bnde geldimmmm:):)
sibel ablam,bitoş ablam ve yamann selamlarr opuyorumnanaktann
cok anlamli yamancim paylasmak istedim
nasilsin canim
merhaba opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
nasılsınız kızlar:sm_cool:
dün gece girdim topiğe ama tam yazacaktım benm oğlan uyandı :gitme: Sonrada bir gittim bidahda gelemedim:çok üzgünüm: Sızmışım çünki onunla berabermirmirmirmir
çok geç vakit uyandım aklım başıma geldibenneyaptımki sayfa açık kızlar kesin bakıyo ama neden yazmıyo demişlerdir dedim..özür valla yazamadım işte:çok üzgünüm:
sonrada sahur hazrlıklarına başladım zaten kapattım pc yi..:a015:
hb cnm iim sen nasılsın:)hg cnm nbr çalışıyomusun
hoşbuldum ablamm nasılsın opuyorumnanaktanhosgeldin dream canimcimopuyorumnanaktan
hb cnm iim sen nasılsın:)
yok cnm çalışmıyorum.iş arıyorum malesef
sen çalışıyomusun cnm?
EVT CNM ÖZEL Bİ ŞİRKETTE MUHASEBE SORUMLUSUYUM İNŞ EN KISA ZAMANDA BULURSUN
[EVT CNM ÖZEL Bı ŞıRKETTE MUHASEBE SORUMLUSUYUM ıNŞ EN KISA ZAMANDA BULURSUN
dree hoşgedin gülüm...opuyorumnanaktanbnde geldimmmm:):)
sibel ablam,bitoş ablam ve yamann selamlarr opuyorumnanaktann
yamancım hoşgeldin canım...opuyorumnanaktanSÜperrrr tŞkk
suyum hoşgeldin ablam...ben de dedim aşaıda duruyo da bu kız niye yazmıo...CADIARZUmerhaba opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
dün gece girdim topiğe ama tam yazacaktım benm oğlan uyandı :gitme: sonrada bir gittim bidahda gelemedim:çok üzgünüm: sızmışım çünki onunla berabermirmirmirmir
çok geç vakit uyandım aklım başıma geldibenneyaptımki sayfa açık kızlar kesin bakıyo ama neden yazmıyo demişlerdir dedim..özür valla yazamadım işte:çok üzgünüm:
yamancım sen bir tahmin et bakalım kaç bizim yaşlar...delikafaduldeniyim cnm saol çok güzelmiş gerçekten
bu arada yaşlar kaç arkadaşlar
ben 23,5 : )))
suyum pinarim hosgeldin canimcim opuyorumnanaktanmerhaba opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
dün gece girdim topiğe ama tam yazacaktım benm oğlan uyandı :gitme: sonrada bir gittim bidahda gelemedim:çok üzgünüm: sızmışım çünki onunla berabermirmirmirmir
ortim ya bizim oğlanın yarın tayin yeri belli olacak...10 gün sonra da sınavı var...bir attırıversen neler olacak diye...:asigim:sana pahalı olmaya başladım emme...
yamancım sen bir tahmin et bakalım kaç bizim yaşlar...delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?