iyiyim kızlar sağolun
ben ve kızım ilaçlarımızı dün bitirdik ama hala tam iyileşmedik.burun tıkanıklığı akıntısı var ve öksürük de var biraz.olmazsa bidaha götürücem doktora
iyiyim kızlar sağolun
ben ve kızım ilaçlarımızı dün bitirdik ama hala tam iyileşmedik.burun tıkanıklığı akıntısı var ve öksürük de var biraz.olmazsa bidaha götürücem doktora
Selamlar...a.s.bugün giremedim...nasılsınız arkadaşlar...burası sanki bir çatı altında arkadaşlık ,dostluk gibi oldu...nazaar değmesin inşallah...sohbetlerimiz çok güzel...çok seviyorum hepinizi canlarım...opuyorumnanaktaniyi ki varsınız...iyi ki burdasınız...iyi ki yolum KK dan geçmiş...:teytey:
allah muhabbetinizi arttırsın izmirimin güzel hatunları....
ortim hastaneye gittim, romatizma var bende...onun için arada bir gidip tahlil yapılıyor...yalnız bu ara stressten mi nedir şikayetlerim artmıştı...yarın çıkacak bakalım...:bbo:nirdedin ortim sen bu gün hic girmedin CADIARZUopuyorumnanaktan
söylediklerinin hepsine bende katiliyom
sihir hşg canım...gel sen de muhabbetimize katıl...çok memnun oluruz...:lepi:allah muhabbetinizi arttırsın izmirimin güzel hatunları....
ortim hastaneye gittim, romatizma var bende...onun için arada bir gidip tahlil yapılıyor...yalnız bu ara stressten mi nedir şikayetlerim artmıştı...yarın çıkacak bakalım...:bbo:
sihir hşg canım...gel sen de muhabbetimize katıl...çok memnun oluruz...:lepi:
ortim nerdeydin sen? misafir mi vardı yine...((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?