oyy ne güzel dilekler tatlım bunlar..amin hepimize işallahŞeniztekrardan iyi geceler sabahlariniz
gönlünüze günesler dogursun
mutluluklarla kalin insallah
:Saruboceqpuyorumnanaktan
vereliniortakartık benmde ablam ozmn zemuszemus
gece gece ütü yaptım...günler çuvala girdi ya...kaydirigubbakcemile3
ablam kısmetse bayramdan 2 gün önce geliyo:asigim:asom askerin ne zaman gelecek...turkbayragi Alah kavuştursun tez zamanda.
ortim gitmeeee aaa:gitme:
ortim bende istemiyom da sabah erken kalkacam mutlulukla kal görüsürükopuyorumnanaktan
tamamdır canımcım...ablacım...Şeniz
oyy ne güzel dilekler tatlım bunlar..amin hepimize işallahŞeniz
sagolasin canim insallah rabbim sevdigine kavustursun saglik ve tezlikle insallah:Saruboceqpuyorumnanaktan
vereliniortak
:roflol:ablam acelen ne
Ahh canım benim...gözün aydın...hayrlı teskereler...:lepiablam kısmetse bayramdan 2 gün önce geliyo:asigim:
Karcım hoşgeldin...nasılsın tatlım...opuyorumnanaktanıyı sabahlar...
ıstanbuldan sevgıler ızmırın guzellerı a.s.a.s.a.s.a.s
bitanem sen iste yeterki her zaman gelirizŞenizyaa böyle hep muhabbet olsa di mi...her zaman gelin canlarım...sizi çok sefiyom ben...bidenelerim benim...opuyorumnanaktan
gel gel ablam...her zaman gel...düğün yaza ablacım...kaydirigubbakcemile5bitanem sen iste yeterki her zaman gelirizŞeniz
ayrıca allah razı olsun ablacım..valla bayramı bekliyorum 4 göz:1shok::roflol:
eee sizin düğün ne zamansositososito
kokunu aldım pıstıgım uctum bak kırmızı olarakdan kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3nasılsın canım benımm?...waovvv kimler gelmşşş opuyorumnanaktan hoşgelmş
ablısımmm ıyım cok sukur hemde superım sen nasılsın bakım..?..ŞenizAhh canım benim...gözün aydın...hayrlı teskereler...:lepipuyorumnanaktan
Karcım hoşgeldin...nasılsın tatlım...opuyorumnanaktan
ayy karın kuban olsun saa ablamm yaa ozledım sızı vallahı..ŞenizŞenizŞenizay karim gelmis hosgelmis nassin caneyopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
muhabbet koyuydu yani:1rolleyes:kış gelsin yine öle olur bence canımyerimsenibenortim haklisin valla ne güzel oluyor ah nirde o günler halay tepiyordukdelikafadulden:teytey::teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?