İzmir Sohbetleri

waaav süperrr:lepi:
porselen makyaj he ben bunun yakında kitabını yazcam bir ara düşmüştüm porselen makyaj sırlarının peşine.kardelenlerin düğünde bende porselen yaptım kendime ama zor oluyo biraz.kardelenede porselen makyaj yapılmıştı süperdi.. eğer birgün denk gelirse bakarız daha sonra yerimseniben
yok gülüm isten geldim masanimn üstündeydi gördüm sonradan ne oldu bilmiyorum cöpleri bile aradik yok fakat o arada oglum disari gitti aldimi bilmiyorum kendide bilmiyor fakat ben cok pimpirikim taktimdelikafadulden
eee siz öle esrarengiz olaylara takılın sonrada noldu ehliyet deyin bitoşumkaydirigubbakcemile3
eşimde annemde bende..çok şaşırdık..
konu neydi harbiden çok merak ettim bak şimdi

Son düzenleme:
bunu bende yaparım yada açıp yasin falan okurum oda inanılmaz rahatlatıyor..
sibel abla resimler harika banada mail gelmişti bunlar insanlar neler yapıyor değilmi çok güzeller gerçektende:hooray: çay içinde çok teşekkürleropuyorumnanaktan

suyum beğendiğine sevindim makyajı canım...:))

suyum ben de anlatim sana nişanı ama şimdi uzun olur...:))

Son düzenleme:
kimler neler yaşamış ben çok merak ettim açıkcası ondan sordum muhakki böle şeylerdir..kimi görmüş kimi duymuş kimide yaşamıştr..benmde ozaman böle bişey geldi geçti başımdan ama korktum tabi çok..allah muhafaza..:Saruboceq:

kızlar uykunuz geldiyse kaçabiliriz :uhm:

aslında sohbet ediyoruz konu dışı bişey yok ama sileriz alıntıda yapmayınca zaten kolay silinir yerimseniben

yaa ortim edite basıp beğenmediğin yeri silerisn...sonra da kaydete basıcan yeniden...anladın...

suyum ben burdayım uykum fln yok...:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…