selam ablalarım nasılsınızopuyorumnanaktan
sibel abla yeni girmiştim topiklerime bakıyodum msj yazmasan yine yakalayamazdım sizi :gitme:
bende sohbetlere takılamıyom eskisi gibi.aniden çıkıyom bişey anlayamıyom oyüzdenmafoldumben
birkaç tarif ekledim msjlar birikmiş onlara cvp yazayım demiştim..
sizler neler yapıyorsunuz görüşmeyelifisfisfis
yok fatmacim kacacaktim ortimi gördüm kaldim ne yapayim kimseler yoktu aksamda uyuyamadim o yüzden
ortim sen bir aklından geçri bakalım ne olacak diye...kesin aklına gelen olur...:))
harbidende öyleymişiz şimdi farkettim neredeyse nicklerimizde aynı yzı varkaydirigubbakcemile3canlar baktim ikinizinde yüregi toplanmis gidiyor
noldu ne kaçırdım ben ekşınmı vardı yoksa:uhm:korktun mı yoksa ortim...delikafaduldenakşam ki sohbetlerden...:1ninca:
nişan harika olmuş sibel abla tekrar hayırlısı olsun topiğinede yazmıştım allah içinize sindirsin herşeyi.ama senn foton niye yoktu ben baktıgımda yoktu göremedim.ben elbiseni saçını makyajı nı çok merak ediyorum nolur koy bir ara varsa merak giderelimyerimseniben
bende ya evdeyim ya gezmektekafamçokkarıştı sıcak ama yinde eve kapanıp kalmadık çok şükür..
buranın havasını hiç sevmiyorum deniz olmayan memleket bir tuhaf oluyor ya.evlendiğimden beri yadırgıyorum yaz geldğinde:gitme:
bitos ablam sorma ya bazen öle bende deli oluyom aradığımı bulamayıncakafamçokkarıştı
oturun birlikte düşünün olmadık biryerdedir çıkarda işte insan sinir oluyor yinede..
bitosum neden uyuyamadın bu sebebptenmi başka bişeymi:uhm:
ahh suyum sorma...başınıza gelen esrarengiz olaylar diye bir topik açtık ortimle...:1ninca:2 saatte 190 oldu yazan...700 görüntüleme...:sm_cool:sabah baktık kaldırmışlar...neden acaba anlamadık...:1no2:moda yazdım ben ama cvp vermedi...harbidende öyleymişiz şimdi farkettim neredeyse nicklerimizde aynı yzı varkaydirigubbakcemile3
noldu ne kaçırdım ben ekşınmı vardı yoksa:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?