patim işin yoksa gidersin 2 göbek atarsınkaydirigubbakcemile2:icecream: sen psikopat görmemşsin tatlımbi arkadaşm var istiyosan tanıştırıyim :CüvCüv:
neee dügün müüü delikafadulden nerdee
:icecream: sen psikopat görmemşsin tatlımbi arkadaşm var istiyosan tanıştırıyim :CüvCüv:
neee dügün müüü delikafadulden nerdee
ablam herkezi toptan çağırdın valla ne güzel:))bya bi kalabalık olucağa benziyo düğün:)
oo kaçarım yoksa yandık el mahkum gelcezsositosositoWalla bilmem asom...ben davet ettim...hihoyyytbuyrun gelin...başımın üstünde yeriniz var...kaydirigubbakcemile5senin zaten kaçarın yok...delikafadulden
kaydirigubbakcemile:roflol:gelmemek mümkünmükaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemileablam keyif aldıysan ne mutlu ya:kedi:üstüme alındım ve şımardımbu gece keyif aldık KK dan baya di mi ortim...:lepi:ya kızlar her zaman gelin nolur...kaydirigubbakcemile
sırnaşık şey
evt yaa çok mutlu ettiniz bizi...gece gece keyfim yerine geldi...hihoyyytoo kaçarım yoksa yandık el mahkum gelcezsositososito
kaydirigubbakcemile:roflol:gelmemek mümkünmükaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemileablam keyif aldıysan ne mutlu ya:kedi:üstüme alındım ve şımardımpati sende şımar la:asigim:
ayyy süperdi yaaa çevrme var :lepi: ablacm süpersn yaa
mafoldumbenevt asom yaa bir anda herkesler gitti...
ben de kaçıom asom...yarın görüşürüz canım benim...seni çok ama çok öperem...opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?