- 16 Şubat 2016
- 2.837
- 3.718
- 83
Ay hadi hayirlisi cok guzel gecer insallah. Benim guzel gecti. Sıkıntı yasamadim. Hayirlisi olsun ya pazartesi test günüm.Canım bende transfer bekliyorum bakalım hayırlısı 24 ü gibi olcak galiba nasıl geçti transfer
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay hadi hayirlisi cok guzel gecer insallah. Benim guzel gecti. Sıkıntı yasamadim. Hayirlisi olsun ya pazartesi test günüm.Canım bende transfer bekliyorum bakalım hayırlısı 24 ü gibi olcak galiba nasıl geçti transfer
23. Gunu kalinlasti canimm o gun koydular. Vallahi cok cok azzzzSenin çok az kaldı ya hadi bakalım hayırlısı canım inşallah reglinin kaçıncı günü koydular
Ya iki gundur hic bisey yok baslarda vardi gectiNasıl gidiyor Can'ım var mı tutunma belirtisiBestttt
Ay az kalmış senin deee ikimizin de hakkında hayirliisi olsunnBenimde Çarşamba transfer hadi bakalım hayırlısı güzel haberler ver bize
Canimmmm evetttt hamileyim 113 çıktı. Darisi sana inşallahhhh. 2 gun sonra artisa bakcaz. Bu kez dusmez insallah dua et olur mu cok korkuyorumBestttt nasılsın var mı bir gelişme baktırdın mı bügün
Amin kuzuuum ne kadar kaldiiAyyyy cok sevindim süper süper inşallah Canım gönlünü ferah tut inşallah herşey yolunda gidecek darısı başıma artık :)
Vala bence abartiyolar ben makaleleri okumustum kanitlanmamis yurt disinda calismalarda. Saban bey de bi saat yatin sonra gidin normal hayatiniza donebilirsiniz ani hareket yapmayin agir kaldirmayin dedi ben de onu dinledim rapor bile almadim boyle olunca daha az odaklaniliyo. Hatta bi calismada yatmayanlarin daha yuksek gebelik elde ertigi gorulmus yatmak kan dolasimini da engellediginden. Sen dikkat et hareketlerine agir kaldirma. Allahin izniyle olur kuzumÇarşamba :))) kaç gün yattın Can'ım sen transfer sonrası herkes bişi söylüyor doktor kaç gün dinlenin dedi
Amin kuzummİnşallah canımm hayırlısı olsun inşallah
Haber ver mutlakaaaYarın belli olcak Canım bir gün önce haber veririz dediler