waaav süperrr:lepi:suyum biz makinayla foto çekemedik...:1no2nları da kardeşim kendi makinasıyla çekmişte o ekledi...ekru rengi elbiseydi...üstü dantel kaplandı...minik taşlar işlediler ara ara...altı da saten üzerine tül koyuldu...aynı renk saten kurdele yandan fiyonk...fiyokun ortasında broş gibi bişey takıldı...saçıma kırmızı balyaj attırdım...kaydirigubbakcemile3makyajda porselen makyaj yaptırdım suyum...işte böyle...
eee siz öle esrarengiz olaylara takılın sonrada noldu ehliyet deyin bitoşumkaydirigubbakcemile3yok gülüm isten geldim masanimn üstündeydi gördüm sonradan ne oldu bilmiyorum cöpleri bile aradik yok fakat o arada oglum disari gitti aldimi bilmiyorum kendide bilmiyor fakat ben cok pimpirikim taktimdelikafadulden
konu neydi harbiden çok merak ettim bak şimdiahh suyum sorma...başınıza gelen esrarengiz olaylar diye bir topik açtık ortimle...:1ninca:2 saatte 190 oldu yazan...700 görüntüleme...:sm_cool:sabah baktık kaldırmışlar...neden acaba anlamadık...:1no2:moda yazdım ben ama cvp vermedi...
bunu bende yaparım yada açıp yasin falan okurum oda inanılmaz rahatlatıyor..ortim sıkma canını yaa...bazen benim de olur sebebsiz yere...la havle vela kuvvete onu çekerim...o bana iyi gelir... sıkılınca yatarım hep...nedense bir uyku bastırır...savunma mekanizması mı bünyenin nedir...:sinifsinif:
ay bu kadına bayıldımdelikafadulden:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?