İzmir Sohbetleri

slm kızlar oğluşuma kkk aşısı yapıldı uyudu şimdi bana da tatanoz aşısı yapıldı
biras takılaym yemek yapmaya gidecem öptm çok

KEŞKE ÇOCUK KALSAYDIM...

Ne olurdu sanki hiç büyümeseydim, çocuk saflığıyla yaşasaydım hayatı.. Delicesine koşup terleseydim de sokaklarda, yorulduğumu hiç anlamasaydım. Her şeyi bilsem de hiçbir şeyden haberim yok gibi davransaydım. Zırıl zırıl ağlayıp koşmaktan yorgun düşen bedenimi hissetmeyip annemin koynunda sabahlasaydım. Kötülerden ve kötülüklerden haberdar olmasaydım. Hayat beni hırpaladıkça küsmeseydim de hep oyun sansaydım, heep oyun sansaydım. Kırılan kalbime inat; kalp kırmak yerine çocuk kalıp oyuncaklarımı kırsaydım ve kırılan oyuncağım için doya doya ağlasaydım. Kırdığım oyuncaklarımı eskisi gibi olmayacaklarını bile bile tamir etmeye kalksaydım. Düştüğümde kanayan dizlerime aldırmadan tıpkı oyunbozan bir çocuk gibi kaldığım yerden devam edip mızıkçılık yapsaydım. Ve tüm acılarımı bir çırpıda unutup en büyük acıyı dizimdeki yaraymış sansaydım. Düşünmekten kazan gibi olan başımı koyacak yer bulamadığımda annemin huzur veren yumuşacık dizlerine koysaydım. Ve gözlerimi yumup mışıl mışıl uykuya dalsaydım.
Uykudan kalktığımda ise tıpkı çocukluğumdaki gibi her şeyi oyun saysaydım, oyun sansaydım. Kan ağlayan gözlerimi kurutsaydım, her şeyi ama her şeyi unutsaydım. Keşke ben heep çocuk kalsaydım.

Keşke Sibel Ablam...İnan bunu evlendikten sonra daha da iyi anladımsenağlama

emegine saglik orticim ahhhhh keske bende cocuk kalsaydim ne isterdim baskaopuyorumnanaktan

kardelencim geçmiş olsun cnm-bizim kkk ya birazcık daha var,kasımda yaşına girince olcak benimkide.çok acıyo mu çok ağladı mı? :gitme:

ahh ahh keşke diyorum bende büyümeyi bu kadar istemeseydim
zormuş büyümek
mükemmel bi paylaşımdı teşekkürlerr

aman maşallah diyelim o zaman kardelencim benim çok ağlar ama iğne girince değil,aşıyı verince yanıyo sanırım o zaman ağlıyo işte kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…