İzmir Sohbetleri

bende karşıyakayı çok seviyorum. opuyorumnanaktan o tarafta büyük bir eve çıkmayı arzuluyorum. ama kızım istemiyor. o bornova aşığı.opuyorumnanaktan:asigim::1hug:a.s.

Aynen bende Bornova aşığıyım.Ben Karşıyaka içerisinde oturmuyorum,Yeni Girne'deyim ve maalesef Bornova gibi hiçbir yere yakın değil:gitme: Annemlerin evi Yaşar Üniversitesi'nin dibinde ve metro,otobüs,dolmuş herşey yakın...

bende manavkuyu tarafındayım. evet vasıta çok bol. ama ben karşıyakayı seviyorum. özellikle bahçelievler öğretmen evi tarafını. hele o öğretmen evinin bahçesinde çay içmeyi. :roflol: kızımda ulaşım yüzünden orayı istemiyor.:1no2:

Evet oraları çok güzel.Yeni binalar da var;ama fiyat olarak bilmiyorum...

Evet oraları çok güzel.Yeni binalar da var;ama fiyat olarak bilmiyorum...

ben burada zaten ucuza oturmuyorum. burayla aynı sanırım. fakat bizim isteğimiz büyük bir ev. bu evimizde sözüm ona büyük gibi. :umursamaz: 3+1 ama odalar küçük. yatak oda takımımız inan sığmıyor. üst üsteyiz vallahi. :1no2: mutfakta amerikan mutfak. salonda yemek kokusu hiç eksilmiyor. :a015: çok şikayetçiyim yani.:roflol:

Annem de aynı:roflol: Büyük ev de büyük ev babamın başını yiyor:roflol:
O da Migros'un karşısındaki evlere takmış durumdakaydirigubbakcemile3

ikindi çayına bende geldm yetişebldm mi

mrb torunum yazmama kızıyor benimle oyna diyor fırsat bulamıyorum

Hoşgeldiniz a.s.

slmm arkadaşlar.uzun zmndır giremiyodum baya muhabbet olmuş yine maşallah:)
nasılsınız görşmeyeli :):)

Evin Reisi

Adamın biri kitapçıya gider ve tezgahtara : - Evin reisi erkektir adli kitap var mı ?..diye sorar. Tezgahtar : - Maalesef beyefendi masal kitabı satmıyoruz. delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…