İzmir Sohbetleri

Kahraman Koldayın methini bende duydum.benim Doktorum Reşat Bozoklar.o da alsancakta trt nin orda.doğumu o yaptı.ben çok memnun kaldım şahsen tavsiye ederim

Canım çok sağol. a.s.
Dikkat et tatlım sende daha küçük bebişin sanırım.
Tabii ki de bakabilirsin tatlım.Hamilelik belirtileri bölümünde lütfen acil yardım kızlar adı altında bir konu..

Hayırlısı canım artık.Kendini tam olarrak ne zaman hissediyorsan o zaman hamiş kalırsın inşallah.

herkeşlere selam.....çeşme6 sizi bekliyor...a.s.

Merhaba canım.Hoşgeldin a.s.

evet cnm çok şükür atlattım o günleri
erken gelmek istedi bizim minnoş o yüzden epidural sezeryan oldum.37 haftalık doğum yaptım

yamancım okudum biraz topiği de fazlasıyla tartışmaya açık bir konu...ve kesinlikle yeri değilmiş!o kadar bebek isteyen insanın bulunduğu bir yere afedersin küfür eder gibi böyle bir başlık açılır mı cnm..herkesin derdi kendine konuyla ilgili yorum yapmayacağım ama kesinlikle yeri yanlış olmuş.bi de konuy açan kaybolmuş,tartışma ortamı bırakmış insanlara.neyse yaptığı hatanın psikolojisiyle hata hata üstüne yapıyor diyelim en iyisi

evt cnm herkes saçmalamaya başladı ve açtığı yerde alakasız dı
konuyu saptırdılar
ama napalım
sonucu çok ağır yaşayacak arkadaş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…