rabbım kazasız belasız kavusturur ınsallah..ablam kısmetse bayramdan 2 gün önce geliyo:asigim:
ne güzelll hadi bakalım süper ol...:lepi:buraya da gelmiyon artıkın...senağlamasenağlamakokunu aldım pıstıgım uctum bak kırmızı olarakdan kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3nasılsın canım benımm?...
ablısımmm ıyım cok sukur hemde superım sen nasılsın bakım..?..Şeniz
ayy karın kuban olsun saa ablamm yaa ozledım sızı vallahı..ŞenizŞenizŞeniz
ŞenizŞenizŞenizŞenizortim süper ben kaciyom opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
kokunu aldım pıstıgım uctum bak kırmızı olarakdan kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3nasılsın canım benımm?...
yaza demekhihoyyytburda halay başı olurum ben:teytey:gel gel ablam...her zaman gel...düğün yaza ablacım...kaydirigubbakcemile5
allah razı olsun kar..zaman geçmek bilmiyo ah şu hasret olmasa...rabbım kazasız belasız kavusturur ınsallah..
yol beklemek şafak saymak cok zor rabbım yardımcın olsun..:Saruboceq::Saruboceq:
abam yaa ramazan bıraz bekledgmden yogun gecıyo..ne güzelll hadi bakalım süper ol...:lepi:buraya da gelmiyon artıkın...senağlamasenağlama
alacakaranlığı izliye izliye vampir oldun la başıma vampirellakırmızı sana çok yakışıyor tatlım zemuszemus uyku yok bize geceleri kaydirigubbakcemile2 takılıyoz böle işte
yeni ciciler ekledn mi hemen gidip bakıyım
yaza demekhihoyyytburda halay başı olurum ben:teytey:
asom bekliom canom düğüne söz ver şimdiden...
allah razı olsun kar..zaman geçmek bilmiyo ah şu hasret olmasa...
ortim iyi geceler...öptüm çokkk...opuyorumnanaktanöptüm cok hepiciginiziiiiiiiiiiiiiiiopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
bılmem en son nırde kalmısdım kı en son nerde kalmısdımkı sekercım unutuyom orayıda yaakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kırmızı olsun bes lıra fazla olsun ama demı ŞenizŞenizkırmızı sana çok yakışıyor tatlım zemuszemus uyku yok bize geceleri kaydirigubbakcemile2 takılıyoz böle işte
yeni ciciler ekledn mi hemen gidip bakıyım
hasret olsun arada sevgıyı guclendırı..yaza demekhihoyyytburda halay başı olurum ben:teytey:
allah razı olsun kar..zaman geçmek bilmiyo ah şu hasret olmasa...
aylinle mi buluşçan karcım...:uhm:abam yaa ramazan bıraz bekledgmden yogun gecıyo..
anca bu satte pc goruyom ..
ınankı...
yoksa hep aklımdasınız ınankı
süperım cunku cılegımle bulusuyoz :lepi::lepi::lepi:
alacakaranlığı izliye izliye vampir oldun la başıma vampirellauyku tutarmı geceleri tabi:mymeka:yatıp zıbarmıyon
hasret olsun arada sevgıyı guclendırı..
ama sonuc kavusmak olsun yeterkı buna dua et canım ..
az kalmısda zaten bende bekledım hemde ıkı kez asker yolu cok zor..hemde cokk:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
:roflol::roflol:ruh hastası pskopat yakaydirigubbakcemile3ahh ah vampir olmak vardı :asigim:
ayy bunlarda süpermiş sibelcim Şeniz
ablam beklerim nasipse...çok mutlu olurum...Şenizalıntının içine yazmışın abla:))bende çok yapıyorum onu:)ablam işallah benimki dönsün bi beraber geliriz gelirsek,söz vermiyim ama çalışırım..ayrıca davetin için çok teşekkür ederim
:roflol::roflol:ruh hastası pskopat yakaydirigubbakcemile3
ablam beklerim nasipse...çok mutlu olurum...Şeniz
patim seni de beklerim canom...gençler gelsin oh oh...:teytey:
]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?