• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir smyrna art ta Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Senin çok az kaldı ya hadi bakalım hayırlısı canım inşallah reglinin kaçıncı günü koydular

Ayyyy cok sevindim süper süper inşallah Canım gönlünü ferah tut inşallah herşey yolunda gidecek darısı başıma artık :)

Çarşamba :))) kaç gün yattın Can'ım sen transfer sonrası herkes bişi söylüyor doktor kaç gün dinlenin dedi

Çarşamba :))) kaç gün yattın Can'ım sen transfer sonrası herkes bişi söylüyor doktor kaç gün dinlenin dedi
Vala bence abartiyolar ben makaleleri okumustum kanitlanmamis yurt disinda calismalarda. Saban bey de bi saat yatin sonra gidin normal hayatiniza donebilirsiniz ani hareket yapmayin agir kaldirmayin dedi ben de onu dinledim rapor bile almadim boyle olunca daha az odaklaniliyo. Hatta bi calismada yatmayanlarin daha yuksek gebelik elde ertigi gorulmus yatmak kan dolasimini da engellediginden. Sen dikkat et hareketlerine agir kaldirma. Allahin izniyle olur kuzum

Back
X