İzmir Sohbetleri

bitoşum şu sağ altda yani yazı yazdıgın sayfa hani burda görülüyorya işte o sana ait kısmın sağ altında EDT yazan bir kısım var.oraya tıklayınca sayfa yazdıgın düzene geçiyor ordan hemen mausla tıklayıp silebilirsin yazdıklarınıyerimseniben

canlar ben yatam agzim ayrildi inaninlaelaelaelaelae
iyi geceler hayirli sabahlar öptüm cok kokulu kokuluopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Sen hiç anlamsızlıklara anlam kattın mı? Yanında yatmadığı halde sabahları onunla uyandın mı sanki içindeymişçesine? Ve her aynaya bakışında utandın mı ona yakışmadığını düşünerek? Hep onu görme umuduyla koşturdun mu gideceğin yere yüreğini titreterek? Ve aklına her gelişinde hızlandı mı adımların? Yokluğunu görüp de zaten soğuk olan havayı anca hissettin mi? Zamana düşman olup başka sefere deyip kendini avuttun mu? Ve tüm umudunla bekledin mi yarını? Ne olursa olsun kızamayacağın bir sevgiliye rastladın mı sen hiç?!!!.
Her saniye bekledin mi onu üzerine çiğ yağmış çiçeklerin güneşi beklediği gibi? Yanındayken sevindin mi çocuklar gibi? Bir kerecik üzgün görsen hep hatayı kendinde aradın mı? Ve kırdım diye onu defalarca asıp öldürdün mü kendini kendi içinde? Onu anlatmak için şiir tadında saçmaladın mı hiç? Eli elindeyken Venüs’e kadar uçtun mu ha?! Başı omzundayken uyanık olduğun halde bin bir çeşit rüyada buldun mu kendini? Ve nimetlerin en güzelini sana verdiği için şükrettin mi Allahına? Ayağına bir çakıl çarpsa dağa taşa düşman oldun mu? Günbatımında hoşça kal derken verdiği son buseyle şaha kalktı mı yüreğin? Geçmişini unutup mutlu oldun mu tek bir saniyede? Herkesi hatta her şeyi bir kenara fırlatıp sen benimsin diyebildin mi? Ondaki aşkı seyrek yaşadığın halde sen tüm benliğinle bağlandın mı başkaları için normal olan o eşsiz yaratığa? Peki beni anlayabilir misin? Avutabilir misin içimde ağlayan kız çocuğunu? Aldatılmak nedir böyle taparcasına aşıkken birine? Yaşarken ölmek nedir?….

Kızlar güzel bir yazı buldum...sevdiklerimizin kıymetini bilelim...:)

ay süper gerçektende çok teşekkürler sibel ablaopuyorumnanaktan
bitoşum uykun varken koş yat bencede hemen..sohbete yarın devam ederiz inşallahopuyorumnanaktan
öpüyorum ablacım allah rahatlık versinopuyorumnanaktan
:a015:

canlarim cok yazmak isterim her zaman birlikte olamiyoruz fakat cok uykum geldi yarin erken girelim o zaman bol bol yazariz öptüm cokopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Cemaatten abinin birini gaza getirmeye çalışırlar sen bir kıza laf atamazsın diye.
Biraz uğraşırlar bizim abi yer gazı gider otobüs durağına. kızın birine seslenir:
GIIIIZ SEN SÜPHANEKEYı BıLıYON MU? :)

kaydirigubbakcemile3

ay bu banada mail gelmiş öldüm gülmekten:roflol:
süper demi:lepi:
bitoşum git hadi senopuyorumnanaktan uykuyu kaçırma :a015:

suyum elbismi beğenmene sevindim...bakalım düğünde de sizden fikir isterim ona göre bana tuvalet modelleri araştır şimdiden...:)))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…