- 27 Şubat 2017
- 84
- 40
- 3
- 38
Ayy insallah cok guzel gecer beni 1de cagirdilar 14.30 da oldu tuvaletim gelmediCanım iki gibi olcak galiba çünkü bir buçuk gibi burda olun dediler
Canım yaa çok ama çok üzüldm.. genetik yaplmasına rağmen neden böyle oluyor Şaban bey bişey dedi mi?? Bende aynı şeyleri yaşadm ya çok korkuyorum yine aynı olacak diye. Herşeyin hayrlısı demekten başka bişey gelmiyor elden.. embriyo kaliteni biliyormusn bide dondurulmşun var mı??Ben dusuk yapiyorum kimyasal oodu
Bende transfer olmayı beklyrm. Sen toplamadan sonra lucrin kullanmşmydın??Merhaba canım iyi şükür sen nasılsın ben transfer oldum yatış modundayım kısmet artık
Yok canım ben hiç lucrin kullanmadım hayırlısıyla nezmn transferBende transfer olmayı beklyrm. Sen toplamadan sonra lucrin kullanmşmydın??
Gorusemedik henuz zaten 4 dusugum vardi yapcak bisey yokBestttt çok üzüldüm ya nasıl oldu anlamadım herşey yolundaydı.aynen şaban bey ne dedi canım
Canım Şaban beyle görüştn mü ne diyor bu durumlar ilgili.. birde dondurulmşn varmıydı?Kanama bekliyorum canim. Deger dusuyo. Kacinci gunun
Canm sonucun belli oldu mu:)5gün sonra belli olcak canım az kaldı ama gün geçmiyo ki
Canim daha goremedim onu. Ama nedensiz diyolar genel olarak. Hersey yapildi genetigi de temizdiCanım Şaban beyle görüştn mü ne diyor bu durumlar ilgili.. birde dondurulmşn varmıydı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?