İzmir Sohbetleri

İyilik suyum ne olsun...ben evdeyim...ortimle sohbetteyiz burada işte...bugün trafik kursu başladı...gamyoncuiremsucumaya kadar...nişan tebriklerini kabul ettim bu aralar...sen başka neler yaptın?opuyorumnanaktan

bitoşum gitmiyon demi:gitme:
ben yeni geldim kaçmayın dicem ama yorgunsanız bişey diyemem :çok üzgünüm:

nişan harika olmuş sibel abla tekrar hayırlısı olsun topiğinede yazmıştım allah içinize sindirsin herşeyi.ama senn foton niye yoktu ben baktıgımda yoktu göremedim.ben elbiseni saçını makyajı nı çok merak ediyorum nolur koy bir ara varsa merak giderelimyerimseniben
bende ya evdeyim ya gezmektekafamçokkarıştı sıcak ama yinde eve kapanıp kalmadık çok şükür..
buranın havasını hiç sevmiyorum deniz olmayan memleket bir tuhaf oluyor ya.evlendiğimden beri yadırgıyorum yaz geldğinde:gitme:

bitos ablam sorma ya bazen öle bende deli oluyom aradığımı bulamayıncakafamçokkarıştı
oturun birlikte düşünün olmadık biryerdedir çıkarda işte insan sinir oluyor yinede..
bitosum neden uyuyamadın bu sebebptenmi başka bişeymi:uhm:

yok canlarim valla bilmiyorum gercekten acayip bir sIkInTi basti ben uyuyamadim benim esimde uyuyamadi neden bilmiyorum bir kasvet gibiydi sabahi sabah ettim valla:1ninca:

suyum biz makinayla foto çekemedik...:1no2nları da kardeşim kendi makinasıyla çekmişte o ekledi...ekru rengi elbiseydi...üstü dantel kaplandı...minik taşlar işlediler ara ara...altı da saten üzerine tül koyuldu...aynı renk saten kurdele yandan fiyonk...fiyokun ortasında broş gibi bişey takıldı...saçıma kırmızı balyaj attırdım...kaydirigubbakcemile3makyajda porselen makyaj yaptırdım suyum...işte böyle...

yok gülüm isten geldim masanimn üstündeydi gördüm sonradan ne oldu bilmiyorum cöpleri bile aradik yok fakat o arada oglum disari gitti aldimi bilmiyorum kendide bilmiyor fakat ben cok pimpirikim taktimdelikafadulden

harbidende öyleymişiz şimdi farkettim neredeyse nicklerimizde aynı yzı varkaydirigubbakcemile3

noldu ne kaçırdım ben ekşınmı vardı yoksa:uhm:
ahh suyum sorma...başınıza gelen esrarengiz olaylar diye bir topik açtık ortimle...:1ninca:2 saatte 190 oldu yazan...700 görüntüleme...:sm_cool:sabah baktık kaldırmışlar...neden acaba anlamadık...:1no2:moda yazdım ben ama cvp vermedi...

bitosum uyuyamadıgın zamanlarda önce yere çıplak ayakla bas sonra balkon yada bahceye çık camda açsan olur derin derin nefes al..duş almakta rahatlatır bazen...
yere uzan gerilebildiğin kadar geril ve tüm vücudunla esne yani yaylan ger kendini..kasların gevşesin.sonra herkezi rahatlatan şeyler vardır meslea ..seni en çok rahatlatan eşylerden yapabileceğin bir tanesini yap..yatagına huzurla git yat sonra..
bir şey okumuştum evde bir kişinin huzursuzlugu diğer aile bireylerinede yansırmış bazen de kötü şeyler insana malum oluyo allah korusun tabi umarım böle bişey olmazda gelip geçici bişeydir umarım:Saruboceq:

ortim sıkma canını yaa...bazen benim de olur sebebsiz yere...la havle vela kuvvete onu çekerim...o bana iyi gelir... sıkılınca yatarım hep...nedense bir uyku bastırır...savunma mekanizması mı bünyenin nedir...:sinifsinif:

canim benim cok sagol öneriler icin uygulayacagim bir dahaki sefere fakat gercekten dakika basi uyandim normalde olmaz fakat bende anlamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…