İzmir Sohbetleri

kızlar yaa izmir çok güzel bir şehir ama ben ev kuşu oldum dışarı çıkmıyorum bu güzelliklerden mahrum bırakıyorum kendimi gerçi sıcakta da insan gezmeye bile üşeniyor di mi?

Ben geldim

kusuuum sen KSK'de misin? Ben dekaydirigubbakcemile5
evet cnm aaa yakınız kız ne güzel şöyle azcık kendime geleyim görüşürüz belkim..

kızlar yaa izmir çok güzel bir şehir ama ben ev kuşu oldum dışarı çıkmıyorum bu güzelliklerden mahrum bırakıyorum kendimi gerçi sıcakta da insan gezmeye bile üşeniyor di mi?

olsun eylül geliyo havalar serinleyince gezersin ama gez gerçekten..başka bi şehirden taşınmaınız demi..

olsun eylül geliyo havalar serinleyince gezersin ama gez gerçekten..başka bi şehirden taşınmaınız demi..[/QUOTE]

8 yıl burdayız ben ayvalıklıyım ama izmirde yaşıyorum eşimin görevi gereği ve izmiri çok seviyorum

iyiyim kızlar sağolun
ben ve kızım ilaçlarımızı dün bitirdik ama hala tam iyileşmedik.burun tıkanıklığı akıntısı var ve öksürük de var biraz.olmazsa bidaha götürücem doktora

kuşum ben güzelyalıda doğdum büyüdüm ve .göztepeliyim :)) 2.5 sene ksk de oturdum,şimdi 5 senedir küçükyalıda oturuyorum :)

kuşum ben güzelyalıda doğdum büyüdüm ve .göztepeliyim :)) 2.5 sene ksk de oturdum,şimdi 5 senedir küçükyalıda oturuyorum :)

geçmiş olsun cnm miniğinle sana,uzakmışız...biz yaaa olsun bigün buluşmalarda görüşürüz belki...

bitoşummmmm ordamısın değilmisin..

Selamlar...a.s.bugün giremedim...nasılsınız arkadaşlar...burası sanki bir çatı altında arkadaşlık ,dostluk gibi oldu...nazaar değmesin inşallah...sohbetlerimiz çok güzel...çok seviyorum hepinizi canlarım...opuyorumnanaktaniyi ki varsınız...iyi ki burdasınız...iyi ki yolum KK dan geçmiş...:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…