İzmir Sohbetleri

Dream hoşgeldin canım...bu çiçekler sana tatlım...opuyorumnanaktan
çok saol ablacım bndende sana kocaman öpücükler opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
dream nerelerdeydin canım? bir aksilik yoktur umarım...

bi kaç gündür yoktum ablacım dün geldim.arkadaşımın yazlığına davetliydim.:)
sn nasılsın iyisindir umarım ablacım a.s.

iyiyim dreamcim nolsun, duşa gidicem de az bakınıyodum kaydirigubbakcemile3
bayanlar misafirin makbulu az oturanıymış, ben kaçayım, anca işlerimi halledip yatarım mirmirmirmir
ablişim dreamcim öperim gözlerinizden a.s.

rica ederim dreamcım...boş boş bişeyler yazmaktansa bişeyler paylaşalım di mi? nacizane fikrim böyle...opuyorumnanaktan

ıLGıNÇ BıR ıNTıHAR GıRıŞıMı...
1998'de bir Fransız oldukca karmaşık bi intihar girişiminde bulundu. Bir deniz kıyısında yüksek bir yamacın tepesine çıkıp boynuna bi ip bağladı, ipi de büyük bi kayaya bagladi. Sonra zehir içti ve kendini ateşe verdi. Uçurumdan atlarken de tabancayla kafasına ates etti! Ama devamı daha ilginç. Çünkü kurşun onu ıskalayıp ipi kesti, böylece adam suya düştugünde asılı kalmadı.Soğuk su yanan elbiselerini söndürmekle kalmadı aynı zamanda onu şoka sokarak yuttuğu zehri kusmasını sağladı. Sudan bir balikçı tarafından çıkarılıp hastahaneye götürülen adam orada hipotermi (vücut ısısının aşırı düşmesi)den dolayı öldü.. kafamçokkarıştı
alıntıdır...

:1shok::1shok::1shok:
selam kızlar naberopuyorumnanaktan
sibel abla süper paylaşımların emeğine sağlık:lepi:

ayy çok ilginç gerçekten.intihar ederken o kadar şeyden ölme hastanede öl ne ilginç yaa CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…