Sen patronsun yanİ sÜper yaaaa
bİzİmde 9,30 - 12,30 arası
yoĞun olmuyo ama gelİyoz İllakİ İŞte
ne İŞ yapıyonuz cnm
tık tıııkk kimse vamiiii??
bu benim oğlumun konuşma biçimi kızlar kaydirigubbakcemile3
burdamısınız diye size onun diliyle yoklama çekeyim dedimkaydirigubbakcemile2
mekan nerde canım gıda çarşısımı yoksa:uhm:Patron sayılırım canım
Biz babamla çalışıyoruz;ama babam yazlıkta tatil de.Onun için ben duruyorum şirkette..
İthalat-ihracat işi canım..Kuru gıda üzerine..
Siz de fazla çalışmıyormuşsunuz canım..Tam gün çalışanlar var birde.Halimize şükür..
mekan nerde canım gıda çarşısımı yoksa:uhm:
iş bitmedi aslında:gitme: şimdi öğle yemegi hazrlıyorum çocuklarımı doyurcam sonrada gezmeye gitcem sonrada eşimin yanına gitcem tabi araba getirirse banakafamçokkarıştı..akşamada sılanın konseri var çok istiyorum çocukları bırakıp ona gitcem bakalım kısmet tabi:kedi:
gezmek işi sonradan çıktı olmasa iyi olcaktı ama yapcak bişey yok birazdan hazrlanır çıkarım
oooo fıstık haaa:lepi: sağlam iş valla ozaman kozaklı bir sürü tanıdık vardır sizin kesinyerimseniben
sılanın konser bu akşam aliağada..festival varya orda ..benmde annemler şakrandalar akşam yemegine oraya gidip çocukları bırakıp konsere gitmek niyetim ama kısmet işte bakalım eşim ne der bilmiyom biraz yorgun..
canımcım bana müsade:a015: çıkmam gerekiyor artık malesef..
sen ne zman gelecektin dikliye yarınmı bugünmü?
birde sizin ev ne tarafta tam olarak??
[ı]kaydirigubbakcemile3
burdayız canım.yaman ve ben buradayız her daim:1ninca:
Işler bitti mi?[/ı]
oooo fıstık haaa:lepi: Sağlam iş valla ozaman kozaklı bir sürü tanıdık vardır sizin kesinyerimseniben
sılanın konser bu akşam aliağada..festival varya orda ..benmde annemler şakrandalar akşam yemegine oraya gidip çocukları bırakıp konsere gitmek niyetim ama kısmet işte bakalım eşim ne der bilmiyom biraz yorgun..
canımcım bana müsade:a015: çıkmam gerekiyor artık malesef..
sen ne zman gelecektin dikliye yarınmı bugünmü?
birde sizin ev ne tarafta tam olarak??
bergamayada geliyorsunuz ozaman siz:uhm:Evet canım hem de tüm Kozak nerdeysekaydirigubbakcemile3
Uzakmış canım ya bende Begama'da sanmıştım.Giderseniz iyi eğlenceler size...sositososito
Ben bgn geliyorum kısmetse iş çıkışı,evimiz Barışkent'in orada canım.Yol üzerindeki villalarda..
selam canişkolarım ..neler yspıyonuz su hanım dünyanın anasını ağlatıyon valla heee..maşallah kırkbinkere seni dinleyince böyle korkmuyom ikinci çocuktan...
selam canişkolarım ..neler yspıyonuz su hanım dünyanın anasını ağlatıyon valla heee..maşallah kırkbinkere seni dinleyince böyle korkmuyom ikinci çocuktan...
hakkaten cnm ikimiz tam abone olduk burayaa
jasmin annem sen ne müdürüsün...zemuszemusmerak ettim...
kaydirigubbakcemile3hoşgeldin kuuusum ama ben çıkıyom artık mecburenselam canişkolarım ..neler yspıyonuz su hanım dünyanın anasını ağlatıyon valla heee..maşallah kırkbinkere seni dinleyince böyle korkmuyom ikinci çocuktan...
olsun topik boş kalmasın:lepi:hakkaten cnm ikimiz tam abone olduk burayaa
çok sağolasın canmopuyorumnanaktaniyi eğlenceler cnm
çocukların kaç yaşındalar
bergamayada geliyorsunuz ozaman siz:uhm:
gelirseniz beklerimbuyrunnnnnnnnn süper vakit geçiririzdelikafadulden
dikilide barışkent neresi inanki bilemiyorum:kedi: bizde çandarlı yolu varya hani dikiliye çıkan yol onun güzargahındayız.yakınlarımzda park ve anaokulu var birtane..bizim ev zaten apartman..biraz tepede kalıyoruz..bizim evden inince 2 tane park var çocuklarla geldiğimde orda takılırım eşimle bir döneriz eve sonra ..dikliyi seviyorum ben vakit geçirmek için güzel bir yer..
yamanım bigünüm bigünüme uymuyo dün çok kötü oldum tansiyonum çok düştü bugünde birazcık daha iyi gibiyim .bakınıp kaçıcam...selam vereyim dedim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?