Hoşgeldin ablacım...nasılsın? dıptısım da iyidir umarım...seni burada görmek beni mutLu ediyor.Bu tablo sana armağan ablam...opuyorumnanaktan
Benim de ailem Bornova'da oturuyor.Ben Karşıyaka'dayım:gitme:
bende karşıyakayı çok seviyorum. opuyorumnanaktan o tarafta büyük bir eve çıkmayı arzuluyorum. ama kızım istemiyor. o bornova aşığı.opuyorumnanaktan:asigim::1hug:a.s.
Aynen bende Bornova aşığıyım.Ben Karşıyaka içerisinde oturmuyorum,Yeni Girne'deyim ve maalesef Bornova gibi hiçbir yere yakın değil:gitme: Annemlerin evi Yaşar Üniversitesi'nin dibinde ve metro,otobüs,dolmuş herşey yakın...
bende manavkuyu tarafındayım. evet vasıta çok bol. ama ben karşıyakayı seviyorum. özellikle bahçelievler öğretmen evi tarafını. hele o öğretmen evinin bahçesinde çay içmeyi.:roflol: kızımda ulaşım yüzünden orayı istemiyor.:1no2:
Evet oraları çok güzel.Yeni binalar da var;ama fiyat olarak bilmiyorum...
ben burada zaten ucuza oturmuyorum. burayla aynı sanırım. fakat bizim isteğimiz büyük bir ev. bu evimizde sözüm ona büyük gibi. :umursamaz: 3+1 ama odalar küçük. yatak oda takımımız inan sığmıyor. üst üsteyiz vallahi. :1no2: mutfakta amerikan mutfak. salonda yemek kokusu hiç eksilmiyor. :a015: çok şikayetçiyim yani.:roflol:
ikindi çayına bende geldm yetişebldm mi
mrb torunum yazmama kızıyor benimle oyna diyor fırsat bulamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?