğdem Hn bayan kadın doğumculara bakışımı değiştirdi gerçekten 35 tl muayene ücreti vermeme rağmen gördüğüm ilgi özel dr gibiydi,

Yanlız doğuma yakın her hafta gitmek gerekecek bu durumda her defasında 35 tl odemek durumunda kalacagız sanırım,

Burada yazan arkadaşlara teşekkür ederim Dr Cigdem Hn ve diger dr lar hakkında çok bilgi sahibi oldum

Yeşim

merhabalar bende gazi hastanesinde gülizar hanıma gidiyorum, şimdilik bi defa gittim ama memmnun kaldım pazartesi yine gideceğim.
bende normal doğum taraftarıyım ve doktorun normal doğum taraftarı olması çok önemli son dakikaya kadar bi aksilik olmadıkça normal düşünüyorum ama burada yazılanları okuyunca gazide normal doğumun pek yapılmadığını izlenimine kapıldım.gerçi 4-5 aylık olunca gülizar hanımla konuşurum olmazsa başka bi hastaneye giderim ege doğumevide güzel tam teşekküllü ve küvözde var acaba doğum zamanı gitsek alırlarmı? ondan 1 sefer gidip kayıt yaptırayım diyorum ama çok kalabalık orasıda beklemek istemiyorumm.5.aydan sonra bi çok hastane kabul etmiyo diye duydum, devlet hastaneleride son dakikada kabul etmiyormu bileniniz varmı.inşallah gülizar hanım normal doğum konusunda rahatlatırda beni hiç başka hastaneyeye gerek kalmaz

ben tepecik hastanesine 5.ayda 1 kez gidip kayıt açtırmıştım ne olur ne olmaz diye kabul ediyolar bildiğim kadarıyla sabah erken gidersen çok beklemiyorsun 2.katta ebru hanım vardı ben ona gitmiştim devlet hastanelerinddeki doktorlara göre daha ilgiliydi.

ssk sisteminde zaten özel hastanelere 1.kez giriş yapıp 35 tl verdikten sonra 10 gün içinde 2.kez para ödemiyorsun

arkadaşlar bende gazi de yaptım doğumu kızım şimdi 1,5 yaşında ama normal doğum o kadar çok istiyordum ki uğraşmak istemiyorlar bir sürü sebep sayıp ve ardından suni sancı verdim deyip vermiyorlar tabi yalan hiç ağrı olmazmı suni sancı verildiğinde sezeryana almak niyetleri uğraşmıyacaklar tabi seni o hasta halinde zora koşuyorlar kesip almak çok kolay tabiii ilgi güzel olsa neye yarar seni kesip biçtikten sonra

bilgilendirme için teşekkürler doktorunuzun adı neydi ?
Peki sezeryan yapmalarının nedeni neydi yolunda gitmeyen bir durum mu oldu ?

özel gazi hastanesinde bir tane normal doğum yapan yokmu ya ,bu hastane hep sezeryancı mı?bende gülizar hanıma gidiyorum ve bende normal istiyorum bi daha ki gittiğimde sorayım bari normal yaptırıyormuymuş[/B]

merhaba
Benim bir arkadasım gazide aysen hn da normal dogum yaptı, forumda da normal yapanlar var
Benimde 9 eylul de dr cigdem hn dan randevum var, tam olarak öğrenmeden kesin kanıya varmak yanlış olur,
Bizler kontrollerimizi ve arastırmalarımızı bırakmayalım,

cnm gülizar hnm normal dogum taraftarı değilmiş doğumun sezeryan olması için elinden geleni yapıomş ikna etmek için ...ama Ayşen hnmla Çiğdem hnm hiç oyle deglmş son zamana kadar bekleyip catı mayenesinden sonra karar veriyorlamş normale ya da sezeryana ... onlarda çok epudral normal yapan var bence onlardan birine git ben Çiğdm hnma gttm kontrol amaçlı çok ii bi dr ...yine de sen bilirsin tabii ki...

merhabalar
bende dün eşimle dr çiğdem hn a gittim sağolsun baya ilgilendi, kan, idrar ve hormon tahlili istedi
kızımın gelişimi sağlıklıymış 4 boyutlu ultrason için bir yer önerdi fiyatını sorduk 250 tl dediler
baska bir yer arastırıyoruz sizlerin nasıl geciyor hamilelik,
benim ara sıra mide bulantılarım ve halsizligim oluyor karnım baya bi çıktı

arkadaşlar gazide doğum fiyatları nasıl...bende kordona gidiyorum ama orda doktorlar doğumu dışarda yapıyor ve çok pahalı tabi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…