İzmir Sohbetleri

T.C. Sağlık Bakanlığı nezdinde,

AIDS ile mücadele Dernekleri

halkı bilinçlendirmek adına bazı etkinlikler düzenlemiş ve

bu kapsamda bir önceki sene halka bedava

kondom

dağıtmışlardı.

Bu yıl da para ödüllü bir yarışma düzenlemişler.

Yarışmanın sorusu şu......

'' Prezervatif' i bilinen adlarının

dışında halkın anlayabileceği en

açık şekliyle nasıl ifade edebilirsiniz? ''

Ödül, Yozgat-Sorgun' dan yazan

Cevat Uştu'ya

verildi.

Cevap:

*KUŞAKABıN...*
:roflol::roflol::roflol:

Jasminim çok sağol canım...nescafe senin olsun afiyet olsun. :içelimasta çok muhteşem duruyor.cokacimcoook

Aifyet olsun canım

:roflol:

Süpermiş ya....:roflol:

:lepi:

süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:roflol::roflol::roflol:kaydirigubbakcemile3​

Benim çıktığım yer
Belli bir yaştan sonra Afacan merağından sormaya başlamış:
- Anne, ben nerden çıktım?

Anne bakmış olacak gibi değil, duvarda ki soba deliğini gösterip, işte ordan demiş. Artık bizim afacan öğrendi ya, eve her gelip gidene, duvardaki soba deliğini gösterip ben ordan çıktım, ben o deliktem çıktım, demeye.

Anne, baba bakmış olacak gibi değil. Şuna bir care bulalım, çok ayıp oluyor elaleme demişler. Baba:
- Merak etme hanım, hafta sonu ben orasını alçı ile bir güzel kapatırım. Böylece oğlanda unutur gider.

Dedikleri gibi bunlar hafta sonu alçıyı hazırlayıp kolları sıvamışlar. Kadın daha iriyarı olduğundan kocasını omuzlarına alıp işe koyulmuşlar. Tam o esnada kapının zili çalmış. Afacan koşup açmış kapıyı ve gelen misafirlere şöyle bir bakmış:

- Oğlum baban ve annen neredeler? diye sormuş misafir.
- Amca, demiş afacan. Babam, annemin üstüne çıkıp şu an benim çıktığım deliği kapatıyor. delikafadulden

Zehir Var

Yanlış Yol

Oy

Neden?

Yenge Enişte

Birlikte

Çöp

Komik

Dikkat

Anten

Aranıp Duru

Loading

:sm_cool::sm_cool::sm_cool:

:roflol::roflol:

bugün eve daha yeni geldim sayılır. merkeze faturaları yatırmaya gitmiştim. çok yoruldum.mafoldumben

Merhaba a.s.
Sanırım Bornova'da oturuyorsun:) Merkez deyincesüprizzzzz

canım az önce oğluşla markete gitmiştim. şimdi geldim. ter içindeyim. bu çay hararetimi alacak.opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…