İzmir Sohbetleri

jasmin teşekkür ederim canım hormonlar ondan dengesini yitirdi ya canım zatiii....hımm yazmışsın fatmaya cnm okumadan yazdım ..bende okul müdürü neyim sandım ohhh mis gibi patronsun yaneee ....

yaww suyum zati eve tıkılıp kalmak ya canımı sıkan yeni yeni açılmıştım dünyaya şincik yine tıkılıp kalacam ama artık hep bebek sitelerindeyim valla özlemişimde kız pek pohpohlanıyom böyle..

Canım bilmem mi hiç benimde yaklaşık 2 aylık bir hamilelik dönemim oldu.Hormonlar altüst oluyor zaten.Aman bebişin ii olsun da bırak hormonlar bozulsun canım ya...Bebişini alınca kucağına eminim hepsine değecektiropuyorumnanaktan

İlk hamileliğin mi canımcım?

hayır cnm 4 yaşında birde kızım var ...evet inşallah hayırlısı ile doğar ...senin bebeğin ne oldu düştümü...fazlamı özel oldu yaaaCADIARZU

hayır cnm 4 yaşında birde kızım var ...evet inşallah hayırlısı ile doğar ...senin bebeğin ne oldu düştümü...fazlamı özel oldu yaaaCADIARZU

Allah bağışlasın canım kızını...Bebişin de sağlıkla gelir dünyaya inşallah...

Canım ben boş gebelik geçirdim:gitme:

günaydın izmirin güzelleri napıyoonuzzz zemuszemus
nerelere gidiceniz haftasonu şakkıdı
hepinize çoook güzel haftasonları dilerim yerimseniben
evlilere kocası güzel süprizler yapsın :asigim:
bekarlara sevdiklerinden hediyelere gelsin :1rolleyes:
sevgilisi olmayanlarada bu hafta sevgili diliyorum allahtan a.s.
bende paso düğün gezicem haftasonu zemuszemus
akşam 2 kınaya gittim bu akşam düğün kaydirigubbakcemile2
ve yrn öğlende düğün hihoyyyt
bekar kalmadı sanıyoz düğün gezmekten :roflol:
ama bidahaki yıl gene düğünde düğün
allah herkesi mutlu etsin :sm_cool:
öpüldünüzzzzzz :dance:

günaydın kızlar..
yamancm ne gsl şeler yazmşsn aynı dilekleri bende senin için diliorm tatlmm
öptmm hepinizi sewiyorum Şeniz

Günaydın cnmmm kaydirigubbakcemile5
aklıma geldi birden daha yazacaktım ama sabah sabah deli demesinler dedim :roflol: kaydirigubbakcemile3

fmerhaba kızlaropuyorumnanaktan
ırstlady ablam takip ediyom seni ama yakalayamadım :gitme:
burda da kimse yokmafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…