İzmir Sohbetleri

ne güzelll hadi bakalım süper ol...:lepi:buraya da gelmiyon artıkın...senağlamasenağlama

kokunu aldım pıstıgım uctum bak kırmızı olarakdan kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3nasılsın canım benımm?...

kırmızı sana çok yakışıyor tatlım zemuszemus uyku yok bize geceleri kaydirigubbakcemile2 takılıyoz böle işte
yeni ciciler ekledn mi hemen gidip bakıyım

ne güzelll hadi bakalım süper ol...:lepi:buraya da gelmiyon artıkın...senağlamasenağlama
abam yaa ramazan bıraz bekledgmden yogun gecıyo..
anca bu satte pc goruyom ..
ınankı...
yoksa hep aklımdasınız ınankı
süperım cunku cılegımle bulusuyoz :lepi::lepi::lepi:

kırmızı sana çok yakışıyor tatlım zemuszemus uyku yok bize geceleri kaydirigubbakcemile2 takılıyoz böle işte
alacakaranlığı izliye izliye vampir oldun la başıma vampirellauyku tutarmı geceleri tabi:mymeka:yatıp zıbarmıyon

yaza demekhihoyyytburda halay başı olurum ben:teytey:
asom bekliom canom düğüne söz ver şimdiden...
allah razı olsun kar..zaman geçmek bilmiyo ah şu hasret olmasa...

öptüm cok hepiciginiziiiiiiiiiiiiiiiopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ortim iyi geceler...öptüm çokkk...opuyorumnanaktan

bılmem en son nırde kalmısdım kı en son nerde kalmısdımkı sekercım unutuyom orayıda yaakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kırmızı olsun bes lıra fazla olsun ama demı ŞenizŞeniz
gecelerı takılmak super yaa ama her gece bısı cıkıyo ve cıkıyom bende :gitme:
yaza demekhihoyyytburda halay başı olurum ben:teytey:

allah razı olsun kar..zaman geçmek bilmiyo ah şu hasret olmasa...
hasret olsun arada sevgıyı guclendırı..
ama sonuc kavusmak olsun yeterkı buna dua et canım ..
az kalmısda zaten bende bekledım hemde ıkı kez asker yolu cok zor..hemde cokk:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

alıntının içine yazmışın abla:))bende çok yapıyorum onu:)ablam işallah benimki dönsün bi beraber geliriz gelirsek,söz vermiyim ama çalışırım..ayrıca davetin için çok teşekkür ederim

hasret olsun arada sevgıyı guclendırı..
ama sonuc kavusmak olsun yeterkı buna dua et canım ..
az kalmısda zaten bende bekledım hemde ıkı kez asker yolu cok zor..hemde cokk:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

evet kar şükür kavuşçam yakında,sen 2 kez bekledin demekbenneyaptımki
ahh ah vampir olmak vardı :asigim:

ayy bunlarda süpermiş sibelcim Şeniz
:roflol::roflol:ruh hastası pskopat yakaydirigubbakcemile3

alıntının içine yazmışın abla:))bende çok yapıyorum onu:)ablam işallah benimki dönsün bi beraber geliriz gelirsek,söz vermiyim ama çalışırım..ayrıca davetin için çok teşekkür ederim
ablam beklerim nasipse...çok mutlu olurum...Şeniz
patim seni de beklerim canom...gençler gelsin oh oh...:teytey:

karcem seni de beklerim gülüm...Şenizsüper bir düğün olcek...bitim kanlandı şimdiden...şanslı gelin bizim gelin...delikafadulden

:roflol::roflol:ruh hastası pskopat yakaydirigubbakcemile3

:icecream: sen psikopat görmemşsin tatlım
bi arkadaşm var istiyosan tanıştırıyim :CüvCüv:

ablam beklerim nasipse...çok mutlu olurum...Şeniz
patim seni de beklerim canom...gençler gelsin oh oh...:teytey:
]

neee dügün müüü delikafadulden nerdee

ablam herkezi toptan çağırdın valla ne güzel:))bya bi kalabalık olucağa benziyo düğün:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…