İzmir Sohbetleri

ayy kıyamam yaa ne zaman bu kadar büyüdüler hiç anlamadım ben ya,maşallah 15 gün sonra yaşına giriyor egeciğim,nice yaşlara inşallah annesi

benm ki yatrdk die ağlıo iğne atılırken susuooo :)) maşallah :)))

duygucum kkk aşıdı yapıldı bi daha ki ay pnomokok ve su çiçeği var

Canımm yaaa aynen öyle ne çabuk zaman geçiyor demi 9 eylülde yaşna giriyor kuzucuk:)Senin prensesinde az kalmış:)

ii gecelr kızlar bi bakayım sizlere dedim sadece...çıkıcam hemen kızımı uyutayım hemen gelirim...ii geceler iyi sohbetler!

iyi geceler herkeze hayirli sabahlar güzeller mutlu olun mutlu kalin görüsürükopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

iim canım ya kızımla eşim dışarı çıkıp biraz gezdiler geldiler uyku yok tamamen kaçmış ben yazıyorum o şarkı dinlio canım ..bende bugün çok yorgunum aslında ama çıkamıom girince yaa...sizler varsınız nasıl bırakablirim ki....ayrıca sana çok teşekkür ederim canım...

aklıma bi laf geldi burda arkadaşla yazıoşuduk ki bende şunu yazdım hoş gibi geldi bana sence nasıl!

boş insanları konuşursak boş konuşmuş oluruz boş konuları konuşursakta boş bomboş insan oluruz!

iyi yapmislar valla ne güzel ,bende yorgunum valla fakat cikamiyorum gercekten sagolasin canim benim karsilikli yarin görüsmek üzere öptüm seniopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…